Jump to content

hidric

Membru
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

About hidric

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Yahoo
  hidric@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  1992
 • Motocicleta
  HD V-ROD VRSCDX

Recent Profile Visitors

195 profile views
 1. Tärile ales sunt niste täri mai nashpa, situate in vestul Europei, gen: Austria, Elvetia, Germania.... in tärile alea se recomandä 4x4x4 nu mai vechi de 4 ani, nu mai putin de 4 milimetri profil si toate 4 la fel. Eu fiind tot roman de “genul lasä cä merge“ am pätit-o si nu recomand la nimeni cauciucuri la mana a 2-a. M-am ars si acum suflu si in iaurt. :)) Informatia de la George este 100% corectä. Cu toate cä-ti poste iti stric vanzarea , de ce sä nu invete si altul din prostia mea? dacä vreti vä povestesc si cum sa intamplat, dar asta este o altä “poveste“ PS: no offense, baftä la vanzare!
 2. Te agiti degeaba, speedy are dreptate Gumele fiind vechi de intäresc si pierd din calitate. Profilul nu se mai toceste si cauciucurile aratä ca noi pentru nestiutori. la o franä zdravänä ai nevoie de multi metri in plus sä opresti. In alte täri se recomandä a nu se folosi cauciucuri mai vechi de 4 ani, dar asta numai pentru cä toti ceilalti sunt prostii si numai romanii sunt destepti Dar in RO nu conteazä treaba asta. Dacä au formä de cauciucuri degeaba mai scriu fraerii äia care le produc data fabricatiei pe ele.
 3. Eventual chiar douä dacä nu franezi prea mult :))
 4. Merci @all Pentru cä nu vreau sä mi se intample si mie sau cel putin sä evit cat se poate de mult anumite situatii, pur si simplu vreau sä aud si sä invät si din greselile altora. Este clar cä dacä vrei sä-ti f... norocul o sä si reusesti. Deocamdatä sunt foarte departe de gandul acesta si nu vreau sä risc chiar deloc si cu toate cä-mi propun de fiecare data inainte sä plec la o turä sä stau “flexat“ nu rezist de fiecare datä ispitei. Sunt constient de faptul cä la o trantä la o anumitä vitezä nici caca de analize nu mai rämane. PS: Sunt incepätor in al 3-lea sezon cu numai 7.000 km la bord.
 5. Unii au inteles gresit intrebarea mea! Nu caut statistici ci pur si simplu vreau doar sä aud cine dintre noi, cum si de ce a cäzut si ce a pätit. Era vorba de experienta träitä de unul si de altul dintre cei care au fost “aruncati“ de Mobrä. @zo10000 Exact la asa ceva mä refeream. Merci
 6. Pe cine l-a aruncat Mobra, cam pe la ce vitezä si cu ce urmäri? Merci fain pentru eventuale räspunsuri!
 7. Asa ceva am la masinä din anul 2006. Scula nu costä nimic, taxa anualä este de 150€. Din nefericire am testat toatä treaba si functioneazä bine. Dupä crash m-a sunat tanti de la centralä si m-a intrebat dacä este totul bine. Dacä nu eram in stare sä vorbesc cu ea venea direct salvatea, urmatä de pompieri si politie.
 8. Da 1. majoritatea castilor nu sunt puse sau nu stau bine din cauza capului pätrat al indivizilor. 2. multi au mobre in valoare de multe K € dar cascä cu 29,90 de la Lidl.
 9. Panä la urmä omul si-a modificat Mobra pentru el si nu pentru unul sau altul. Chiar nu inteleg comentariile inutile ale unuia sau altuia.
×
×
 • Create New...