Sari la conținut

mancusobogdan

Membru
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Targoviste

Informații profil

  • Interests
    Moto, filme, hip-hop, sport.

mancusobogdan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Foarte interesanta revista, mai ales ca e singura. Nu ma deranjeaza promovarea BMW, e dreptul lor, cine nu agreeaza sa nu cumpere. Tare partea cu biclele, foarte utila bicla pt viata omului
  2. Era cumva cursa de trasuri, ca am vazut ceva fanioane/porti pe gazon? Mishto ca e putina lume, are un aer linistit, probabil in week-end e mai aglomerat.
  3. Eu cred ca ai retinut DOAR postarile negative. Mie mi se pare ca au fost mai multe pareri pozitive fata de anul trecut. Se estimau 20000 vizitatori, poate nu au fost atatia, dar oricum a fost multa lume, si, de apreciat, putine "pisi" si cocalari veniti la plimbarea tocurilor si tricourilor de haur. La anul sigur voi merge, macar sa se mai tina. Sanatate si spor la treaba. Si poate afacerea se duce la vale, dar pasiunea sigur ramane.
  4. O plimbare pe o zi asa de frumoasa nu putea fi ratata si am ajuns din nou la Salon. Mai slabutz ca anul trecut (organizare, expozanti), dar parca a fost mai multa lume, parca un pic mai in tema, fara prea multe pitzi aiurea la plimbare, si din ce am putut observa, cam toata lumea avea cate o punga cu ceva cumparat, deci au fost si preturi ok. Super tare parcarea plina ochi cu motorete. Au fost o surpriza foarte placute modelele noi aduse de BMW (sertao), Honda (cross-ul in mai multe forme si cilindree), Ducati(panigale), si poate si altele pe care o sa mi le amintesc cand descarc pozele. Aaaa, si un mare plus: m-am suit pe ce motor am vrut (BMW,Honda,KTM). Asa ca eu cred ca a meritat iesirea. Si Nuda 900.... tare!
  5. O asteptare atat de lunga merita un pic mai multe pagini. Oricum sunt bucuros ca a aparut si am cumparat-o deja. Poate peste trei luni revista va fi ceva mai voluminoasa, chiar daca va creste pretul. Sa auzim de bine!
  6. Bring it on! Sper ca acest numar sa fie (putin) mai reusit decat 47, care parca m-a dezamagit. Sincer, mi-a lasat impresia ca ar fi fost facut in graba, doar ca sa iasa. Numai bine!
  7. LUV, sa nu fie cu suparare, dar astept continuarea.... eu sunt inca la masa, in piata, savurand vinul alb si uitandu-ma la oamenii care se plimba linistiti....
  8. Dupa vizionarea pozelor, singura idee care imi vine in minte este : "Am intalnit si romani fericiti!" Superb traseul ales, o adevarata expeditie! Dunele alea arata intr-un mare fel. Felicitari! Totusi, cam putine poze! Respect.
  9. Frumos exemplar. Era anormal sa nu fie Mani pe coperta! Pacat ca are prea putine pagini. Idee : cate semnaturi ne trebuiesc pt a inainta un proiect de lege legat de posibilitatea conducatorilor cu "B" sa conduca moto/scutere de 125?
  10. Nici astazi nu a aparut nimic. Mi s-au lungit urechile de atata asteptare. Dar am rabdat atat, mai pot rabda inca putin. Bine ca stim ca inca mai apare SINGURA revista interesanta de pe piata. Domnilor motoristi/jurnalisti, poate reusiti sa iesiti lunar, si, daca se poate, cu ceva mai multe pagini. Eu unul sunt dispus sa platesc si 20ron pe ceva mai stufos, cu mai multe info, ca, slava Domnului, aveti de unde (colegii din Italia!). Spor la treaba!
  11. E bine ca lumea se intereseaza de moto, chiar daca la un nivel destul de scazut. E imbucurator faptul ca au fost cateva televiziuni prezente la aeroport. Avem noroc ca mai sunt unii prezentatori/realizatori/reporteri pasionati sau macar interesati de acest domeniu. Poate da Dumnezeu si incep sa se miste mai mult lucrurile in directia cresterii interesului romanilor pentru 2 roti. Si in acest fel este promovat mersul pe 2 roti. Felicitari baietilor, lui Mani, lui Marcel, lui Romeo, lui Liviu, dar si celorlalti oameni care au pus umarul la realizarea acestei performante! Bravo bravo bravo!
  12. Felicitari, baieti! Datorita voua dakarul a avut alta dimensiune, alta importanta. Ma bucur ca am vazut stiri pe unele canale (antena 3 , tvr, sport.ro), poate asa vor fi mai interesati sponsorii si de domeniul moto. Pacat ca in tara noastra, din cauza educatiei si prostiei, sunt promovate non-valorile. Dar din cand in cand, mai apare cate o stea. Sper ca la anul sa scoata un rezultat si mai bun. Bravo Mani si Marcel!
  13. Foarte mishto pozele, 66! Mai ales aia cu masajul , e criminala! Mai vrem! Mani e pe 23, Marcel nu a ajuns deocamdata. Multa bafta!
  14. Foarte tare Many! Jos palaria, e meserias. Bravo lui. Ce o fi cu Marcel, ca nu ajunsese pana la ora asta !?! Sper sa ajunga cu bine! Multa bafta in continuare!
  15. Completat. Sa speram ca va exista si o finalitate - fericita pentru pasionatii de curse. Ar fi foarte tare sa se faca si la Bucuresti dar si la Tg.Mures. Noi nu avem niciun traseu si sa apara deodata 2. Tipic romanesc. Bine ca vin strainii sa faca afaceri serioase. Poate daca il fac altii o sa se finalizeze mai repede constructia. Ca daca asteptam dupa romanshii nostri, ne facem abonament la Balaton Ring.
×
×
  • Creează nouă...