Sari la conținut

emil_25

Membru
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de emil_25

  1. Declaratie notariala pe proprie raspundere ca ai cumparat motorul fara acte? Cu asa ceva te poti duce zi de zi la serviciul de inmatriculari ca te vei duce degeaba
  2. Da am inteles, omul este cooperant, nu este nici o problema. Multumesc frumos pentru ajutor!
  3. Omul a avut asigurare. Deci cei de la asigurari trebuie sa vina sa estimeze costul reparatiei si din cate stiu sa o repare. Astept un raspuns mai clar daca se poate. Multumesc frumos!
  4. Arunca un ochi la genu asta de armuri: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.164020353615094.45595.163682896982173 Eu te as mai sfatui sa ti iei un costum de moto textil cu protectii pe langa aceste armuri, pentru genul de plimbari lungi.
  5. Ba tu ca sa iti vinzi mobra esti in stare de orice se pare. Omu este incepator!
  6. Off topic: Hai cu gramatica! ON topic: La cat mai multe intruniri de genul acesta!
  7. Eu pe cand eram incepataror aveam o moto chinezeasca de 150 cmc, am fost la tara la un prieten si cand am plecat de acolo l-am luat pe fratele acestuia cu mine care avea 120 km in acea perioada.. am avut cativa km de pietris... nu mi s-a parut nimic special cu el in spate... am fost foarte atent pe unde urma sa calc si usor .. usor cu 10 km/h am scapat de acea zona de pietris dupa care astfalt. Nu am avut probleme. Nu vad de ce sa ai probleme cu cineva in spate daca ii faci acestuia instruirea cum sa stea si ce anume sa faca in viraje, atunci cand franezi si atunci cand accelerezi ... daca iei unu in spate si adoarme e normal sa te poti astepta la evenimente neplacute sau chiar mai grave, daca iei un om care este atent la ceea ce faci nu cred sa ai probleme. Mentionez ca eu am 60 kg ud. Oricum daca intr-adevar se da la 24 de ani pentru cat A eu zic ca cei care dau o sa fie destul de pregatiti avand in vedere ca o sa sustina si o sa ia traseul pe celelalte doua subcategorii.
  8. Fel si fel de lume. Nu o poti da lui reborn ? cred ca i-ar prinde bine
  9. Singura chestie pe care o poate face instructorul sa evite un pericol ar fi sa se arunce dupa motor
  10. Nu stiu daca vor mai fi multe fete care o sa dea de permis pentru categoria A in conditiile astea...
  11. O sa fie ceva bataie de cap atat pentru elev cat si pentru instructor. Bafta multa!
  12. Noile norme au intrat în vigoare. Cum se va da examenul moto 36 EmailShare Este oficial. Viitorii motocicliști vor da examen în trafic, cu instructorul pe post de pasager și cu polițistul în cască. Dacă vrei categoria A, va trebui să te descurci pe o motocicletă de minim 600 cc, care să cântărească cel puțin 180 de kg. Noul regulament de examinare presupune mai multe prevederi, printre care se numără examinarea în trafic. La susținerea probei de pe traseu, candidatul va trebui să-l poarte pe instructor pe locul pasagerului, se arată în noile norme. Acestea au fost publicate marți, în Monitorul Oficial, potrivit site-ului motoincepatori.ro Totodată, se schimbă și motocicletele de examen, în funcție de categoria permisului. Așadar, vom avea următoarele tipuri de motociclete: - Categoria A1 – min. 120 cc, max 11 kw - Categoria A2 – min. 400 cc, min. 20 kw, max 35 kw - Categoria A – min. 600 cc, min. 50 kw, min. 180 de kg. Potrivit legii, la toate categoriile de motociclete se acceptă o toleranță în minus de cel mult 5 cc. La susținerea probei din trafic, viitorul motociclist va conduce cu instructorul ca pasager și va primi indicații de la examinator în cască. Examinatorul se va afla într-o mașină aparținând școlii moto, condusă de un angajat din cadrul acesteia. Așadar, costurile examinării vor crește destul de mult, dublându-se în unele cazuri. Normele mai arată că, în cazul intervenției instructorului pentru evitarea unui pericol în timpul examinării, candidatul va fi respins. În cazul categoriilor A1, A2 și A, polițistul va verifica plecarea și oprirea în trafic, abordarea virajelor, traversarea intersecțiilor, schimbarea direcției și a benzilor de circulație, depășirea obstacolelor sau a altor vehicule, respectarea regulilor de circulație, urcarea rampelor, coborârea pantelor, dar și măsurile de siguranță înainte de coborârea de pe autovehicule. Cei care vor să ia categoria AM vor susține proba teoretică și examen în poligon. Nu vor susține proba teoretică cei care vor face dovada absolvirii cursului de legislație înainte de 19 ianuarie 2013. - See more at: http://www.pemotoare.ro/norme-examen-moto/3536/#sthash.UUr4jO2a.dpuf
  13. Ai mare dreptate!
  14. emil_25

    Primul meu accident

    Insanatosire grabnica!
  15. Multumesc frumos la fel si tie!

  16. emil_25

    Dau Spre Donatie!

    salut. m-ar interesa pe mine radiocasetofonul si amplificatorul auto daca mai le ai. mersi
  17. pe 30.09.2011 am pornit si eu spre transalpina... si a fost foarte frumos... am intalnit si 2 baieti cu 2 bmw-uri... cu nasul pe sus... care habar au de salut... dar nu asta conteaza... am facut sambata transallpina.. un traseu foarte frumos si fain.... am mers pe el pana sus la dobra apoi m-am dat in dreapta spre sibiu pentru a ma caza pe noapte unde pe langa cartisoara... urmand ca duminica dimineata sa plec pe transfagarasan. eu le-am facut pe amand2 in 2 zile si am fost destul de multumit de drum... si cu 40 km pe ora eu am fost destul de multumit.. intr-adevar se circula si cu 5 km pe ora dar cand pleci sa te relaxezi nu cred ca mai conteaza cu ce viteza te duci... pe transalpina cand am trecut drumul era rupt Ș)) am stat juma de ora sa-l faca cu excavatorul... nu am cuvinte .... a fost tare frumos si daca mi-as permite as face pe fiece weekend acest traseu Ș))
×
×
  • Creează nouă...