Sari la conținut

bikedoctor.ro

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bikedoctor.ro

  1. din ce an este cbr-ul tau? poate iti gasesc eu niste carene sh ieftine
  2. ....am uitat sa scriu.....motivul pentru care "topaie" este urmatorul: lantul nu este uzat la fel pe toata lungimea lui. adik intr-un loc este mai larg si in altul este mai strans.
  3. poti sa folosesti un E.Z. Lube de la Motul sau orice produs asemanator nu trebuie sa folosesti cine stie ce tehnici speciale. tot ce trebuie sa faci este sa desfaci cablul din ambele parti si in timp ce faci ungerea sa misti cablul in camasa(asta k sa nu mai astepti pana dimineata sa ajunga lubrifiantul pe peste tot). metoda asta salveaza timp si este destul de eficienta atat pentru ungere cat si pentru curatare. daca s-a mai scris ceva din ceea ce am scris mai sus, mea culpa, insa nu prea am timp sa citesc tot ce se posteaza! bafta!
  4. acel cui face parte din sintemul plutitorului care se afla in camera de nivel constant. se afla acolo pt a mentine un nivel constant de benzina in carburator. (vezi cum reglezi nivelul sa nu fie prea mare dar nici prea mic) prin acel "prea-plin" te referi la tevusca aia care iese din partea de jos a carburatorului(camera de nivel constant)? daca da atunci trebuie sa strangi filetul surubului de langa tevusca. acel surub este acolo pt a se putea verifica daca este benzina in carburator iar daca pe acolo iti curge inseamna ca nu este bine strans, deci nu trebuie sa unblii la nivelul plutitorului spun toate astea pt ca reglajul nivelului de benzina este o operatie destul de delicata care trebuie facuta ca la carte, altfel cu siguranta iti vei da niste "teme" mult mai grele de rezolvat
  5. lantul tau este destul de uzat. daca doresti sa il mai folosesti trebuie(asa cum s-a mentionat si mai sus) sa il intinzi, sa il cureti si sa il gresezi. sa ai grija cand il intinzi ca locul unde masori intinderea lantului(miscare jos sus - de sub lant) sa fie cea mai tensionata parte din tot lantul. (daca intinzi lantul acolo unde este cel mai larg va fi foarte tensionat in partea opusa sau in alte locuri din toata lungimea lui) in general atunci cand este intins ok, miscarea jos-sus a lantului nu trebuie sa fie mai mare de 3,5 - 4,5 cm in functie de tipul motocicletei(aceasta informatie este mentionata pe partea din st a basculei) bafta!
  6. lucruri generale poti verifica si tu. daca ai intrebari iti pot sta la dispozitie pe pm.
×
×
  • Creează nouă...