Sari la conținut

NaeL

Super Membru
  • Număr conținut

    1.572
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de NaeL

  1. Blana/neblana, pentru mine, concluzia este ca un disperat i-a dat in goarna pe bulevard si s-a oprit in curu unei masini care circula regulamentar. Daca s-ar fi intamplat invers, toti l-ar fi dorit rastignit pe sofer, calcat in picioare, dar asa, doar ne pare rau de motoreta si ne bucuram ca poate a scapat "riderul" in viata.
  2. Si oricarui sofer de automobil i se poate intampla sa va loveasca din spate cu o masina puternica. Sa nu va suparati cand se intampla.
  3. Si ala cu Aston Martin era cel mai.
  4. ce zice lumea: "Motociclistul mergea pe banda 2, a schimbat brusc banda, intrând pe b1 și accelerând pana în momentul impactului cu un Renault care era în fata lui și care voia sa între regulamentar pe o străduță." "M-am întâlnit în jur de 11 pe Magheru cu el... Echipament 0, pantaloni scurți, mânecă scurta, tura sa i se facă loc. Primul la semafor, la verde i-a dat cox ... " Si apoi ne plangem ca aia cu masinile sunt niste bulangii ca nu ne lasa sa trecem, sau nu ne dau prioritate.
  5. Conteaza, sa invatam si noi, sa nu patim lafel
  6. "Şoferul unei motociclete, în vârstă de 35 ani, care se delasa pe Bulevardul Aviatorilor, dinspre Piaţa Victoriei către Strada. Arh. Ion Mincu, s-a ciocnit de o maşină condusă de o femeie în vârstă de 38 ani, care circula în aceeaşi directie, informează Brigada Rutieră." Poate cineva sa ne dea mai multe detalii ce s-a intamplat acolo?
  7. In jurul pranzului a avut loc un accident moto pe Sos Berceni in apropiere de Centura: motocicleta verde depasea/devansa coloana spre Centura si dintr-o curte de pe dreapta a iesit o masina spre stanga. Motociclistul a iesit putin cam sifonat la picioare, cu targa SMURD. Atentie cand depasiti coloana! Incet si cu ochii mari!
  8. La 177 si sa joasa ar trebui sa fii destul de jos. cu un parbriz inalt oarecare si un lip reglabil in partea de sus gen MRA Vario, ar trebui sa fie OK si sa poti gasi solutia optima. Eu pe F 700 GS am parbriz TT inalt si MRA Vario Screen, sa Comfort (mai inalta) si 178 si merg pana la 100 cu casca flip deschisa fara probleme.
  9. Aveti grija cum tineti motocicleta, ca se pare ca seaua comfort este cam sensibila:
  10. conditiile de vizibilitate proasta combinate cu o schimbare de banda la dreapta? cam ca in asta:
  11. Salut, In seara asta, in jurul orei 19 a avut loc pe Sos Chitilei in zona nr 423M (Qualicaps - benzinaria MOL) un accident in care a fost implicata o motocicleta naked B 316 GIA. Motocicleta era pe sensul de intrare in Bucuresti. Dupa prezenta ambulantei SMURD si a masuratorilor facute de Politie, cred ca a fost cu ceva victime/vatamari. Circulatia in zona a fost ingreunata, fiind inchis un sens de mers.
  12. Trec zilnic pe acolo inainte si inapoi si cred ca vina este impartita! Scenariul cel mai plauzibil (din auzite si din experienta si accidentele similare vazute in zona): Moto mergea "tare" printre coloanele de masini care la ora aia se misca foarte incet. Auto de pe acelasi sens a lasat "domnisoara" sa iasa din parcare sa intre in coloana de pe sens opus, Moto nu a observat manevra si POC.
  13. Am luat cu 250 lei un ctek mxs 5.0 sa il pot folosi auto/moto. Sa vedem cum se comporta.
  14. Vreau sa cumpar in curand un redresor/incarcator pentru auto-moto si nu sunt hotarat ce. Am avut experiente placute cu Pro Charger (Saito) XL in trecut. Ce recomandati din experienta si cercetari?
  15. astazi am mers pana s-a golit rezervorul de tot 314km dintre care 71km cu becul aprins
  16. Pentru cine doreste, am o captuseala c_change marimea 56 noua, cu eticheta, de vanzare sub jumatate din pretul ei. Sau o schimb cu una 48-50
  17. daca e careva interesat de set de genti, mi s-a parut interesant pretul: http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-R1200-GS-Vario-Panniers-SET-/222198392582?hash=item33bc0e6706:g:ne4AAOSw3YNXX53d
  18. 14. Geaca de dama Rev'it Indigo - 40 - 300 lei 15. Geaca de dama Rev'it Siren - 44 - 300 lei ambele sunt geci cu 3 straturi (2 captuseli detasabile), in stare f buna, ideale pentru touring
  19. Ma intereseaza fundul/partea de jos al unui topcase Vario (GS) daca are careva ramas. Am Partea de sus (capacul) buna, am placa de prindere, dar partea de jos este sparta
  20. Se pricepe careva la confectionat topcase? vreau ori sa-mi faca ori doar prindere pentru o cutie existenta: http://www.emag.ro/cutie-profesionala-scule-unelte-trufi-g22-t-organizator-17200382/pd/D87VH3BBM/
  21. Inca niste poze: http://www.advpulse.com/adv-bikes/bmw-announces-2017-f800gs-updates/ http://paultan.org/2016/07/01/2017-bmw-motorrad-f700-gs-f800-gs-and-f800-gs-adventure-euro-4-compliant-now-with-ride-modes/
×
×
  • Creează nouă...