Sari la conținut

MisterMe

INACTIV
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MisterMe

  1. In jur de ora 7 jumatate cand ma introceam acasa am vazut din autobuz un accident moto...motocicleta era urcata intr-o dubita, nu am vazut ce model..am vazut ca era multa politie in zona, multa lume stransa si o masina, probabil Mercedes E-Klass lovita din spate, cu capacul portbagajului serios sifonat... Stie cineva detalii despre acest incident? Asfalt uscat!
  2. MisterMe

    Honda vs Renault

    Salutari! Ma intorceam de la facultate si am vazut in curtea spitalului militar un cbr rosu cu dungi (ce culoare nu am bagat de seama) cu numar de DJ. In trecere l-am admirat si am plecat mai departe...nu parea sa aibe vreo buba, statea pe cric. De starea motociclistului se stie ceva?
  3. il am eu...stiti cumva un site unde il pot pune?
  4. R.I.P. Adevarata tragedie....Nu exista cuvinte care sa explice durerea provocata de pierderea cuiva drag mai ales atunci ca este apreciat in comunitate...si a trecut prin o experienta dureroasa, prin pierderea iubitei lui.... Daca este adevarat ce s-a scris in articolul din ziar el se poate sa fi avut fractura de baza de craniu.....E caz asemanator cu atleta care a murit in Bulgaria in urma unui accident de masina...a coborat din masina pe picioarele ei...s-a asezat....a inceput sa ii curga sange din urechi si in cateva minute a murit.... In cazul lui impactul cu foaia aceea de tabla i-a provocat acea fractura.... R.I.P. sa ii fie tarana usoara
  5. Lucrez in acea zona si intradevar sunt denivelari pentru limitare de viteza pentru ca urmeaza o intersectie in care daca vrei sa mergi inainte trebuie sa te asiguri de 1 mil de ori inainte sa treci pentru ca cei care vin dinspre Baneasa prin Damaroaia nu au vizibilitate din cauza unei curbe.In zona mai este si o linie de tramvai dar si limita de 30 care nu o respecta nimeni. Multa putere familiei si sa dea de gandit parintilor pe viitor ce cumpara la copii. R.I.P.
  6. The French Lion strike again... Sanatate rider-ului... Asfalt uscat!
  7. http://www.antena3.ro/stiri/rutier/infotra...grav_72992.html Reportaj Antena 3....
  8. Eu eram in autobuz, in 331....eram in trecere. Ma bucur ca este in regula....motorul ince stare este?La prima vedere parea sa fie in regula. ASFALT USCAT!
  9. Ma intorceam de la munca iar in sensul giratoriu de la Piata Presei Libere, pe prima banda in sensul de mers spre Aeroport Baneasa era oprita o ambulanta de la SMURD,cu girofarul pornit iar in partea dreapta a acesteia un taxi si o motocicleta gen naked. Erau prezenti la locul faptei si niste politisti care au urcat in ambulanta. Motocicleta era pusa pe cric, nu parea avariata, întoarsa spre invers decat taxiul, taxiul in fata nu l-am vazut. Nu am vazut nici un motociclist, decat o geaca si o casca pusa pe spatiul verde de langa prima banda. Stie cineva detalii? Sanatate maxima riderului! ASFALT USCAT!
  10. Cel mai important lucru este ca nu a patit nimic....fierul se repara.... Cat despre carcotasi...ursul merge..cainii latra dupa el. In fiecare accident/incident este ceva de invatat...de la cei care au fost implicati dar si din propiile experiente! Asfalt uscat!
  11. Echipamentul era full....casca nu am vazut cum arata. Manusa din mana stanga, cea afectata, nu era data jos. Anw.....tipul cu loganul a aratat locul unde a franat si de unde spune el ca a intrat in voblaj. Trec pe acolo zilnic in drum spre munca si intre statia de autobuz unde a franat si iesirea de sub pasaj unde a ajuns motocicleta sunt peste 150 m. Conteaza ca a scapat cu leziuni relativ minore si ca este sanatos....fierul se repara. Cine stie pana cand va sta la Elias si intre ce ore se pot face vizite. dar as vrea sa stiu si numele lui, gandindu-ma sa ii fac o vizita. Drive safe!
  12. Salutari! Imi cer scuze pentru intarziere dar acum am reusit sa ma apropii de un calculator cu acces la internet. Am ajuns la cateva minute dupa eveniment, exact in momentul in care a ajuns SMURD-ul. Ce am putut sa vad a fost momentul in care motociclistul a fost urcat in ambulanta, el mergea singur, acuza dureri la mana, erau 2 doamne speriate care atunci cand am intrebat de motoris au crezut ca sunt prieten sau ruda. Am intrebat de starea lui pe medici si mi-au spus ca este fractura deschisa la mana la prima vedere si ca el urma sa fie transportat la Spitalul Elias, motociclistul neputand sa stea intins pe targa. Cat am asteptat acolo au trecut cativa motociclisti si cativa dintre ei s-au inchinat cand au vazut starea mobrei, unii din ei chiar oprindu-se sa se intereseze despre ce s-a intamplat. Am vorbit cu lucratorii de la Apa Nova si cu conducatorul Daciei Logan si toti mi-au spus ca tipul a venit cu viteza si ca s-a speriat de masina, cu toate ca era pe mijlocul benzii a 2-a. Motocicleta a mers taras aproximativ 60-70 m din cate spuneau politistii (se poate sa ma insel, dar este ce am auzit de la politistii care faceau masuratorile) oprindu-se in masina de la apa nova. Urez sanatate maxima motociclistului si insanatosire grabnica! Asfalt uscat! Am sa pun cateva poze de la incident:
  13. In primul rand Dumnezeu sa il ierte! si tarana usoara! R.I.P. Ieri am fost la SMAEB unde m-am interesat de echipament, de preturile la motociclete si ce se recomanda unui incepator, dat fiind faptul ca am luat de 2 saptamani permisul. Am vorbit cu riderii batrani care mi-au dat o serie de sfaturi dar si cu o serie de persoane din show-room-uri. Unul din veterani mi-a spus ca aici este SELECTIE NATURALA.Am ramas surprins si l-am intrebat de ce. Raspunsul care a venit a fost ceva de genul: „Un incepator, fie ca are 1 saptamana, 1 luna sau chiar 1 an tot incepator va fi, pentru ca nu are reflexele de autoconservare inca bine formate. Toti cei care ii vezi astazi cu par alb in cap si cu nepotii dupa ei au inceput PROGRESIV, adica nu ne-am urcat ca tinerii din ziua de astazi pe SS-uri sau motoare de 1000, ci am inceput cu 125, 250 si am crescut, prin asta ma refer la selectie naturala.Poti incepe pe unul mare DOAR daca ai destula stapanire de sine si sa stii unde sa pui punctul de echilibru, pentru ca traficul de astazi nu te iarta.” Oricine ar fi vinovat in acest caz numai conteaza! In ultimul rand, nu cred ca este necesar sa ne certam si sa dam cu noroi catre unul sau altul, mai ales in cazuri ca cel de fata.In asemenea momente este bine sa ne interesam daca au nevoie de ceva cei care sufera din vina lor sau nu. Asociatia motociclistilor din Romania trebuie sa atraga atentia incepatorilor asupra pericolelor si sa intocmeasca un ghid de alegere a motocicletei, cel putin eu asa gandesc ca ar fi normal, daca se doreste ca numarul accidentelor sa scada. Oricum urez familiei putere sa treaca peste acest moment greu. Asfalt uscat!
  14. Statistica am gasit-o intamplator pe site-ul Antena 3, intamplator, eu cautand de fapt de cand se va scumpi taxa de permis.Am citit si eu articolul si am vazut ca se refera doar la municipiul Bucuresti. Din pacate nu exista sau nu vor exista statistici ce vor cuprinde toate accidente din toata tara, accidentele pe categorii de motociclete, pe categorii de varsta, etc. Ma gandesc ca aceste statistici vor fi utile pentru incepatori si pentru cei ce vor sa isi cumpere o motocicleta in functie de experienta ce o detine. Am considerat util acest topic pentru ca poate nu vom deveni si noi o statistica seaca!!!
  15. Anul trecut, numărul accidentelor în care au fost implicați conducătorii de motociclete Âşi mopede a crescut cu aproape o treime față de anul 2007, iar în aproape 60% dintre cazurile din 2008, vina a aparținut celorlalți participanți la trafic. AÂşa arată statistica Brigăzii de Poliție Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului BucureÂşti, care a fost făcută publică în cadrul relansării campaniei "MotocicliÂştii există în trafic", începută de anul trecut. Pentru că în 2008 s-au înregistrat aproape 1000 de accidente de circulație, în care motocicliÂştii Âşi mopediÂştii au fost implicați, iar în 57% dintre cazuri vina a aparținut Âşoferilor auto Âşi pietonilor, Poliția Rutieră Âşi Asociația MotocicliÂştilor din România (AMR) continuă proiectul demarat în 2008, pentru a conÂştientiza conducătorii de autovehicule cu privire la existența motoriÂştilor în trafic, dar Âşi pentru a sensibiliza conducătorii de motociclete Âşi mopede să respecte regulile de circulație Âşi să poarte echipamentul de protecție. Anul trecut s-au înregistrat 998 de accidente moto Âşi cu mopede, cu 323 mai mult decât în 2007, în care 19 persoane au murit, 242 au fost rănite grav Âşi 864 au suferit răni uÂşoare. Decesul pe parcursul anului trecut a scăzut cu 3 accidente față de anul 2007, însă în cazul răniților grav, numărul acestora a crescut cu 99 de persoane, iar în a celor răniți uÂşor, cu 249 de persoane. De asemenea, dintre cele 998 de accidente, 437 au avut loc din vina conducătorilor de motociclete Âşi mopede, iar 561 din cauza celorlalți participanți la trafic, adică Âşoferi Âşi pietoni. In ce priveÂşte distribuția accidentelor pe categorii de vehicule, 48% sunt motociclete, iar 52% sunt mopede. Principalele cauze care au provocat cele aproape 1000 de accidente în 2008 au fost neasigurarea la schimbarea direcției de mers, neacordarea priorității de trecere Âşi viteza excesivă, motiv pentru care conducătorii de motociclete Âşi mopede au pierdut controlul vehiculelor Âşi s-au lovit de carosabil, alte vehicule sau amenajări. Circuite Âşi trasee speciale pentru motoriÂştii, la stadiul de idee La sfârÂşitul anului trecut, numărul de motociclete înmatriculate în BucureÂşti era de 14.981, cu 29% mai mult ca la începutul lui 2008. De asemenea, o creÂştere de 14% se înregistrează Âşi în rândurile posesorilor de permise de conducere, care a crescut de la 38.926 la începutul lui 2008 la 44.491 la sfârÂşitul anului trecut. Tot în cadrul relansării campaniei "MotocicliÂştii există în trafic", membrii AMR au propus realizarea de circuite Âşi trasee speciale pentru motoriÂşti, atât pentru reducerea teribilismului de a se plimba nopțile cu viteză excesivă pe drumurile libere, dar Âşi pentru reducerea zgomotului provocat de motoare. De asemenea, aceÂştia se gândesc să propună introducerea traseului la examenul pentru permisul de motocicletă, pentru că cei care vor să obțină permisul categoria A dau examenul într-un poligon securizat Âşi nu se pot confrunta cu problemele trafic. In cadrul campaniei realizate de către Brigada de Poliție Rutieră Âşi Asociația MotocicliÂştilor din România vor avea loc întâlniri cu elevii liceelor din BucureÂşti, pentru că de la vârsta de 16 ani, o persoană poate conduce un moped, după absolvirea unui curs de legislație rutieră, iar de la 18 ani poate să obțină permisul moto sau auto. In plus, vor avea loc acțiuni în trafic, realizarea de pliante Âşi afiÂşe, dar Âşi difuzarea unui spot pe TV-screen-uri. Paula Safta, Antena3.ro http://www.antena3.ro/stiri/romania/statis...ilor_67279.html
  16. Salutări celor ce conduc motoare BMW! Voi fi incepator din luna aprilie a anului viitor si dupa mai multe discutii cu lumea pe forum am inteles ca ceea ce vroiam sa conduc eu nu este buna pt inceput, adica un R1200 RT .Tot la inceput ma gandeam la un K1200 GT , dar la fel, mi-au fost date argumente destul de solide pentru care sa nu ma urc pe ele la inceput. Acum ca am gasit acest grup va intreb ce imi recomandati?Am mai vizionat clipuri pe Youtube cu modele BMW, am mai vazut si pe strada iar ca modele mi-au placut mult F650 GS si G650XCountry.Ce parere aveti voi si ce sfat imi dati ca prim motor. Multumesc mult!
  17. Am citit ca ar fi avut hemoragie interna la nivel cranian, dar ca sangele ar fi inceput sa se resoarba.Problema este ca sechelele (DOAMNE FERESTE) nu se vad imediat, iar daca ele se vad imediat leziunile produse in momentul evenimentului au fost destul de grave.Depinde de mai multi factori. Sanatate maxima!
  18. Sunt nou pe acest forum si voi fi incepator de anul viitor.Daca il ajuta cumva eu sunt kinetoterapeut (recuperare medicala), il pot ajuta. Daca va avea nevoie, il pot ajuta, doar sa stiu exact ce are si o recomandare de la doctorul sau curant. Din cate am invatat la facultate un plaman perforat este destul de grav, dar sunt sanse ca sa se recupereze numai in cazul in care nu a avut pleura perforata si a avut fractura de coasta (coaste, ma scuzati daca gresesc) deschisa.Cat despre leziunile la nivelul capului se pot vindeca, dar pot ramane sechele care nu vor aparea tocmai imediat, ci dupa mult timp, odata cu inaintarea in varsta. Astept noi comentarii si voi urmarii topicul.
  19. O informatie pe care am auzit-o de la un taximetrist care a trecut pe acolo in seara respectiva si a carui sotie lucreaza la Realitatea Tv, echipa ei fiind cea care a filmat accidentul.Spune ca la alcooltest a iesit 0,45, iar la retestare a iesit 0.Sper sa ii ajute pe cei care sunt in spital si pe cei care au fost la fata locului. Insanatosire grabnica celor din spital! Asfalt uscat si sarbatori fericite!
  20. Multumesc mult! Static mi-am facut o idee despre cum as sta pe ea atat in trafic (pe loc), cat si pentru drumuri lungi la viteze de croaziera.Cat dinamic, sper ca din ce am citit la post-ul anterior, sa fie adevarat. Este prima optiune la cumparare, dat fiind faptul ca in Germania, Austria este de la 4000 euro in sus. LOVE AT FIRST SITE!!
  21. Am fost la Honda si m-am interesat iar ce am gasit nu este chiar pe gustul meu in sensul ca CBF600 are prea multa putere (80 cp) iar despre Hornet nu vreau sa vorbesc considerand ca este deja un sport.Cat despre naked, am dat o tura pana la Yamaha si am vazut MT-03 care are motor de XT si mi-a placut pozitia pe ea.Scopul meu era sa vad cum este pe XT 660 (X, R, Z Tenere) si am fost dezamagit ca sunt prea inalte pentru mine. De aceea ar fi prima optiune la cumparare este MT-ul.
  22. Multumesc ca mi-ai raspuns, motivul fiind ca am gasit tot la Yamaha un naked, destul de frumos, mi-a placut foarte mult si de aceea ma gandesc din ce in ce mai mult la el ca prima motocicleta.Prima data eu am fost la reprezentanta Yamaha (Dual-Motors) pentru XT 660Z Tenere dar inca de la prima vedere mi-am dat seama ca este prea inalta si nu ating nici macar cu varfurile pamantul.Dupa ce mi-a aratat toate modelele din gama XT am vazut si naked-ul, MT-03, care este ceva mai jos ca XT.Pe acesta atingeam cu 1/3 din talpa, fapt ce imi da inca un plus la optiunea de cumparare.Mi-a spus ca se poate modifica usor suspensia (coborata cu 1-2 cm) pentru a avea toata talpa pe sol.Cat despre TDM va avea un loc special in suflet alaturi de BMW R 1200RT si K1200 GT
  23. Vorbesti serios sau vrei sa razi de mine? Astazi am fost la reprezentanta Yamaha si am incercat XT660 Z Tenere, model 2008, si nici macar nu atingeam cu varfurile pamantul.Pe TDM in papuci de plaja atingeam cu varfurile, dar vroiam sa intreb daca nu este prea grea sau prea puternica pentru mine. Scuze! Am vazut photo blog-ul si m-am convins!
  24. Salutari! Astazi am fost la Dual-Motors si rusine sa imi fie nu am vazut-o din prima pe acest mic „samurai”.M-am dus chitit sa vad alte modele,asa ca tot am inceput sa vorbesc am sa spun si despre ce anume, XT 660Z Tenere model care este din pacate prea inalt pentru mine, eu avand 1,70 m. M-am tot invartit pe acolo si tot vorbind cu tipul de acolo inainte sa plec am vazut si MT-03.Dragoste la prima vedere as spune!L-am intrebat si mi-a spus ca are acelasi motor ca si Tenere numai ca este un naked.M-am suit pe el si mi-a placut pozitia pe el.Acum cred ca el va fi primul pe lista mea cand va fi vorba sa imi cumpar.In aceasta perioada este si o promotie, adica de la 7000 de euro este redus la 6400 (daca stin bine minte). Cat despre ea nu am cuvinte, decat ca astept ca sa imi iau permisul sa o pot conduce.Voi ce spuneti?Este buna pentru un incepator ca mine? Sunt constient de ce se intampla pe sosea si din cauza asta caut ceva „light” . Nu sunt adeptul vitezei si nu imi plac deloc vitezomanele (gen GsxR, ZZR,R1,R6, etc.) cerandu-mi scuze fata de cei ce le idolarizeaza. Asfalt uscat!
  25. De la sfaturile din sectiunea incepatori am sarit sa vad ce spun si cei ce conduc una din motoarele mele preferate si anume Yamaha TDM. Cu un model TDM (900) am avut ocazia sa experimentez (pentru o distanta scurta,de aproximativ 5-10 m, nu am cazut cu ea ) mersul pe motor, asa declansand nebunia interioara pentru a lua permisul si motorul.Am avut ocazia sa fiu si pasager dar si cum am spus conducator in Grecia, in 2007. Este recomandata pentru un incepator? Eu am 1,70 m, 80 kg, am 82 cm in membrele inferioare si sunt sportiv de performanta in judo.Ce ziceti?Cer sfaturi ca voi le stiti mai bine decat mine. Bafta si asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...