Sari la conținut

tzukurash

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tzukurash

  1. asa-i, asa-i, zice bine omu. eu am 2 nup-uri pentru pietoni, stiu ce zic. =))
  2. multumesc, am ras! )))) topic de trollat. un moderator ceva?
  3. nu vreau sa pornesc jihad pe tema asta, dar trebuie sa va spun ca bateria se descarca cu atat mai repede cu cat e mai cald, frigul incetinind reactiile chimice in cazul dat. Alt factor ar fi umiditatea, care omoara bateria, mai ales daca ramane legata la circuit. In schimb, daca vreti sa porniti mobra fara probleme dupa ce bateria a stat la frig, este chiar foarte indicat in prelabil sa-o aduceti in casa la incalzit, altfel poate sa va faca figuri. Inca odata, nu vreau sa comentez doar ca sa pornesc discutii, dar e bine de tinut cont ca bateria e bine de pastrat la rece si uscat. Ca medicamentele . Keep in cool dry place. peace
  4. Subscriu. Mai ales cand vine tranvaiu, sar pietonii de unde nu te astepti, nu-i poti opri cu nimic in lume, zici ca-s lautarii pe care i-a apucat diareea la nunta. Iar marea majoritate considera ca sunt pe zebra daca sunt in limita vizibilitatii trecerii de pietoni. Totusi, ceva detalii de la cei ce stiu exact ce s-a intamplat ar fi binevenite. Sanatate la amandoi.
  5. @Lehamith uite si un pic din standul Harley. Iar referitor la postul tau de mai sus, sa stii ca la salon pitzi au valoare mai mult ca motoare =) (rima asta tre s-o vand la Guta, poate face 2 albume noi )
×
×
  • Creează nouă...