Sari la conținut

j`ariel

Membru
  • Număr conținut

    186
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de j`ariel

  1. acum ma pot prezenta si eu pe aici ca motociclist in toata regula, am acte si motor :-), mai am nevoie de experienta
  2. j`ariel

    Util

    Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? Am inteles ca pe langa turda este un magazin cu atv-uri si poket bike-uri pentru copii. Zicea taica-meu ca is noi si ca un poket bike costa numa 700 de lei. Mi se par cam ieftine, ii ceva de capu lor? Daca e cineva din zona, l-as ruga daca poate sa se intereseze. Merci
  3. omuletu cu biciu ii maria si ala albastru tu dupa ce ai mancat saorma?
  4. Mai Ovidiu, esti tu mandru cu palugile alea sarbesti, da acasa ai o frumusete net superioara, plus ca ii in avantaj: vorbeste romaneste si iti mai si gateste. Asa ca, lasa-le incolo de ametite, si vezi-ti de frumusetea de langa tine. Sau daca ii in gradina vecinului e mai bun?
  5. eu zic sa stai acasa si sa ne plimbam pe sate cu motoarele. o sa-ti dau eu senzatii tari daca vrei, te iau ca pasager, si nu iti mai trebuie negotin!
  6. foarte frumos scris. si pentru mine foarte util. sunt o incepatoare cu o vechime de doar 5 zile, si ma simteam complexata ca 50 mi se pare super viteza, si toti rad ca mi frica sa merg mai tare. acum m-am linistit. merg in ritmu meu, cum pot, cum ma simt in siguranta, si complet echipata, chiar daca curg apele pe mine. Nu imi permit sa-mi iau motor, asa ca ma lupt cu yamaha diversion de 600 a sotului. eu visam ceva de 250, dar... Cand o sa scap de senzatia ca ii prea grea?
  7. glumesti tu, da gili nu . sper sa fac rost de bani sa-si ia alt motor, ca atunci nu mai are ce comenta, si imi ramane mie broscuta Si un suc, cand vrei si ai drum prin calan, numa sa fiu si eu acasa, si o praji, si un gratar....ce zici, suna bine?
  8. de azi intru in randul motociclistilor cu acte in regula . Sa-si ia si gili alt motor, iar motocicleta lui imi ramane mie. Abia astept, il pun sa-i faca si o alta pictura
  9. oau, merci de sfaturi, am uitat sa precizez, am 1,65 cm inaltime. toate modificarile astea trebuie facute in service, sau merge si acasa?
  10. buna. am si eu nevoie de un sfat. luna viitoare o sa imi iau carnetu moto, si vreau sa-mi cumpar dominator. dar....e muuult prea inalt pentru mine. am inteles ca se poate lasa saua. cat de mult? E o alegere idioata? Am cautat modelul de 250, dar nu am gasit decat cel de 650.
  11. Nu m-am exprimat bine. Trag frana, da nu ajung decat cu varful piciorului la pamant, dupa ce inclin motoru. Is scurta in picioare, si nici nu is inalta. M-am urcat pe Yamaha, da nu ajung la pamant daca il tin drept, decat inclinat, si nici atunci, decat cu varful. In pozitia asta, si de pe loc, e prea grea si nu o pot tine. O scap de sub mine . Nu am avut tupeu sa ma urc pe ea si sa si merg.
  12. si ce fac daca trebuie sa opresc brusc? Nu ma duc cu motor cu tot pe-o dunga? faina honda
  13. Buna. Sunt o viitoare sper motociclista, si vreau sa-mi iau motor. Visul meu: honda cb 250. Sotul zice ca e prea mica si o sa ma plictisesc, sa-mi iau una de 400. El are o yamaha de 600, pe care nici macar nu o pot tine putin inclinata, ca ma doboara . Am studiat kg pe hartie la honda cb 250, 400, diferenta e de 50 kg intre ele, iar intre una de 400 si una de 600, numa de 20. Deci avand experienta yamaha, si fostul motor honda cbr de 600, cu care aveam acceasi problema, cred ca e prea grea pt mine cea de 400. De ce m-as plictisi de una de 250? Merci.
  14. Am multumit deja pt raspunsurile concrete. L-am vazut de mult. Da nu cred ca era nevoie de comentariile ulterioare. S-au cerut poze, le-am pus ca sa vedeti. Nu mi s-a parut o idee desteapta sa-ti iei un motor pe care trebuie sa-l bagi in service ca sa poti merge cu el, mai ales la banii aia, asa ca am intrebat aici. Am primit raspunsul, multumesc. Se poate inchide topicu.
  15. NU ii trebuie motoru ca sa agate gagici, are deja una pe acte, stie sa scrie da nu are cont pe forum, ca sa posteze el. Nu imi dicteaza el si eu scriu , iar daca am gresit un cuvant, nu cred ca am dat in cap la nimeni. love at first sight, e bine acum? ma asteptam sa va legati de orice altceva decat de ceea ce am intrebat, iar pt linistea ta sufleteasca, nu vrea motor sa se dea pe o roata, nu s-a dat niciodata si nici nu are in plan. Da se pare ca forumu asta ii numa pt baza, nu poti pune o intrebare simpla, daca nu se gasesc vreo 15 din 17 ca sa se creada destepti si grozavi, fara sa dea si o informatie cat de cat concreta. Oricum, merci de raspusuri. Si cica va numiti comunitate...
  16. Voi, barbatii, umani.... ...mai greu....sau poate nu am nimerit eu inca unul din ala, mai uman Pai daca o sa posteze vreo fata o sa-i sariti in cap, o sa o desfiintati, ca sa aratati voi cine ii cocos aici Oricum, ii distractiv topicu
  17. o mai avut un kawasaki ninja, da problema ii janta, nu motoru pe care-l vrea. Ne interesa sa stim daca se poate face ceva, daca nu o sa caute altul. Doar ca era ceva genu love at first side cu susuki asta.
  18. Buna. M-ar interesa si pe mine, pt un prieten de-al meu, daca se poate indrepta o janta de suzuki. Vrea sa-si cumpere unul, da cica janta fata ii cam stramba, ca o dat cu ea intr-o groapa, dupa ce s-a lasat de pe o roata pe amandoua.... In poza, dupa mine, ii cam stramba, da cum nu ma pricep.... Si daca se poate, imi puteti da si un pret informativ? Multumesc anticipat
  19. Da sigur ii vorba de Romania? Mai ales daca pe forumul respectiv is americani sau australieni .....pt ei Romania, Bulgaria, Ungaria....etc is tot una. Nu prea cred sa fi ratat presa noastra, televiziunile, asa stire....mai ales ca operatia a durat 9 ore, si omu a si scapat.....trebuia sa apara pe la ceva stiri
  20. Si pe mine de ce nu m-o anuntat nimeni ca s-a lasat de tigari?
×
×
  • Creează nouă...