Jump to content

puravida

Membru
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

About puravida

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Club
  FCB
 1. Eu am un Hyusung Comet de vanzare.are 30CV parca
 2. ai ce ai tu cu italienii.la inceputul anului l-ai judecat pe Marco,si acuma te iei de Valentino.
 3. salut.eu am plecat in1988.familia mea sta in brasov.de cite ori amrevenit in tara,m-am simtit bine.nu am fost furat nu am fost jignit.momentan stau in spania.am prieteni austrieci,olandezi,spaniol.am fost cu ei in romania.le-a placut foarte mult.am stat in diverse tari din europa.nu am vazut nici o natie sa se cacace in natia lui ca romanii.nu imi place in romania,dar anual mergeti acolo.am un verisor in state.a plecat in 1990,a zis ca pleaca de scirba.nu a calcat in romania de cind a plecat.pe el il inteleg,dar pe voi nu.salutare
 4. voi credeti ca daca se intimpla accidentul in alta tara din UE,tipul facea inchisoare?
 5. Offtopic.daca in spania erau jegosi in romania cum ai descrie politia? am stat in ambele tari,guardia civil din spania sunt porumbei pe linga carabinieri din It.eu ultima amenda in italia am platit 58000 de lire italiene in 97.anul asta am fost luat de radar aici,am platit 50 e.fa si tu diferente intre doua amenzi.Buona fortuna!!
 6. valentino si casey nu se plac de un anumit timp.valentino a gresit.la fel ca si comisarii de cursa.jorge si dani au fost cei care au scos ceva positiv.la moto2 nu ati vazut ca l-au scos pe marc din cursa?
 7. In Detroit iti cumperi cu citeva zice si mii de dolari dar cine se mai duce acolo Ai tu ceva cu detroit.am mai vazut in fostele comentarii ca detroitul nu iti cade bine.explicate un pic.... salutare
 8. Italienii sunt si ei varza la rock, nu s-a ridicat nimeni. La spanioli sunt Heroes del Silencio care imi plac MIE...si ai dreaq au semnat cu EMI. Rock = saxon rulez... :rolleyes Heros del Silencio erau,numai sunt.si aia chiar cantau lambada.dar sunt alte formatii,Barron Rojo,Los Suaves,Obus.la italieni cint staueam eu in anii 90 era Vasco Rosii.umplea stadioane 60000-70000 de persoane.
 9. Cea mai buna bere in RO. este berea CIUC.in spania singura bere care se poate bea este Ambar.berea draft care este?
 10. asa este. finala o castiga Germania inainte de finala,sunt semifinalele care se joaca 6,7 iulie.urmatorul pas sunt semifinalele....
 11. Varsta 31 ani.1 an de sport.eu fac sport de mai de mult timp.aproape niciodata nu incalzesc.plecam din casa,avem un parc ne intindem picioarele un pic si la fuga.inainte sa ajungem acasa,la 150 m ne oprim din fugit si venim lejer.toate astea costa 60 min.in jur de 10 km.cum se alearga stil aerobic??
 12. Salutam nevoie si eu de niste date.nevasta mea a inceput sa alerge cu mine de anul trecut.acuma deja fuge 12 km aprox.poti sa imi spui aprx in cit timp alearga 10 sau 12 km?si daca ai putea sa ma ajuti si la puls.ieri a avut plusometrul si a ajuns pana la 180.mersi anticipat.
×
×
 • Create New...