Sari la conținut

why

Membru
  • Număr conținut

    92
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de why

  1. Un profesor de matematica, observand ca are probleme cu chiuveta din bucatarie, a fost nevoit sa cheme un instalator. In urmatoarea zi, instalatorul a venit, a strans cateva suruburi, a infiletat cateva chestii, apoi totul a functionat ca inainte. Profesorul a fost multumit. Totusi, cand instalatorul i-a dat nota de plata, acesta a fost socat. Profesorul: - Asta inseamna o treime din salariul meu lunar!!! Pana la urma, totusi, a platit, iar instalatorul i-a zis: -Va inteleg, sa stiti. De ce nu veniti la firma noastra, sa depuneti dosarul pentru o slujba de instalator? Veti castiga de trei ori mai mult decat o faceti acum. Dar nu uitati, cand depuneti dosarul, sa le spuneti ca ati terminat doar 7 clase. Nu le plac oamenii educati. Prin urmare, profesorul nostru si-a luat o slujba de instalator, iar viata lui a devenit mai usoara din punct de vedere financiar. Tot ce trebuia sa faca era sa stranga un surub-doua. Intr-o zi, seful companiei a hotarat ca trebuie ca fiecare angajat sa se duca la seral, pentru a-si termina si clasa a 8-a. Profesorul nostru a trebuit sa mearga, evident. S-a intamplat ca primul curs sa fie de matematica. Profesorul, vrand sa vada nivelul de cunoastere al studentilor, i-a intrebat formula ariei cercului. Cel pe care l-a numit a fost chiar profesorul. Ajungand la tabla, si-a dat seama ca a uitat formula, asa ca a inceput sa o deduca. A umplut tablele cu integrale, diferentiale etc. La sfarsit, rezultatul pe care-l avea era "minus pi r patrat". Neconvenindu-i acel minus, s-a apucat iarasi de calcule, de la inceput. Nimic nu s-a schimbat, tot acelasi rezultat a obtinut. De fiecare data a obtinut aceeasi chestie. S-a uitat putin spre clasa, speriat, moment in care a observat ca toti instalatorii ii sopteau: "Schimba limitele de integrare! Schimba limitele de integrare !"
  2. http://dangerousminds.net/comments/motivational_fitness_mottos_paired_with_images_of_alcoholism top lel
  3. http://www.youtube.com/watch?v=KCvqsbDG260
  4. ma doare burta de ras http://link interzis/view?i=6a7_1376041402
  5. why

    BURSA LOCALA

    Vand blugi moto Icon Victory (click pt descrierea completa) foarte putin purtati, ii vand pentru ca mi-au ramas mici. Sunt marimea 34, ideali pentru cineva peste 1,80m si 80kg. Se pot vedea/proba in Cluj. 300 lei. 0729 855 583 - Silviu.
  6. Am reusit sa vand motoarele si acuma pot privi spre un Dakar cu mai multa incredere . Am urmatoarele intrebari desi unele informatii au fost spuse deja: 1. De la ce an in sus sa caut si mai exact, unde pot gasi o lista cu ce modificari i-au adus fiecarei versiuni an de an (nu am reusit in cautarea mea) 2. Cum e cu kilometrajul, cati sunt prea multi ? 3. Alte sfaturi, detalii de verificat ?
  7. why

    BURSA LOCALA

    OCAZIE Honda CBR 600 F4 an 2000, 38800 km la 1500 euro Stare mecanica foarte buna! Dotari: -toba carbon BOS -parbriz Puig -capete de ghidon si mansoane Barracuda -filtru aer K&N -bujii NGK -baterie noua -oglinzi cu semnale -stop pe LED cu semnal -gume Pirelli Supercorsa BONUS: -inca o pereche de gume Pirelli Supercorsa (300 euro) -schimb de ulei MOTUL ( 100 euro)
  8. Ok, m-am hotarat asupra unui BMW dakar din cel putin 2003, eventual prind si un ABS. KTM-ul e prea hard, si asa nu o sa imi permita timpul la prea multe iesiri prin natura. Multumesc mult pentru opinii
  9. Vreau monocilindru ca sa fie mai enduro, in ciuda vibratiilor. Bugetul e undeva la maxim 4000 euro.
  10. Multumesc de raspunsuri. Imi cer scuze ca nu m-am bagat sa caut topic-uri insa nu am conexiune la internet sa imi permita, momentan scriu de la un birou de contabilitate. Asadar balanta e oarecum in echilibru insa gandurile mele sunt: BMW imi pare mai fiabil (poate fi din cauza marketingului), KTM-ul e off-road mai desavarsit insa pierde din capacitatea de touring; consum KTM-ului cum e ?
  11. Salutare, in principiu aceasta e intrebarea care ma roade, si o sa fiu la obiect incercand sa creez un context pe baza caruia sa ma sfatuiti. Am facut enduro cam 2 ani hobby (cam de 3 ori pe luna). Iar de un an mi-am luat supersport cu care m-am dat pe circuit. Fiind in Piatra Neamt iar facultatea fiind la Cluj, e foarte obositor drumul pe supersport cu genti, plus unele portiuni ce nu corespund motorului: Praidul si Cheile Bicazului, de aceea vreau sa trec pe enduro-touring. Alte asteptari de la viitoarea motocicleta: - vreau sa aiba capabilitati enduro bune - confortabila la drum lung - confortul pasagerului cu tot cu genti - mentenanta/consum - inaltime, manevrabilitate si alte detalii - pe viitor vreau sa trec fie pe 1200gs fie pe 990 adv, insa am considerat ca ar fi potrivit sa incep pe versiunile mai mici. Va multumesc anticipat !
  12. why

    BURSA LOCALA

    Se vinde Honda , pret 2300 euro neg. Mai detaliat ar fi vorba de o Honda CBR 600 F4 din 2000. 38500 km, 110 cp. Dotari: -toba carbon BOS -parbriz Puig -capete de ghidon si mansoane Barracuda -filtru aer K&N -bujii NGK -baterie noua -oglinzi cu semnale -stop pe LED cu semnal -gume Pirelli Supercorsa SC2 Bonus: -kit de lant -pereche noua de gume Pirelli Supercorsa Motorul este excelent din punct de vedere mecanic. Pretul mic nu ascunde nicio problema (baietii pot certifica); de fapt am nevoie de bani sa trec pe enduro-touring. Motorul se poate vedea la garajul lui Gabi, din spatele spalatoriei de langa Nefertiti.
  13. why

    BURSA LOCALA

    Cumpar carena laterala dreapta pentru Honda CBR F4 an 2000, preferabil modelul acesta. SAU caut sa reconditionez carena actuala (pentru discutii va rog sa imi dati un PM). PS: Am apelat la topic-ul asta pentru ca nu sunt din Cluj si nu cunosc lumea de pe aici. Multumesc anticipat !
  14. Am iesit din focurile admiterii . Marea majoritate stiu ca eu tin de coarne de acum in colo Honda lui SYM . Free Wolves, iertati-ma ca nu am oprit sa va salut, nici pe strada Dacia nici la teatru. That's me, un pusti cu casca Suomy inflorata care incurca traficul si care asteapta cu nerabdare Selena EDIT: Asta apropo de incepatorii pe SS
  15. Dar enduro ? enduro poate sa faca ? Spor la munca !
  16. Salutare tuturor impatimitilor foto ! As avea nevoie de un manual de utilizare pentru un Zenit 12. M-am chinuit pe Google insa fara rezultat, mizez pe voi Aparatul e ca in poza: Numai bine !
  17. ... mai asteptam si vremea 'tu-i mama ei PS: John trebuie sa trec si eu cu capra saptamana ce vine pentru niste pregatiri de sezon (schimbat kit lant, dat jos semnale, completat antigel si montat kickstarterul)
×
×
  • Creează nouă...