Sari la conținut

puravida

Membru
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Club
    FCB

puravida's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. puravida

    caut motor 125-350 cmc

    Eu am un Hyusung Comet de vanzare.are 30CV parca
  2. Offtopic.daca in spania erau jegosi in romania cum ai descrie politia? am stat in ambele tari,guardia civil din spania sunt porumbei pe linga carabinieri din It.eu ultima amenda in italia am platit 58000 de lire italiene in 97.anul asta am fost luat de radar aici,am platit 50 e.fa si tu diferente intre doua amenzi.Buona fortuna!!
  3. Varsta 31 ani.1 an de sport.eu fac sport de mai de mult timp.aproape niciodata nu incalzesc.plecam din casa,avem un parc ne intindem picioarele un pic si la fuga.inainte sa ajungem acasa,la 150 m ne oprim din fugit si venim lejer.toate astea costa 60 min.in jur de 10 km.cum se alearga stil aerobic??
  4. Salutam nevoie si eu de niste date.nevasta mea a inceput sa alerge cu mine de anul trecut.acuma deja fuge 12 km aprox.poti sa imi spui aprx in cit timp alearga 10 sau 12 km?si daca ai putea sa ma ajuti si la puls.ieri a avut plusometrul si a ajuns pana la 180.mersi anticipat.
  5. depinde de organism cred.en fac alerg 10 km marti di joi.sambata duminica merg cu bicicleta in jur de 40.50 km.cind am chef mai merg la inot.dorm 7 ore. mananc 5 ori pe zi.nu am voie sa mananc gras(colitis ulcerosa).nu am burta,dar sunt umflat un pic.ai ceva sfaturi pentru mine?nu trag de fiare.
  6. depinde ce antrenament faci.eu nu fac culturism.inot+bicicleta+alergat.fara supliment.fac dieta si la sfarsit de saptamina beau bere.100% de acord cu tine.suplimentii te fac mai frumos....
  7. Te contrazici singur.apropo ai condus vreodata sa vezi ce curba unde te scoate????
  8. iti dau si eu un exemplu.un fost coleg de clasa a avut un accident cu masina.sa strins in jur de 50 de gura casca,unii dintre ei lau tras afara din masina.din momentul respectiv nu a mai simtit picioarele.a ramas paralitic.eu iti zic ce se face in tarile europene mai avansate.fiecare gindeste altfel.eu am zis un exemplu..cea ce ai scris tu ca te buzunaresc,eu nu cred ca se poate intampla in romania...salutare
  9. Tipic romanesc este sa opresti la un accident.in alte tarii nu prea se opreste la accidente,mai ales daca sunt 100 de persoane cacsand gura(tipic romanesc).salutare
  10. Salut.vad ca ati inceput sa priceputi lucrulile.daca cade soferul vinovat i se da cu suspendare si larevedere.firma este principala vinovata.soferul are parte de vinovatie dar firma este principala vinovata.am vazut repotajul,mama la fata a fost foarte clara.am avut 2 prieteni care au murit intre sintcraieni si miercurea ciuc.in 1994 sept.vinovatul nu a facut o ora puscarie.
  11. salut.eu ma intreb nici unul dintre voi nu a facut niciodata ce au facut acesti baieti??eu sincer am facut-o si nu sunt unicul....eu cred ca degeaba se spune la unul care are motor de 2 ani sa mearga normal ca nici nu te baga in seama.nici eu nu am facut-o.am avut noroc si pentru asta sunt in viata.vreau sa-ti zic ca acum 10 ani statea in italia,in fiecare sfirsit de saptamina murea cineva prin apropiere(statea in oras de 20000 de loc).au fost colegi ce au invatat au fost unii cum sunt eu care nu.am avut permisul anulat pentru 5 ani.acum am 3si de anii si gindesc altfel..D.E.P. pentru motociclisti si multa forta pentru familii.
  12. salut.am citit in biker zone ca in reuniunea din madrid au fost intre 60000-80000 de moteros.adios
  13. nu ma intelegeti,cred ca nu ma exprim bine.anul viitor cea ce trebuie sa facetii de exemplu la marsul din bucuresti sa mergeti 100 de motoare din timisoara 100 din arad,cluj etc etc etc.din toate colturile romaniei.noi anul trecut in madrid am fost peste 12000 de motoare din care jumatate au fost din afara.deci asta este idea si am vazut-o prin mai multe tarii.salutari
  14. depinde de intrunirii.eu nu merg anual dar din 2 in 2 ani merg la inturinrea de la zetea.prima oara am fost acuma 11 ani,si ultima oara anul asta.aproape ca nu cunosteam pe nimeni......dar m-am distrat.in schimb a vrut sa merg la intilnirea de la brasov,unde am si fost dar nici nu am intrat .........a fost un mare rahat.am auzit de la prietenii ca si intrunirea de la ploiestii e beton....si chestia ce au facut in madrid au fost unii care au facut si 1000 de km(dus-intors) pentru un mars de 1 ora.
×
×
  • Creează nouă...