Sari la conținut

Eusebio

INACTIV
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    axa_ra2002

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    GSX-R 600 K8
  • Numar Moto
    TM-03-FUM
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    e prima :D
  • Interests
    Viata in general :)

Eusebio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  2. Frumos K7. Poate ne vedem prin oras la o cafa sau poate la o tura de Anina?
  3. Frate, sa nu uiti sa ne tii la curent cu ce mai faci pe acolo printre rusi!! Si nu uita.... cand e prea frig un gat de votca.... si God Speed!
  4. Super!! Bravo man... Spor la condus si vremea fie cu tine!
  5. Din cate am inteles eu.... nu mai face sau nu mai exista fabrica Si eu am vrut o pereche de cizme si........ ciuciu! Daca mai exista te rog sa ma anunti si pe mine!
  6. Parerea mea este ca cel mai bun drum de dat, in momnetul de fata este cel spre Lipova pana la Alios. Ca dupa aia nu stiu daca mai este asfaltul asa de bun. Dar nici ala spre Bencecul de Sus nu este de ocolit. La fel de bun si proaspat asfaltat este cel spre Bencecul de Jos Spre Jimbolia e Ok drumul dar e destul de aglomerat. Asfalt uscat la toti!
  7. GSX-R 600 K8... inca miroase a noua!
  8. Aici ai dreptate. In momentul de fata sfaturile mele sunt axate mai mult pe ceea ce am citit. E singura sursa a mea de informare. Insa de ieri m-am apucat de cules experienta Cu cat stii mai mult cu atat realizezi ca nu stii nimic..... nu mai stiu cine a zis-o dar e adevarata ! Parerea mea e ca ar mai fi loc pe piata de o revista! Hai sa facem una bilunara pentru Timisoara! Un fel de buletin informativ al motociclistilor.... De lucru am si eu de nu ma vad, dar pentru un hobby ca asta mi-as face timp
  9. Voi vorbi si din experienta.... dar putin mai incolo. Cand voi mai cumula Pana atunci te las pe tine. Am observat ca esti printre cei care au foarte multa Insa daca tot ce scriu astia in reivistele de specialitate sunt prostii.... iar tu stii cel mai bine ce si cum.... de ce nu iti lansezi propria revista. De partea de publicitate se poate ocupa firma mea. Mai am o intrebare: E vreo problema daca un incepator combina sfaturile din reviste cu experienta ta? Ii dauneaza grav sanatatii?
  10. Adevarat Dar daca ar fi sa trec in revista toate modelele..... as avea nevoie de cel putin 30 de pagini..... simple, fara descrieri amanuntite. Ce am spus eu era doar un punct de vedere care are la baza cateva informatii care sunt vehiculate in presa de specialitate. Punct. Iar faca cu tipic motociclism.ro..... frate chiar nu o inteleg Poate a-i amabilitatea sa imi explici si mie Oricum daca e sa o spunem si pe aia buna orice SS poate devenii o bestie. Si asta e tot "tipic motociclism.ro"?
  11. Nu au nimic. In afara de faptul ca sunt mai grele decat Honda sau Suzuki. Si nu stiu daca trag la fel de liniar ca cele 2 marci mentionate la inceput. Eu personal nu am auzit pe nimeni care sa recomande unui incepator, care vrea neaparat SS, DUCATI...... Comme on, e o bestie! BMW-ul are traditie de touring, numai ce a inceput sa isi deschida orizonturile spre SS-uri. Hyosung? Stiu ca au o traditie de peste 20 de ani in motoare... dar sunt ale dracului de grele! In fine. La urma urmei fiecare isi va lua ce ii incanta ochiul si pe ce se simte cel mai bine, corect? Habar nu am daca ajuta pe cineva sfaturile astea. Totul tine de pilot!! Daca e cu capul pe umeri poate sa isi ia si Busa! Am exagerat putin. Asfalt uscat!
  12. Honda si Suzuki cica ar fi cele mai potrivite pentru un incepator. Insa cand spun incepator ma refer la un incepator cu cel putin 2-4 ani de B!!! Si vreo 250.000 + de km pe bordul masinii. Te ajuta sa anticipezi miscarile celor din trafic ar fi o explicatie si in acelasi timp o constatare. Varsta ar fi al 2-lea impediment pentru un motor de 600. Cea mai mare rata de mortalitate se inregistreaza in segmentul de varsta 18-24 de ani! Sa insemne oare ceva? Hai ca devin filosof. Insa majoritatea celor cu SS-uri au varsta asta si toti vor sa impresioneze iar atunci cand intind coarda sfarsesc prin a deveni doar niste simple cifre intr-o statistica. E trist! Sfatul meu pentru cineva care nu a condus deloc este sa isi cumpere ceva mai mic de 600.... un 150-250 (oricum si asta e mult) si sa nu incerce sa braveze! Personal eu nici nu as da permisul pana la 21 de ani cuiva. Inconstienta e prea mare. Mai sunt si exceptii.... dar sunt asa de rare.... Pe cand accidentele moto sunt asa de dese. Honda si Suzuki cica ar fi cele mai potrivite pentru un incepator. Insa cand spun incepator ma refer la un incepator cu cel putin 2-4 ani de B!!! Si vreo 250.000 + de km pe bordul masinii. Te ajuta sa anticipezi miscarile celor din trafic ar fi o explicatie si in acelasi timp o constatare. Varsta ar fi al 2-lea impediment pentru un motor de 600. Cea mai mare rata de mortalitate se inregistreaza in segmentul de varsta 18-24 de ani! Sa insemne oare ceva? Hai ca devin filosof. Insa majoritatea celor cu SS-uri au varsta asta si toti vor sa impresioneze iar atunci cand intind coarda sfarsesc prin a deveni doar niste simple cifre intr-o statistica. E trist! Sfatul meu pentru cineva care nu a condus deloc este sa isi cumpere ceva mai mic de 600.... un 150-250 (oricum si asta e mult) si sa nu incerce sa braveze! Personal eu nici nu as da permisul pana la 21 de ani cuiva. Inconstienta e prea mare. Mai sunt si exceptii.... dar sunt asa de rare.... Pe cand accidentele moto sunt asa de dese.
  13. Mie imi place modelul cu albastru. Model pe care de altfel l-am si cumparat recent. singurele mele nemultumiri sunt legate de far si toba... care mi se pare cam maricica. Dar, daca o calaresti pe distante mai lungi toba de pe K8 e mai silentioasa fata de cea de pe K7. Sau cel putin asa sustin unii. Dar lumina de la farul de pe K8 e de cacao. De fapt nici nu mai stiu unde am vazut niste rezultate la capitolul iluminare iar K8 era codasa la aspectul asta. Doamne ajuta ca putem inlocuii becurile In rest nu am ce sa ii reprosez.
  14. Salut. De Joi va mai fi un incepator pe strazi. Je! Vroiam sa stiu daca exista vreun loc in care va adunati cei din Timisoara cu GSX-R?! Sa vin si eu la niste discutii libere. Merci. Poze voi posta dupa ce o voi avea (Suza) intre picioare
  15. Super bun articolul tau! O bere e putin pentru el.... o lada ar fi altceva. Iar daca ai drum prin Timisoara o ofer cu cea mai mare placere. Doua chestii super mega adevarate sunt : Varsta (18-22) cand majoritatea nu constientizeaza riscurile actiunilor lor si ceea ce poate motorul. Condusul unei conserve iar este o necesitate........ vreo cateva sute de mii de kilometri pe putin Eu unul urmeaza sa imi cumapr in curand un SS. Sunt (cuvant urat) la poponeata..... dar nu imi plang de mila. Imi asum riscurile. Stiu ce implica si ... nu mai conteaza. E motocicleta la care am visat de mult (Suzuki GSX-R 600 K8). Asadar.... sigur voi reveni pentru sfaturi la voi baieti.... si sper sa ma ajutati si pe mine..... nu sa imi domin mica bestie..... ci sa o fac sa ma accepte Va multumesc si ..... aveti grija de voi!
×
×
  • Creează nouă...