Sari la conținut

Bobozauru

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bobozauru

  1. hoti prinsi bicileta

  2. Bobozauru

    Cadere de pe cric

    Acest Dan Diaconescu (a se citi si pronunta: danalarm) al motociclistilor a reusit sa ma inveseleasca pe ziua de azi! ATENTIE!!! Se anunta inca trei zile de canicula, legati-va mobrele de copaci, de creaca cea mai de sus! Astept cu real interes si alte topicuri interesante din partea lu` Dan alarma generala. )
  3. Urmaresc "serialul" de mai mult timp si-mi doresc sa nu se mai termine!! Imi dau seama ca nu pot decat sa va felicit si sa va urez drum bun in continuare! Ce poze, ce narator!!!..
  4. Daca privesti in ansamblu vei constata ca ala de la RATB nu este decat o victima sistemului de (cuvant urat) si a birocratiei. Au emis o hartie la rece "automat din calculator" fara sa cunoasca detaliile. Clar si oamenii sunt de vina iar vina mai vine si din pricina sistemului...In fine. A nu se intelege ca-l iau eu in brate pe boul ala de director RATB. De 2000 de ani romanii nu au dovedit niciodata ca sunt combativi ci mai degraba impasibili si indiferenti chiar si la lucrulile care ii afecteaza direct... Crezi ca se va schimba chestia asta acum? Ne-am obsinuit sa fim calcati in picioare si sa nu reactionam. Vom face ce am facut si pana acum, sa ne balacarim pe net iar cand va veni vorba de aactiune ne vom ascude care incotro.
  5. Acolo a existat un semn de cedeaza trecerea iar din motive care tin de firma care facuse lucrari de reabilitare a carosabilului acesta a disparut; din punctul meu de vedere firma de constructii ar trebui trimisa in judecata. Faptul ca semnul a fost mutat/distrus de catre ei a generat repercursiuni grave, moartea unui om. Intr-un fel sau altul cineva trebuie sa raspunda cu capul.. Un proces de genul asta in America ar fi lasat in curu` gol si fara autorizatii firma de constructii.
  6. Asa cum toata viata a glumit si a facut farse, parca si amenda asta ar fi tot o farsa de-a lui.. N-are stare, se distreaza si acolo sus!!
  7. Odihneasca-se in pace! Un om cu un caracter deosebit care ne aducea zambetul pe buze tuturor.. Raman cu niste poze si cu amintirile care imi vor aduce aminte cu placere de Radu. Te vom iubi mereu!! Condoleante familiei!
  8. Ai dreptate..acu treispe ani!! Ce sa zic..viata bate filmu`!
  9. Am citit si am un deja-vu.. Abia imi luasem acum 15 ani B-ul si ma indreptam cu masina familei catre banchetu de clasa a 12-a..Am iesit in drum principal iar dupa vreo 100 m de pe marginea drumului a sarit direct pe banda mea o betiva (pieton)...Am evitat cat de cat si pana am ajuns pe contrasens... Am lovit-o cu partea dreapta a masinii..Urmari oglinda sparta, maner usa spart iar betiva.... nici pe draq. Credea ca special am lovit-o, ca vreau s-o duc undeva s-o f..t... Striga cat putea de de tare ca vreau s-o ard..)... Imediat au iesit din bodega din care iesise si ea mai devreme 20 de betivani care mai de care mai praf exclamand ca le-am omorat ..zda! Un betiv ceva mai treaz dupa ce s-a asigurat ca n-are nimic femeia mi-a sugerat ca ar fi bine sa o urc in masina si sa o las 10 strazi mai incolo..In caz ca ma reclama cineva sa afle ca am fost bine intentionat si am dus boarfa la spital.. Cam atat.. ps. am incercat sa o urc in masina dar nu se lasa...urla: nu vreau sa ma ...ut cu asta!!! ) Intr-un final am ajuns la banchet iar dupa vreo 3 sticle de vin mi s-a sters informatia din hdd..
  10. O chestie asemanatoare am vazut acu un an..un moto manelar..a depasit pe dreapta dar a reusit sa evite la mustata coleziunea cu un tir de pe contrasens..a avut loc printre masini..
  11. chiar vis a vis de megaimage locuiesc cateva rude ale d-lui Becali si stiu ca detin un Hummer...aproape de fiecare data cand ies din curte cu masina incearca sa se incadreaze pe soseaua Pipera incalcand toate regulile de circulatie, nu prea le pasa.. mi-a povestit un amic care locuieste in apropiere... RIP..
  12. "politie trantita in spate la o masina care uda strada" ... "in fata la cladirea unde e orange la parter" .."oamenii de la salvare nu putea sa lucreze" ... "M`a mai socat faza in care zicea lumea ca venise doi sau trei boschetari" ... "il prinsese baietii si ii acorda niste bataie" Clar pentru toata lumea? Sanatate motociclistului!..
  13. stiam eu ca fac ceva rau.. el m-a rugat sa-i fac si sa i le trimit.
  14. Nu bag mana-n foc ca era Gpz, oricum era modificata, revopsita...nu prea m-am uitat bine la mobra. Motociclistul cred ca era incepator iar varsta in jur de 25 ani. In ceea ce priveste gaborii, cred ca era ok daca aruncau macar o privire si la accidentat..asa macar de curiozitate.
  15. Zona Brancoveanu, foarte aproape de intesectia cu sos. Oltenitei, aproximativ ora 19:00. Ma indreptam catre intersectia cu sos Oltenitei, deodata am vazut ca pietonii alergau toti intr-o singura directie, o vulcanizare din apropiere. Dupa ce am mai inaintat cativa metri, pe banda a doua zacea o mobra, un Gpz negru, destul de avariat din care curgea benzina. Motoretistul zacea si el pe marginea drumului in stare de soc dar lucid, se intamplase cam cu 2 minute inainte. Dupa o prima constatare: blugii rupti rau iar pe coapsa se arata o vanataie destul de nasoala; nu avea rani deschise. Am stat de vorba cu el cateva minute, era constient si avea reflexele de baza. Nu am vazut urme de franare...Din cate am inteles un Vw Jetta a intors pe dubla linie continua pentru a intra la vulcanizare (locuiesc in zona si treaba asta se intampla frecvent). Soferul era si el in stare de soc si se plimba de colo colo. Intre timp a sosit un echipaj de politie, s-au dat jos din masina si au inceput sa dirijeze traficul, in loc sa se intereseze de starea ranitului...m-au deceptionat maxim... am ramas cu gura cascata... In viziunea lor, dirijarea traficului era cea mai importanta treaba... Langa vulcanizare se afla un service, noaptea serveste drept parcare pt. mobre.. Un moto-manelar s-a oferit sa-i parcheze mobra in service dupa ce politia face masuratorile... Toti martorii au sustinut ca motociclistul nu avea viteza.. chiar l-a incurajat si felicitat toata lumea pentru ca nu circula blana.. La randul lui si motociclistul se felicita singur pt. ca este in viata iar in acelasi timp se injura pt. ca nu purta echipament (doar casca)...daca avea cu 20-30 km mai mult cred ca era la IML acum.. Ochii-n saispe!!
  16. Acum ca ati aflat ca nu are carnet nici nu va mai intereseaza starea baiatului...Ridicati piatra si aruncati!! Cati dintre voi insa recunoasc ca atunci cand erau mai mici furau noaptea masina parintilor si dadeau ture prin curtea scolii?! A nu se intelege ca incurajez astfel de comportamente dar in acelasi timp nu pot sta indiferent cand vad reactia unora de pe aici. Va salut cu faru`!
  17. Pai nu e bine..ai mai facut si poze.. trebuia sa te duci la spital dupa el! Presupun ca vor fi cativa pe aici carora li se va parea ca nu te-ai implicat destul. Sanatate riderului..
  18. Nimic nu se pierde, totul se transforma!! Multa sanatate accidentatului..
  19. Daca mai traia Tepes..deja il aveai acu`..
  20. In Grecia daca vrei pe moped tre sa ai A sau A1. Asa au reusit sa mai reduca rata accidentelor in care erau implicate vehicole pe doo roti. HD.. Poti spune despre tine ca te poti ridica sa arunci primul cu piatra? cred ca nu..toti gresim iar legea in momentul de fata este mai permisiva cu mopedistii..
  21. "quote" Da, cu jumatate de cal putere ar trebui sa incepeti. Da, permis obligatoriu pentru scuteristi. Asta nu este decat un alt scuterist fara permis... (nu dau doi bani pe B-ul lui) Ofticati-va! smile. "quote" asa este, cei mai multi scuteristi nu respecta nici regulile elementare.. dar aici vorbim de un baiat care avea echipament, cunostea regulile de circulatie si avea scuterul inmatriculat la primarie samd.. daca noi nu suntem uniti la ce draq mai facem mitinguri si marsuri incercand sa-i sensibilizam pe altii???...
×
×
  • Creează nouă...