Sari la conținut

why

Membru
  • Număr conținut

    92
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    silentslnt
  • Skype
    silentslnt

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    DL650 V-Strom
  • Numar Moto
    CJ99TOM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    CBR600, Hornet'01, EXC250, DL650V-Strom

why's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Un profesor de matematica, observand ca are probleme cu chiuveta din bucatarie, a fost nevoit sa cheme un instalator. In urmatoarea zi, instalatorul a venit, a strans cateva suruburi, a infiletat cateva chestii, apoi totul a functionat ca inainte. Profesorul a fost multumit. Totusi, cand instalatorul i-a dat nota de plata, acesta a fost socat. Profesorul: - Asta inseamna o treime din salariul meu lunar!!! Pana la urma, totusi, a platit, iar instalatorul i-a zis: -Va inteleg, sa stiti. De ce nu veniti la firma noastra, sa depuneti dosarul pentru o slujba de instalator? Veti castiga de trei ori mai mult decat o faceti acum. Dar nu uitati, cand depuneti dosarul, sa le spuneti ca ati terminat doar 7 clase. Nu le plac oamenii educati. Prin urmare, profesorul nostru si-a luat o slujba de instalator, iar viata lui a devenit mai usoara din punct de vedere financiar. Tot ce trebuia sa faca era sa stranga un surub-doua. Intr-o zi, seful companiei a hotarat ca trebuie ca fiecare angajat sa se duca la seral, pentru a-si termina si clasa a 8-a. Profesorul nostru a trebuit sa mearga, evident. S-a intamplat ca primul curs sa fie de matematica. Profesorul, vrand sa vada nivelul de cunoastere al studentilor, i-a intrebat formula ariei cercului. Cel pe care l-a numit a fost chiar profesorul. Ajungand la tabla, si-a dat seama ca a uitat formula, asa ca a inceput sa o deduca. A umplut tablele cu integrale, diferentiale etc. La sfarsit, rezultatul pe care-l avea era "minus pi r patrat". Neconvenindu-i acel minus, s-a apucat iarasi de calcule, de la inceput. Nimic nu s-a schimbat, tot acelasi rezultat a obtinut. De fiecare data a obtinut aceeasi chestie. S-a uitat putin spre clasa, speriat, moment in care a observat ca toti instalatorii ii sopteau: "Schimba limitele de integrare! Schimba limitele de integrare !"
  2. http://dangerousminds.net/comments/motivational_fitness_mottos_paired_with_images_of_alcoholism top lel
  3. http://www.youtube.com/watch?v=KCvqsbDG260
  4. ma doare burta de ras http://link interzis/view?i=6a7_1376041402
  5. why

    BURSA LOCALA

    Vand blugi moto Icon Victory (click pt descrierea completa) foarte putin purtati, ii vand pentru ca mi-au ramas mici. Sunt marimea 34, ideali pentru cineva peste 1,80m si 80kg. Se pot vedea/proba in Cluj. 300 lei. 0729 855 583 - Silviu.
  6. Am reusit sa vand motoarele si acuma pot privi spre un Dakar cu mai multa incredere . Am urmatoarele intrebari desi unele informatii au fost spuse deja: 1. De la ce an in sus sa caut si mai exact, unde pot gasi o lista cu ce modificari i-au adus fiecarei versiuni an de an (nu am reusit in cautarea mea) 2. Cum e cu kilometrajul, cati sunt prea multi ? 3. Alte sfaturi, detalii de verificat ?
  7. why

    BURSA LOCALA

    OCAZIE Honda CBR 600 F4 an 2000, 38800 km la 1500 euro Stare mecanica foarte buna! Dotari: -toba carbon BOS -parbriz Puig -capete de ghidon si mansoane Barracuda -filtru aer K&N -bujii NGK -baterie noua -oglinzi cu semnale -stop pe LED cu semnal -gume Pirelli Supercorsa BONUS: -inca o pereche de gume Pirelli Supercorsa (300 euro) -schimb de ulei MOTUL ( 100 euro)
  8. Ok, m-am hotarat asupra unui BMW dakar din cel putin 2003, eventual prind si un ABS. KTM-ul e prea hard, si asa nu o sa imi permita timpul la prea multe iesiri prin natura. Multumesc mult pentru opinii
  9. Vreau monocilindru ca sa fie mai enduro, in ciuda vibratiilor. Bugetul e undeva la maxim 4000 euro.
  10. Multumesc de raspunsuri. Imi cer scuze ca nu m-am bagat sa caut topic-uri insa nu am conexiune la internet sa imi permita, momentan scriu de la un birou de contabilitate. Asadar balanta e oarecum in echilibru insa gandurile mele sunt: BMW imi pare mai fiabil (poate fi din cauza marketingului), KTM-ul e off-road mai desavarsit insa pierde din capacitatea de touring; consum KTM-ului cum e ?
  11. Salutare, in principiu aceasta e intrebarea care ma roade, si o sa fiu la obiect incercand sa creez un context pe baza caruia sa ma sfatuiti. Am facut enduro cam 2 ani hobby (cam de 3 ori pe luna). Iar de un an mi-am luat supersport cu care m-am dat pe circuit. Fiind in Piatra Neamt iar facultatea fiind la Cluj, e foarte obositor drumul pe supersport cu genti, plus unele portiuni ce nu corespund motorului: Praidul si Cheile Bicazului, de aceea vreau sa trec pe enduro-touring. Alte asteptari de la viitoarea motocicleta: - vreau sa aiba capabilitati enduro bune - confortabila la drum lung - confortul pasagerului cu tot cu genti - mentenanta/consum - inaltime, manevrabilitate si alte detalii - pe viitor vreau sa trec fie pe 1200gs fie pe 990 adv, insa am considerat ca ar fi potrivit sa incep pe versiunile mai mici. Va multumesc anticipat !
  12. why

    BURSA LOCALA

    Se vinde Honda , pret 2300 euro neg. Mai detaliat ar fi vorba de o Honda CBR 600 F4 din 2000. 38500 km, 110 cp. Dotari: -toba carbon BOS -parbriz Puig -capete de ghidon si mansoane Barracuda -filtru aer K&N -bujii NGK -baterie noua -oglinzi cu semnale -stop pe LED cu semnal -gume Pirelli Supercorsa SC2 Bonus: -kit de lant -pereche noua de gume Pirelli Supercorsa Motorul este excelent din punct de vedere mecanic. Pretul mic nu ascunde nicio problema (baietii pot certifica); de fapt am nevoie de bani sa trec pe enduro-touring. Motorul se poate vedea la garajul lui Gabi, din spatele spalatoriei de langa Nefertiti.
×
×
  • Creează nouă...