Sari la conținut

sunrise

INACTIV
  • Număr conținut

    100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    lsdunlimited@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    in between : Bucuresti - Pitesti
  • Carnet moto din
    noiembrie 2009, beiiiibe!!! :D
  • Motocicleta
    o miiiiini moto!
  • Numar Moto
    aaa, trebuie?! :|
  • Club
    powerpuff bitchez

Informații profil

  • Motociclete detinute
    un BMX negru prin '97.
  • Interests
    miuzic,mixed martial arts, poezie, literatura, calatorii, animale, etc.

sunrise's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. deadcow, tine minte doar ce ti-am zis eu la bere apropo de "viziunea ta" pe SS. Si vezi ca ma tin de cuvant. Nu are rost sa incep sa zic ca esti inconstient (mai ales ca spui unele lucruri cu o mare usurinta) ca or sa iti sara baietii astia in cap si de asemenea, si eu sunt incepatoare si nu-s in masura sa sfatuiesc pe altii. Dar oricum, 2 capace tot iti iei de la mine in caz ca le ceri (si stii ca dau bine cu stanga ). Sa fii tu sanatos si voios, sa iei sala si traseul si sa iesi cu ea la plimbare cand vor muschiuletii tai de mascul feroce ce esti. Banuiesc ca nu e nimeni aici care sa te indrume la imbecilitati si toti isi dau cu parerea (subiectiv sau nu) despre initiativa ta. Eu nici nu ma mai obosesc sa iti repet parerea mea. Ca dupa aia sun ca o privighetoare si cred ca te-ai saturat de asemenea remarci dubioase. Oricum, cand te vei urca primele dati (si nu numai) pe pisoiu' , adu-ti aminte si de baiatul ala de care vorbeam azi (cel cu carnet luat miercuri si sambata in spital la urgenta). Atata am de zis. Restul ti le mai spun daca ne mai vedem prin poligon. Si scuza-ma daca ti-am "deranjat" topicul, a fost CU INTENTIE!
  2. sunrise

    accident Iasi

    Auziti, scuze ca intreb...moto aia poate sa mearga "tare CU draci" ? ...din moment ce e nevoie decat de A1 ...
  3. Bine ca e bine motociclistul....evident ca s-a strans toata spuma de cocalari spargatori de seminte sa priveasca marele "show"... Dar cum a reusit cel cu dacia sa se suie efectiv pe motor? fac pariu ca boul cu gipanul e de vina. Vreo depasire nebuna sau ceva de genul... Stie cineva ce s-a intamplat?
  4. Ce sinistru...atunci, daca un experimentat pateste una ca asta, noi cei incepatori la ce naiba sa ne asteptam? Chit ca avem protectii peste protectii, paranoie maxima, atentie distributiva, cand apare o proasta ca asta, ce naiba e de facut? Exista vreo modalitate care sa previna o asemenea intamplare? Mie mi se pare absolut sinistru... Cum e posibil ca tot ea sa posteze in victima cand omul ala zace pe un pat de spital cu mana rupta si riscul de a nu o mai putea folosi vreodata normal? Cred ca doarme foarte bine noaptea, din pozele puse aici, se poate observa "ingrijorarea ei maxima" pentru fapta sa. Eu cred ca intram in pamant de rusine.... Nu as vrea sa imi imaginez prin ce trece bietul motociclist, dar din ce vad ca se intampla zi de zi in trafic, mare mi-ar fii mirarea daca nu o sa ajung si eu in situatia lui. Doamne fereste! Si cand te gandesti ca sunt mii de pitzi (si nu numai) la fel ca ea in Bucurestiul asta infect... Santatate multa, sa te recuperezi cat mai bine ca sa ii poti face abonament la tribunal domnisoarei soferitze!
  5. Dar chiar te rog, nu te sfii
  6. @ dimitris : hahaha, cata perspicacitate punct ochit, punct lovit! Touche!
  7. 1. Nu cred ca te-am jignit in vreun fel pe tine cum ca ai fii un scuterist analfabet. Sau postezi de pe 2 conturi ? 2. Sintagma? eh...ma dadeam interesanta ma, nici eu nu stiu ce e de fapt 3. Imi place cand cineva e rautacios cu mine, imi testeaza putin limitele! Si tu de asemenea, mon cher!
  8. Nu ai ce face si vrei sa sari la lume in cap? Cred ca stii si tu ca si mine, ca "sarna" este prescurtarea sintagmei "sarut mana". Nu cred ca e o lipsa de respect adusa limbii romane scriind asa, dar daca tu asa o consideri, te rog sa ma scuzi. Cat despre limba spaniola, nu vreau sa par interesanta, era doar o forma de exprimare. Nu cred ca-s singura persoana de pe site care foloseste "englezismele". Daca vroiam sa par interesanta, crede-ma ca puteam sa o fac mult mai bine si nu scriind neaparat in alta limba. Am mai multi neuroni decat probabil crezi tu. Si sunt si poliglota pentru cultura ta generala (ca tot vorbim de "a parea interesant") Hai sa o lasam asa pana nu se agita apele pe aici, e cel mai bine.
  9. N-as vrea sa...accentuez atacurile, dar mi se pare penibil in primul rand, cum naiba au putut sa aiba acest accident ? (incredibil de stupid de altfel) In sensul ca de obicei, acorzi destul de multa atentie trecerilor de pietoni. Mereu se gaseste cate un zerzec(zerzeaca) sa sara in mijlocul drumului si sa mearga de parca i-a luat ma-sa strada, ca de' domle, el are prioritate ca-i pe trecere. ASTA INSEAMNA SA SPORESTI ATENTIA !!! (in caz ca ati avut curiozitatea nebuna de a deschide si (eventual) de a citii legislatia rutiera ) A, parca spuneai de "amic-ul" tau ca are experienta de 1 an si jumatate de "legislatie rutiera" si 12-15 mii de km facuti. Asta unde? Noaptea-n vis ? M-am saturat de laudarosi de genul asta, pe care cand ii auzi ce debiteaza, iti vine sa iei o mare ranga si sa le-o faci guler. Daca esti prost sau incapabil sa mergi pe scuter, motor, fa-ti frate abonament la RATB si gata. Asta 1 la mana. 2 la mana, nu pot sa imi dau seama cum dracu' e posibil ca un adolescent de ..18-19-20 de ani?! , sa nu fie in stare sa SCRIE corect o fraza. Cum Dumnezeii mamii ei de limba romana, e posibil sa nu ai idee de articolul (ne)hotarat al unui substantiv? Iar virgulele, punctele de suspensie, punctele, ghilimelele si asa mai departe, fac si ele parte din limbajul scris, asa ca e imperativ sa inveti sa le folosesti! Ca tot ai tu media la BAC sau whatever, 8 si nu stiu cat! Imi cer scuze de off-topic, dar sunt prea indignata de pustimea din ziua de azi, de ce e capabila. Nici eu nu-s vreo batrana, dar macar scriu corect cat de cat si pastrez respectul fata de ceilalti membrii. Si da, daca eram profesoara de Limba si Literatura Romana, erai corigent pe vara pana invatai ce inseamna sa scrii CORECT. A, inca ceva. Sugestia mea, e sa va duceti frumos si sa faceti scoala de soferi (ca mine )chiar daca "va dati" pe scuterul vostru mega cool. Poate va ajuta sa si pricepeti regulile cand iesiti pe strada cu "vrum vrum-ul" si sa acordati acelasi respect tuturor celorlalti participanti la trafic. Parerea mea! Sarna ca m-ati lasat sa ma descarc, all better now :D Inca ceva : NU vorbesc din postura de posesoare a carnetului moto (inca), vorbesc in calitate de sofer, pieton si OM.
×
×
  • Creează nouă...