Sari la conținut

Silviu1977

Membru
  • Număr conținut

    231
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Silviu1977

  1. Articol 101 7. nerespectarea obligației de a permite părăsirea intersecției conducătorului vehiculului rămas în interiorul acesteia; Daca soferul a intrat in intersectie pe verde, motociclistul s-a grabit.
  2. Au fost precauti. M-au pus sa completez o declaratie ca nu mai am pretentii.
  3. Am mers pur si simplu. Aveam unde sa stau, oricum imi luasem si concediu in acea perioada. Daca sa-mi cer drepturile se interpreteaza asa, ce sa zic....
  4. Vineri pe 12 Iunie m-am prezentat la hotel si am insistat sa fiu cazat, conform facturii achitate, fara sa accept solutiile propuse de amanare pana la anul sau sa vin in alta perioada cu o diferenta de bani. Dupa nenumarate incercari ale angajatilor a aparut directorul locatiei imbracat in trening si mi-a aruncat in scarba banii pe masa, de parca erau banii lui. A insistat sa-mi comunice ca sunt trecut pe lista neagra a lantului hotelier si rahaturi de genul, de parca eu m-as ruga cu banii mei sa ma cazeze in rahatul lor de complex.
  5. Acest topic se poate inchide, am rezolvat singur problema. Multumiri organizatorilor pentru zero implicare, cu aceasta ocazie stiu ce am de facut la urmatoarele evenimente .
  6. Organizatorii evenimentului nu ne ofera nicio solutie convenabila? Nu vrem sa se pastreze avansul pana la editia viitoare, nu mai vreau sa particip la aceasta intrunire. Daca banii nu se pot returna, vrem sa putem merge in acea perioada la Phoenicia, am platit camera. Nu mi se pare normala cererea celor de la hotel sa platim 40 euro suplimentar. Asteptam o rezolvare din partea clubului, sa rezolve aceste probleme daca au pretentia sa mai aiba participanti si in alti ani, o rezolvare convenabila si pentru noi, cotizantii. P.S. Propunerea lui Sinner este realizabila, chiar daca se intampla ca anul acesta clubul sa nu aiba profit. Cum si noi am pierdut, pot organiza cu maxim 500 participanti , in acest fel sa-si castige respectul bikerilor. In alta ordine de idei, in conditiile in care legea permite ca aceasta intrunire sa aiba loc, cu un numar limitat de participanti, consider ca utilizatorii acestui site au fost inselati. Organizatorii nu au facut niciun efort pentru rezolvarea problemei , in aceste conditii am rugamintea pentru moderatori sa-i excluda din randul nostru.
  7. Problema ar trebui rezolvata de catre organizatori, pentru ca nu m-am dus eu sa-mi platesc cazare la Phoenicia de la mine putere, am platit cazare in locul unde acestia urmau sa organizeze intrunirea, la locatia contractata de ei. Din respect pentru participanti,ma asteptam la implicare din partea clubului, nu la tacerea care a dainuit in toata aceasta perioada. Pentru toti a fost o perioada grea si poate acei bani chiar conteaza.
  8. Va salut. Dezmembrez un Bandit S din 1996, am toate piesele disponibile. Daca este cineva interesat, astept mesaj. Am si crashbar, suport topcase, manere incalzite, proiectoare, parbriz touring-pentru varianta carenata.
  9. Va salut. Am deschis acest topic in asteptarea unui raspuns din partea organizatorilor referitor la aceasta intrunire. Autoritatile ne-au transmis un mesaj clar vis-a-vis de evenimentele cu un numar mai mare de 200 participanti din acest an. Suntem destui in situatia in care am platit pentru rezervarea camerelor si nu ne putem recupera banii fara un raspuns oficial din partea clubului.
  10. Va salut. Daca cineva are nevoie de piese pentru SV 99-2002 , il dezmembrez pe al meu. Motocicleta este completa, cu motorul stricat. Furca fata - 900 RON Roata fata completa 600 RON Roata spate completa 450 RON Bord – 250 RON Far – 200 RON Oglinzi – 100 RON Parbriz – 200 RON Carena stanga fata- 300 RON Carena dreapta fata – 300 RON Carena centrala-- 100 RON Aripa fata – 200 RON Codita completa – 400 RON Rezervor – 400 RON CDI – 500 RON Releu incarcare – 400 RON Electromotor - 150 RON Sa pilot+pasager – 200 RON Galerie evacuare + toba originala – 300 RON Carburatoare – 450 RON Contact + Cheie 300 RON Stop spate – 200 RON Etrieri frana 200 RON Scarite+suporti 250 RON / BUC Radiator apa – 300 RON Bascula spate – 400 RON Ornament plastic sub sa pilot - 50 RON/ buc Cadru + Acte – 600 RON
  11. Sa nu ma intelegi gresit in legatura cu George TNG sau Cesar. Baietii stiu ce fac,dar ti-am recomandat sa te duci in service-ul cel mai apropiat de tine (Cesar este in Crangasi si George in Ciolpani).Si in pantelimon vei gasi baieti priceputi (Dan si Cristi) care te pot ajuta in orice problema legata de mobre.
  12. /index.php?/topic/668981-bucuresti-pantelimon-garaj-moto/ Baietii sunt aproape de tine,pana in selgros pe stanga cum te duci. Nu te mai duce la tot felul de priceputi care-si dau cu parerea,pune mana si plimba mobra ca de-aia ai luat-o.
  13. Salut. La masini este data o toleranta de 2,5 % intre cilindrii,care inseamna o diferenta de maxim 3 admisa intre ei. Daca se incadreaza poti sta linistit,sfatul meu este totusi sa-i faci un reglaj-verificare supape.
  14. 1. Achi + pasager (2 invitatii) 2. Lupul Gri (2 invitatii) 3. Ma2ol + pasagera (2 invitatii) 4. Bogdan G + pasagera (2 invitatii) 5. Cucciolo - (1 invitatie) 6. icsu (1 invitatie) 7. RazvanM (2 invitatii) 8. Adam + pasager (2 invitatii) 9. Zven (1 invitatie) 10. Silviu1977+pasagera (2 invitatii) Total: 17
  15. Problema cea mare este GESTUL vanzatorului,ce sa ne mai pierdem in detalii.Nu conteaza diferenta de cateva saptamani,conteaza ca odata ce a fost dragut si a acceptat sa le tina pana ce cumparatorul mai se plimba pe la salon,trebuia sa fie suficient de dragut si sa nu umble la ele. Din pacate aceasta este atitudinea majoritara a vanzatorilor din piata moto si nu numai(prosteala pe fata).Din bun simt puteau macar sa-si ceara scuze aici pe forum.
  16. Se foloseste o pompa de vid ca sa se amorseze pompa de frana,in lipsa ei poti sa folosesti o seringa mare(cat mai mare) pe care o bagi pe un furtunas pus pe surubul aerisitorului si cu care tragi de cateva ori pana se amorseaza pompa,apoi aerisesti normal.Sa ai grija tot timpul sa nu se goleasca rezervorul de lichid.
  17. P.S. Ai pe mobra 4 carburatoare,sub fiecare este un surub de golire.Parerea mea e ca nu e nevoie sa le golesti,de obicei benzina se evapora dupa 3 luni.
  18. Pana s-o pornesti dai si tu robinetul pe pozitia PRI pentru aprox 30 sec-1 min si apoi dai la cheie cu socul tras la maxim si fara sa accelerezi.Benzina merge fara probleme si dupa 3 luni.
  19. /index.php?/topic/686626-vand-suportcutii-laterale-yamaha/ Poate te intereseaza cutiile laterale.
  20. Vand suport+cutii laterale originale Yamaha pt Diversion /index.php?/topic/686626-vand-suportcutii-laterale-yamaha/
  21. In legatura cu motorul..... A inceput sa patineze discul de ambreiaj-cam 2,7 mil sa-l cumpar dar nu sunt sigur daca este pe duca sau daca patineaza de la uleiul full sintetic din motor. Furca fata ar cam trebui servisata-alte costuri suplimentare,aprox 2 mil. Mai sunt cateva garnituri la motor care au inceput sa planga si ar trebui schimbate,aprox 2 mil si astea. Astea-s investitiile pe care trebuie sa le fac in mobra si ma gandesc ca si asa nu-mi mai recuperez banii pe mobra. Asta este motivul pentru care doresc sa o dau sau sa o dezmembrez,am mai facut rost de ceva banuti si vreau sa-mi iau ceva mai nou ca an si intr-o stare cat mai aproape de noua.Nu cred ca mai are rost din pct. meu de vedere sa investesc in aceasta mobra,vreau doar sa scap de ea ca sa pot sa mai prind din sezonul asta ceva zile calduroase sa ma dau cu urmatoarea achizitie. Daca totusi este cineva interesat de ceva piese de pe ea,sa-mi scrie aici si voi lua decizia daca ma apuc sa o fac piese. Va multumesc,toate cele bune.
  22. Salut.Am o yamaha diversion din 93 (a userului Kreptor) si ma gandesc sa o dezmembrez.Motocicleta este complet functionala,dar piata este in cadere libera si iau in considerare si varianta vanzarii ei pentru piese.M-ar interesa daca sunt doritori de piese pentru acest model sa-mi dea si mie de veste,in caz ca se strang cateva cereri mai serioase sa ma apuc de desfacut mobra(nu ma apuc de dezmembrat doar pentru un semnal,o maneta,etc).Astept cereri pe ymess: silviu_77 sau la tel 0723.777.510 Atasez si cateva poze pentru a va putea face o parere.
  23. /index.php?/topic/152409-avocatul-motociclistilor/ Incearca sa vorbesti aici,poate te vor ajuta
  24. Andrei a scapat doar cu o zgarietura pe cot si ceva dureri la mana dreapta,in rest e ok.L-am ajutat sa rezolve cu transportul mobrei la suzuki ca sa-i faca un deviz.Viteza a fost foarte mica(20-30 km/h),dar mobra a avut cam mult de suferit:furca stramba,carene sparte,far-oglinda sparte,topcase spart,multe alte julituri.Pacat de ea ca era nelovita(vopsea originala) si cu toate consumabilele noi(cauciucuri,placute,furca servisata,etc).Sper ca acest incident sa nu-l sperie suficient incat sa se lase de aceasta pasiune.
×
×
  • Creează nouă...