Sari la conținut

alex'

INACTIV
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    cj
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Mamaruta frumoasa foc
  • Numar Moto
    personalizat
  • Club
    canci

Informații profil

  • Motociclete detinute
    bicicleta, bicicleta, bicicleta, motoscârÞã, motoscârÞã
  • Interests
    nu ma intereseaza

alex''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. alex'

    Util

    Pt comunicare cu pasagerul am facut upgrade la ceva fara fir, cu bluetooth, 500m. Cu fir am de vanzare 3 kituri. 1. Albrecht AE600 folosit o data. Sincer am fost dezamagit de el. Il dau cu 80 RON. Ii 70 Euro pe Louis. 2. Ceva no-name, merge OK pana la 140km/h pe motor sport si casca destul de zgomotoasa. L-am folosit de doua ori la turul europei conectat si la GPS. Are mufe si pentru mai multe tipuri de telefoane. Recomand! 40 RON 3. Ca mai sus, dar nou - 60 RON Plec din cluj pana in 15 Iunie, asa ca lasati-mi PM va rog daca va intereseaza. Si acuma back on-topic. Motivul pt care am intrat pe forum e ca am colectat ceva date meteo, mai mult "anti-ploaie" pt SE Europei. http://bitrise.eu/vremea/ Daca aveti ceva sugestii sau alte surse din care se mai pot extrage informatii, let me know. Merge pe Android 2.2 si pe Nokia N97 Mini.
  2. alex'

    Sa mai si radem.

    http://www.youtube.com/watch?v=-cM9S2AzU28
  3. alex'

    Sa mai si radem.

    http://www.youtube.com/watch?v=1IiJ2bbjDJA
  4. 2*H7 5000K la baiatul. Nu cobor sub, ca poate se confunda cu Halogen pe faza lunga. Nu urc peste pt ca atrage atentia si sunt ilegale in Europa. Intr-adevar, intensitatea scade cu temperatura culorii (K). Sticla e clear, defapt am vrut sa zic ca a fost pana sapt trecuta. :-( La drumuri lungi am si un Halogen de rezerva. In caz extrem pot pune xenonul de pe faza lunga pe cea scurta.
  5. Donez niste "piese" ruginite de Jawa CZ 350. Nu stiu daca se mai poate face ceva cu ele, dar inainte sa le dau la fier vechi intreb ca sa nu fac o "crima" impotriva motociclismului. Din ce am vazut pe acolo, printre altele este si un rezervor, aripa, ghidon, rezervor, roti, ceva suspensii, cadru etc. Motorul cred ca lipseste. Motocicleta a fost functionala (la un moment dat), deci piesele sunt neindoite. Nu am acte. Nu urmaresc topicul, deci 0770 630 821 sau PM.
  6. alex'

    Dau Spre Donatie!

    Donez niste "piese" ruginite de Jawa CZ 350. Nu stiu daca se mai poate face ceva cu ele, dar inainte sa le dau la fier vechi intreb ca sa nu fac o "crima" impotriva motociclismului. Din ce am vazut pe acolo, printre altele este si un rezervor, aripa, ghidon, rezervor, roti, ceva suspensii, cadru etc. Motorul cred ca lipseste. Motocicleta a fost functionala (la un moment dat), deci piesele sunt neindoite. Nu urmaresc topicul, deci 0770 630 821 sau PM.
  7. Va rog sa observati un detaliu subtil. IIn filmulet este unul cu camasa cu HONDA.
  8. Imi cer scuze pentru absenta de la iesirea "enduro", dar eu prefer ceva mai hardcore, dupa cum vedeti si in poze. Mici probleme la iesirea din apa prea adanca, rezolvate prin echipament adecvat. Astept propuneri pt iesiri ceva mai adecvate modelului CBR, gen forestier etc. Era sa uit... Si Alexandra a fost cu mine si a fost cuminte.
  9. alex'

    ITP MOTO

    Imi aduc aminte cand am dus la RAR un motor cu nr de la altul, si cand m-a intrebat inginerul daca are numar, i-am zis ca defapt nu are, da' el o bifat ca are, ca sa iasa bine la poza Probabil va urma perioada in care militia va opri din nou fiecare motociclist sau scuterist, deci take care.
  10. alex'

    Util

    Din cate stiu eu, procedura de contestare a oricarui proces verbal include plata amenzii. Banii se recupereaza in cazul castigarii procesului dupa ce sentinta e definitiva. Asta se aplica la procesele verbale incheiate de politie, dar banuiesc ca se supun acelorasi legi. Eventual citeste si hotararea consiliului local cu privire la ridicatul masinilor din oras. Cu alte cuvinte, faptul ca ai platit nu inseamna ca ti-ai recunoscut vina, si da, banii se pot recupera.
  11. alex'

    Util

    Am nevoie de o bara de otel sau alt metal (preferabil inoxidabil) pt strujit. Merge si forma paralelipipedica. Dimensiunile minime sunt 18mm diametru si 16cm lungime. Daca nu aveti prin preajma, va rog sa imi ziceti unde pot gasi asa ceva.
  12. alex'

    Util

    Am nevoie de o bara de otel sau alt metal (preferabil inoxidabil) pt strujit. Merge si forma paralelipipedica. Dimensiunile minime sunt 18mm diametru si 16cm lungime. Daca nu aveti prin preajma, va rog sa imi ziceti unde pot gasi asa ceva.
  13. alex'

    fotbal

    Prezent si eu la Floresti Arena diseara.
  14. Luati, priviti si nu uitati http://picasaweb.google.com/alexandra.arde...SethOnFire2010# In camping nu prea am facut poze, ca eram ocupat cu berea Metallust rules!
×
×
  • Creează nouă...