Sari la conținut

green motors

Membru
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de green motors

  1. Vezi ca se potriveste si de CBR600 F2
  2. Sfaturi multe si proaste, singurul de luat in seama este lipirea cu cositor asa cum a scris Andr3y. Restul sunt prostii riscante.
  3. Turometrul nu se blocheaza pe turatia din momentul accidentului, nu exista astfel de sisteme. El a sarit pe rosu pt ca din cauza socului s-a decalibrat, valabil si pentru vitezometru. Eu am bagat o masina in copac la 50-60 km/h iar turometrul si vitezometrul erau pe zero, ce inseamna asta, ca aveam 0 km/h in momentul impactului?
  4. Sa nu batem campii...
  5. Putin probabil sa fie din cauza gps-ului, mai repede este suportul de vina. Ai lasat suportul in ploaie montat pe ghidon sau ai spalat motocicleta cu jet-ul si suportul montat?
  6. Vand far Suzuki V-Strom, farul are o urma de matuire pe partea dreapta jos si doua zgarieturi dar este in stare foarte buna, nu are rupturi iar oglinda este in stare foate buna. Farul este foarte bun, a fost schimbat deoarece mobra de pe care provine avea asigurare Casco. Nu stiu ce an de fabricatie este si nici daca este de pe V-Strom 650 sau 1000. Pret 400 lei. Telefon 0761 989 497
  7. Cred ca mai bine mergeai pe contrasens de la bun inceput, asa poate reuseai sa-l eviti. Cand e bariera pusa in Pipera eu asa fac, merg pe contrasens si cu viteza redusa pt ca oricand se poate trezi careva sa intoarca fara sa se asigure.
  8. green motors

    Accident Frumusani

    Pai daca mergeai in spatele lui si nu ai reusit sa franezi inseamna ca esti de vina. Distanta regulamentara nu exista, pastrezi distanta in functie de conditiile de trafic si de viteza de deplasare. Din ce povestesti ori nu erai atent si te-a surprins franarea lui ori erai prea aproape de el. Cel cu Opelul va ramane fara permis pt ca a virat peste linia continua iar tu vei lua amenda si probabil niste puncte.
  9. Cablu de date Garmin Etrex H Vand cablu de date serial aftermarket + cablu adaptor serial to USB pentru gps-urile din seria Emap, Etrex H / Euro / Camo / Venture si Geko 201 / 301 (pt aceste modele Garmin nu a fabricat decat cabluri de date pt port serial). Cu acest pachet puteti descarca datele din gps-urile mentionate mai sus si pe PC/laptop care au doar port USB. Produsul este ideal pentru cei care practica motocros si care vor sa foloseasca un gps ieftin (recomandat Etrex H). Astfel la concursurile de motocros nu veti mai fi obligat sa participati doar cu modele de gps scumpe care au cablu USB. Pret 90 lei! Produsele sunt noi si se vand cu factura. ............................................................................................. Vand Garmin Nuvi 510 impecabil cu pachet de accesorii complet ce permite utilizarea in autoturism, moto/atv (este impermeabil) si chiar ambarcatiuni (Nuvi 510 este compatibil cu harti marine si are mod de navigatie "Ambarcatiune"). Aparatul este ideal pentru cei ce doresc un gps versatil (cu touchscreen) care sa poata fi folosit in mai multe conditii si vehicule. Aparatul este impermeabil conform standardului IPX7 (rezista in ploaie fara probleme). Nota: Aparatul inregistreaza traseul parcurs sub forma de track log si poate fi transferat pe PC pentru vizualizare/prelucrare dar Nuvi 510 nu poate incarca track log de pe PC! Aparatul are conexiune Bluetooth dar numai pentru comunicarea indicatiilor vocale in casca Bluetooth. Accesoriile: -Suport Auto Garmin -Suport Moto/Atv reglabil marca RAM-Mount (foto) -Incarcator 12V -Cablu USB -Husa protectie Garmin -Card memorie 4GB incarcat cu harta Europei (inclusiv Romania-ROAD 2009), Statele Unite si Canada si harta marina BlueChart pentru Marea Neagra si si Marea Mediterana, MapSource. Pret 750 lei (nenegociabil).
  10. Pentru enduro-touring este foarte bun, este waterproof conform standardului IPX7 care se aplica si la gps-urile outdoor si de marina. In privinta socului depinde ce intelegi prin soc, dar oricum nu cedeaza la orice "bobarnac". Problema e sa nu-l lovesti in display.
  11. Poti sa-l pui si pe KTM (merge pe orice moto/ATV) dar sansele sa-l strici la cazaturi sunt mari, pt motocros sunt bune gps-urile din seria Etrex (mai mici si mai rezistente).
  12. Cablu de date Garmin Etrex H Vand cablu de date serial aftermarket + cablu adaptor serial to USB pentru gps-urile din seria Emap, Etrex H / Euro / Camo / Venture si Geko 201 / 301 (pt aceste modele Garmin nu a fabricat decat cabluri de date pt port serial). Cu acest pachet puteti descarca datele din gps-urile mentionate mai sus si pe PC/laptop care au doar port USB. Produsul este ideal pentru cei care practica motocros si care vor sa foloseasca un gps ieftin (recomandat Etrex H). Astfel la concursurile de motocros nu veti mai fi obligat sa participati doar cu modele de gps scumpe care au cablu USB. Pret 90 lei! Produsele sunt noi si se vand cu factura. Mesaj completat Vand Garmin Nuvi 510 impecabil cu pachet de accesorii complet ce permite utilizarea in autoturism, moto/atv (este impermeabil) si chiar ambarcatiuni (Nuvi 510 este compatibil cu harti marine si are mod de navigatie "Ambarcatiune"). Aparatul este ideal pentru cei ce doresc un gps versatil (cu touchscreen) care sa poata fi folosit in mai multe conditii si vehicule. Aparatul este impermeabil conform standardului IPX7 (rezista in ploaie fara probleme). Nota: Aparatul inregistreaza traseul parcurs sub forma de track log si poate fi transferat pe PC pentru vizualizare/prelucrare dar Nuvi 510 nu poate incarca track log de pe PC! Aparatul are conexiune Bluetooth dar numai pentru comunicarea indicatiilor vocale in casca Bluetooth. Accesoriile: -Suport Auto Garmin -Suport Moto/Atv reglabil marca RAM-Mount (foto) -Incarcator 12V -Cablu USB -Husa protectie Garmin -Card memorie 4GB incarcat cu harta Europei (inclusiv Romania-ROAD 2009), Statele Unite si Canada si harta marina BlueChart pentru Marea Neagra si si Marea Mediterana, MapSource. Pret 750 lei (nenegociabil).
  13. Daca va hotarati pot sa fac o sectiune pe site pentru trasee. Ideeal ar fi ca traseele sa fie insotite de o mica descriere (zona, posibilitati cazare/masa...). Totodata ar trebui mentionat cu ce marca de gps a fost inregistrat deoarece un track inregistrat cu un mio sau un pda care ruleaza mio/igo nu poate fi transferat in Garmin.
  14. Sa traiasca sponsorii! Adica si eu
  15. Incepand cu saptamana viitoare (miercuri-joi) voi avea disponibile Garmin Zumo 500 la pretul de 1840 lei cu TVA inclus, garantie 2 ani! Bonus - card 2GB, harta Bulgaria, Ungaria, Grecia! Banuiesc ca modelul nu mai are nevoie de prezentare fiin arhicunoscut. Pretul este mai mult decat bun, la Garmin Zumo 550 costa 3075 lei iar diferenta dintre ele este faptul ca Zumo 500 nu are suport auto. Suportul auto (RAM-Mount) se poate cumpara separat si costa 120 lei. Pachetul contine: 1. Zumo 500 2. City Navigator Europe NT pe DVD (harta Europei) 3. Husa 4. Suport moto + cablu alimentare 12V 5. Cablu USB 6. Custom caps (capace custom argintiu si negru) 7. Incarcator de casa 220V
  16. In ciuda vremii nefavorabile a iesit totusi un eveniment frumos, cine nu a fost a avut numai de pierdut. Asteptam evenimentul de anul viitor.
  17. La 8:30 ar cam trebui sa plecati. Pana ajungeti, pana vedeti ce si cum trece timpul.
  18. N44 44.437 E25 59.373 , am fost astazi acolo si am luat locatia.
  19. Vand suporturi profesionale marca RAM-Mount pentru gps-uri Garmin si Magellan. Produsele se vand numai cu factura.
  20. Vand suporturi profesionale marca RAM-Mount pentru gps-uri Garmin si Magellan. Produsele se vand numai cu factura. Pentru cei ce nu stiu RAM-Mount produce cele mai rezistente suporturi si sunt ideale atat pentru conditii normale de utilizare cat si pentru conditii off-road. Calitate garantata! [
×
×
  • Creează nouă...