Sari la conținut

eclipsaus

Membru
  • Număr conținut

    95
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de eclipsaus

  1. Salut. Sunt proaspăt deținător de gen1. Găsesc și eu la cineva semighidoanele cu placa superioara a jugului și un monopost?
  2. S-ar putea sa dau si eu o fuga pe la sala diseara
  3. mersi de informatie, dar stiam de treaba cu agrafa de hartie. asa am verificat si eu daca da eroare sau daca este TPS dereglat. bineinteles.
  4. tocmai asta este problema, ca instalatia avand modificari taraniste, firele de la ambele mufe au aceeasi lungime. nu dadea nici o eroare. din cate am obs, senzorii sunt identici, doar ca,bineinteles, IAP are conectat furtunasul de vacuum, iar celalalt masoara direct pres atmosferica, deci nu ar fi avut de ce sa dea eroare.
  5. se pare ca dupa cum banuiam, nu din cauza ca ar fi motorul uzat era consumul exagerat si etc probleme dupa o consultare cu manualul de service, am descoperit ca mufa senzorului AP era inversata cu mufa senzorului IAP, pam-pam... restul e cancan
  6. motocicleta a functionat ok si dupa transplantul de cadru
  7. si e normal ca asta sa se intample peste noapte? adica la sfarsitul sezonului trecut sa consume 7, iar cand a fost scoasa de la iernat sa consume `18 ?
  8. sezonul trecut cand a intrat la hibernat nu mancase deloc. la sincronizare s-a constatat uleiul la min, desi nu cred ca s-a mers 100km intre timp. s-a completat pana la max, iar acum dupa aprox 300km uleiul este tot la max
  9. nu am obiectat nimic , ba chiar am fost f multumit de lucrare, mai ales ca am vazut ca ai mai si curatat unele contacte si etc. dar totusi si daca sunt pb cu compresie si/sau valve e normal sa manance in halul asta?
  10. la el am fost si am facut sincronizarea, dar observ ca nu s-a schimbat problema consumului in urma ei, asa ca am luat la mana ce am spus mai sus. sincer, nu dispun de finante pt o servisare amanuntita pot fi de vina bobinele in asa fel incat sa influenteze consumul, dar totusi sa functioneze bine in turatie?
  11. Salut! Am si eu un gsxr 750 din 98, pe injectie. In toamna motoreta a suferit un accident, in urma caruia i-a fost inlocuit cadrul. Cand a fost scoasa de la iernat, am observat ca motoreta a inceput sa consume suspect de mult(peste 15l/100km). A fost dusa la sincronizat, inlocuit filtru aer, bujii, verificat regulator presiune, senzor temp, furtune, rezervor. Printre altele motoreta intrerupe pana in 4000 rpm, nu rau dar suficient cat sa mearga ca o caprioara la o viteza constanta. Peste 4000rpm se comporta perfect si trage f bn. Pe esapament se cunoaste funinginea specifica amestecului bogat. Precizez ca motoreta nu da nici o eroare in dealer-mode. Daca are cineva vreo idee sau teorie... ca mie mi-a scos peri albi )
  12. si eu am avut parte de o incatare de minte ca sa zic asa. Anu trecut, prin octombrie, plecasem spre brasov. la iesire din ploiesti, dupa niste semafoare, vad io libera banda a2a si trag de acceleratie. am cascat ochii la masinile dupa banda 1, numai masinii din capul coloanei nu i-am dat importanta. bineinteles ca acesta s-a trezit sa traga brusc de volan, sa schimbe banda/sa intoarca...habar nu am ce a vrut el sa faca acolo. eu aveam ceva km/h, am trantit franele, bineinteles ca spatele s-a blocat( aveam un supercorsa destul de uzat) si am mers asa taras vreo 42 de m(masuratoare oficiala, nu de la mn din burta) fiindu-mi teama ca daca intru in lateral ma arunca in niste stalpi de pe scuarul dintre sensuri, nici prin dreapta nu puteam sa ma strecor, asa ca am hotarat sa ma infig in fundu lui. Nu mi-a fost teama de nimic altceva decat de pasagera care o aveam in spate. La impact m-am aplecat putin, s-o las pe ea sa zboare(in fata nu mai era nici un obstacol gen masini, stalpi sau mai stiu io ce de care sa loveasca). eu am lovit cu casca portbagajul masinii, a inceput o succesiune de cer/ pamant si tot asa, m-am lovit cu casca de asfalt, s-a rupt filmu pt o secunda, am dat sa ma ridic, dar am picat iar in genunchi. intr-un final m-am ridicat, am fugit spre pasagera, care spre uimirea mea, nu a avut nici o zgarietura(in ciuda faptului ca nu avea costum). Eu m-am ales cu un cot si un genunchi nu prea flexibil, si cu motoru avariat destul de rau, inclusiv cadru stramb. Bineinteles ca politia mi-a suspendat carnetul pe motiv ca eu sunt vinovat fiindca nu am resp distanta de siguranta, fiindca soferul si cei 4 din masina au declarat ca ei erau pe banda aceea de la bun inceput....romanica.. Oricum acum m-am invatat minte! cand am pasager merg batraneste, nu ma mai tin de acrobatii, iar la capitolu viteza, clar nu mai inclestez mana pe acceleratie pana nu ma vad macar pe DN... Sper sa ia aminte si altii la patania mea, din care zic io ca am scapat ff ieftin tinand cont de viteza/incident.Asfalt uscat!
  13. cuvintele s de prisos in situatii d-astea... tot respectul pt un om care a sfidat moartea, care acum poate sa-si vada pruncul crescand. Multa sanatate!
  14. eclipsaus

    R.I.P SABINRACE

    Eu sunt in breaza, dar nu am găsit pe nimeni.
  15. eclipsaus

    R.I.P SABINRACE

    Dumnezeu sa-l odihneasca! Sper sa ajung si eu.
  16. Si eu care ma vedem curajos ca ies pe ici colo, da se pare ca-s pantaloni scurti pe langa tn )
  17. eclipsaus

    O mica plimbare

    Intr-adevar, a fost frumos ieri. Nici eu nu m-am abtinut si am iesit la o tura
  18. m-ar interesa piesele de srad,, in special rezervorul, ai o poza cu el? dar daca e crezi ca ai putea sa le trimiti prin curier?
  19. ca in toate topicurile exista pareri pro si contra, numai ca eu zic ca nu este necesar sa ne jignim. era de asteptat ca in momentul in care s-a zis Cheia, unii sa se gandeasca probabil la Serres sau ceva de genul. daca faci o tura pe Cheia nu este neaparat nevoie sa rupi cablul de acceleratie. @Andrei D Replica asta "Toti meritati sa o patiti" mi se pare cam nepotrivita, daca ar fi s-o iei asa nu-mi spune ca nu ai depasit niciodata in viata asta de motociclist viteza max legala sau nu ai incalcat o alta regula de circulatie. Adevarat ca am vazut si eu multi inconstienti dupa ghidon, dar nici sa aruncam cu replici d-astea. Cat despre baiatul din accident, nu se incadreaza printre cei enumerati mai sus, ci pur si simplu a avut ghinionul sa pice la locul nepotrivit in momentul nepotrivit. Din fericire riderul este ok. Asfalt uscat tuturor!
  20. eu eram cu prietena la o plimbare spre cheia, si intamplator am oprit la ceva metri, fara sa observ ce se intamplase. un om m-a intrebat daca sunt cu baiatul de sub masina. realizand ca este vb despre un motociclist, mi-a stat 'ceasu'. cand am ajuns la masina, nu-mi venea sa cred.
  21. va lamuresc eu, fiindca am fost acolo. Baiatul, Katy, cum il mai stiu unii, a intrat in depasire, jeepul pe care il depasea la randul sau a iesit in depasire, neasigurandu-se. rideru a franat, a blocat roata, soferul jeepului l-a observat, a franat si el deasemenea, rideru nu a mai avut loc sa intre inapoi pe sensul sau de mers, a culcat motorul si s-a dus taras. Motorul s-a rasturnat si a lovit o masina parcata pe partea stanga a drumului(dinspre cheia spre ploiesti)si s-a oprit intre masina parcata si un damb mic de pamant. riderul s-a lovit de masina, si a alunecat sub ea. Asta este ce am inteles de la baiat. Cel mai important este ca rideru era constient cand am ajuns eu, astepta salvarea, lovit la umar si sold. mai departe nu stiu fiindca nu am fost la spital. a fost adus la judetean in ploiesti. Bineinteles ca autorul moral, jeepul nu s-a oprit, nimeni nu a vazut nr de inmatriculare. Sper ca riderul sa scape fara interventii complicate si spitalizari.
×
×
  • Creează nouă...