Sari la conținut

Cristi Br

Membru
  • Număr conținut

    87
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    San Sebastian, España
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Yamaha XJ6 2012
  • Numar Moto
    -

Cristi Br's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cristi Br

    Emigrare UK

    Salutare, sunt Cristi am 20 de ani si momentan locuiesc in Spania dar as dori sa plec in UK. Din pacate situatia din romania nu mi-a permis sa-mi termin liceul fiind nevoit sa plec la munca in strainatate. Din pacate si aici a lovit criza destul de puternic asa ca am ramas fara munca. As dori si eu sa stiu ce sanse am sa-mi gasesc de munca in UK ca si necalificat apoi sa obtin Blue Card. Cunosc foarte bine limba engleza (scris+vorbit) si am bani sa ma intretin maxim 3 luni. Mai pe scurt exista sanse ca in astea 3 luni sa-mi gasesc de munca? Va multumesc.
  2. Pagina cu articolul se încarcă greu Âşi oferă informații eronate. Motociclism avea 32 de ani Âşi mergea fără echipament nici măcar cască. Vroia să se ducă până la un prieten care locuia în apropiere Âşi nu Âşi-a luat echipamentul pentru că era prea cald. Un Logan NU l-a văzut. Nu avea viteză, dacă avea cască scăpa fără probleme neavând leziuni grave decât la cap. Dumnezeu să-l ierte!
  3. Mi-a plăcut designul la el Âşi cum se aude, eu locuiesc în Spania iar aicea sunt multe er6n Âşi nacked-uri în general(nu prea se omoară ăÂştia cu supersport). Am zis să-mi iau Âşi eu unu văzând că nu are o putere prea mare mi-am zis că e perfect pentru mine dar acum vreo 2 zile era unul parcat la supermarket Âşi am stat câteva minute lângă el Âşi atuncea mi s-a părut că e cam mic Âşi am decis să cer un sfat aicea. Îmi place Âşi GSR-ul, fz6 nu prea iar ce mi-a mai atras atenția a fost Z750 dar cred că e cam mare. Motorul îl iau să mă plimb cu el de plăcere nu de necesitate în special pe autostradă o să merg cu el că aicea în oraÂş dacă nu ai treabă nu prea ai ce să faci, Âşi oricum ca să ajung dintr-o parte în altă a oraÂşului tot pe autostradă merg, aÂşa că o să am nevoie de un motor să-mi fie confortabil în special.
  4. Salut, sunt interesat de un kawasaki er6n ca prim motor, problema este că nu Âştiu dacă mi se potriveÂşte având 1.93m, 90kg nu e cam mic pentru mine? Nu mai e nimeni pe aici?
  5. Asta bagă spaima în oase Mai era unul cu o fată tot prin america de sud îl avea rupt în 2 de la genunchi dar nu-l mai găsesc.
  6. Declarație martor ocular, se pare că motociclistul Âşi-a forțat norocul începător fiind, Âşoferul autovehiculului nu poartă nici o vină. Motocicleta într-adevăr este un Kawasaki ZR-7 argintiu înmatriculat cu numărul BR 01 TZI. Declarație martor ocular, se pare că motociclistul Âşi-a forțat norocul începător fiind, Âşoferul autovehiculului nu poartă nici o vină. Motocicleta într-adevăr este un Kawasaki ZR-7 argintiu înmatriculat cu numărul BR 01 TZI.
  7. Nu l-am cunoscut personal dar avem niÂşte cunoÂştințe în comun, Âştiu că avea maÂşină de pe la 18 ani un Cielo alb, iar ca motociclist era incepător, din câte Âştiu avea motocicleta de prin aprilie. Îmi pare foarte rău pentru el.
  8. http://lideruldeopinie.ro/65085/in-viteza-pe-doua-roti-spre-coma Singurul lucru care il stiu in plus fata de ce scrie in articol este ca motociclistul a decedat. Dumnezeu sa-l ierte
  9. Sunt vreo 2 aprilia destea in Braila si din cate am vazut nu sunt monopost ca aveau intr-o zi si pasager, se aud tare de tot au evacuare austin racing care scoate un sunet demonic le auzi de la 2 km.
  10. Asta este -> Cel mai tare nr de inmatriculare!
  11. Util topicul nota 10++ ar trebui pus sus la tutoriale...oricum si eu la anul dau de A si o sa-mi iau Yamaha R6 2006 puteti sa spuneti k sunt nebun dar cred k sunt in stare sa o stapanesc. Toate cele bune.
  12. ) zici k e un Audi R8 chestia aia, acuma fara caterinca chiar seamana.
  13. Am inteles. Imi cer scuze pentru greseala de gramatica de obicei incerc sa scriu cat mai corect, dar in graba cred ca mi-a scapat.(mai sunt si la filologie) )
  14. se merita sa-ti iei aprilia rs 50? P.S se poate pune gume de rs125 pe un rs50?
  15. nu-ti mai face griji sunt oameni care au motoare de 125cc si sunt inregistrate ca MOPED si ruleaza peste cei 45 km/h si nu le zice nimeni nimic...depinde de politaiul care il intalnesti.
×
×
  • Creează nouă...