Sari la conținut

sweet_like_the_sin

Membra
  • Număr conținut

    203
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    SV / B
  • Numar Moto
    FUN... 24 FUN

sweet_like_the_sin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ) Mai.... pilosule! Eu zic, care este, poate ne vedem saptamana asta/ cealalta la o bere/ limonada (ne)organizatorica si punem pe hartie mai multe treburi. Oricine este dornic de munca pe degeaba si un gratar pe banii lui este rugat sa ni se-alature! Daca vreunu' care citeste pe-aci mai are "fraieri" ecologisti prin anturaj, il poate pacali, poate vine si el sa munceasca pentru "partidul pe degeaba". Acu' fara mistouri, e bine sa mai faci miscare din cand in cand!
  2. Facem dom'le! Eu insa sper sa ne organizam astfel incat sa facem rost de-o sponsorizare macar cu saci de gunoi si sa se rezolve transportul la groapa de gunoi. Poate vine Liviu cu niste detalii, ca tot se declara prieten cu PSD-u' Hai sa vedem ce si cum invartim sa dam drumu' la gratare! Si munca, evident!
  3. Si stii ce-o sa se intample? O sa fie fiecare dintre motociclisti acuzat de hartuire; o sa fim amendati si chestionati, si de ce nu biletul ei de iesire din infern... Ca asa e la casele mari. Din suflet iti inteleg frustrarea; si mie mi-a murit un prieten minunat sub rotile unui A4 condus de un "printisor"... Dar vorba lui danny_nt... aici trebuie altfel de "dreptate"; nicidecum la vedere.
  4. Am sunat eu. Au program de luni pana vineri de la 8-16 si sambata de la 8-12. Costa intr-adevar 30ron. Nr tel al domnului e 0744689397. Bafta si asfalt uscat tuturor! L.E. Ete c-a fost tovarasu' motorist mai rapid!
  5. Cred ca ai o imaginatie foarte bogata! Insa vezi tu, in cazul de fata, viata bate filmul. Cand iti moare cineva drag in astfel de situatii, cred ca nu mai ai timp sa faci scenarii. Vrei doar sa te razbuni intr-un fel sau altul. Si crede-ma, n-ajungi sa-ti gasesti pacea nici dupa ani de zile. Si noi am fost sicanati in trafic de zeci de ori, cel mai adesea pe tronsonul ala de drum. Stiu cum e sa-ti cada inima-n chiloti, dar slava domnului sunt inca aici. RIP motociclistule! Sa-ti fie zborul lin, si sa petreci alaturi de ceilalti dragi noua care au plecat pe drumul cel fara de capcane...
  6. Mda... M-au luat fiorii citind postul. Avem pana acum 2 locatii unde stim ca e nevoie de ajutor. Valea Plopului si familia din satul Gulia. Eu am dat de stire prin firma... sa vedem ce-o sa iasa... Daca strangem niste pachete de alimente si hainute, cred ca ar fi excelent. Calculatoarele poate le plasam la Valea Plopului. O rog pe Raluca sa se intereseze daca e nevoie de ele acolo, si daca au spatiu de amplasare, fireste.
  7. Nu e problema de masina. Se va gasi un loc si pentru tine daca vrei sa vii. Eventual, poti veni cu noi (cu mine si danny_nt). Ideea importanta este insa sa gasim niste destinatari. Oricat de greu pare de crezut, nu se gasesc usor. Noi stam cu calculatoarele din iarna; bine, nici n-am dat zvonuri la nivel inalt, pentru ca nici prea mult timp n-am avut. Hai sa vedem cine si ce sa mai anunta, si poate stabilim un weekend in care sa le strangem si sa le si ducem. E destul de anevoios de carat si depozitat dintr-un loc intr-altul. Rugamintea pentru toti cei ce doresc sa se implice, este ca in primul rand hainutele, jucariile, si tot ce mai au de donat, sa fie curate, sa nu fie rupte/ stricate. Nu de alta, dar la Craciun am avut ceva incidente, si n-au fost chiar placute
  8. Buna! Zi-ne si noua, te rugam, unde gasim aceasta familie, si poate altele in aceeasi situatie. In urma actiunii Moshociclistii ne-au ramas niste calculatoare perfect functionabile, cu periferice cu tot. Ne-am bucura sa le dam cuiva care are nevoie. Si hainute la fel. @zts13 & macarov Hai sa vedem cum facem, poate ne adunam cumva, candva intr-un weekend, si impreuna cu cei care mai au cate ceva de dat, sa mergem sa le ducem cui are nevoie. Eventual stabilim o zi de colecta, dupa care le ducem unde e nevoie. Asta bineinteles, dupa ce avem macar 2-3 destinatii sigure. In atentia celor care cunosc situatii ale unor familii nevoiase, este de dorit sa posteze; cu siguranta se vor gasi lucrusoare de dat.
  9. La' ca ne-ai zis tu tot! ) Nu te supara, dar cred ca ai niste frustrari mai serioase... E omeneste sa ai asemenea reactie, precum doamna de mai devreme, monica78. Si citeste mai bine postul dansei; ai sa vezi ca n-ai dreptate, asa cum te bati cu pumnii in piept. On topic: sper ca nu numai inculpatul din acest post, ci toti care fac asemenea "greseli" sa-si primeasca pedepsele corespunzator pentru ceea ce-au facut. Cum conservarii sunt pusi la zid ca omoara motociclisti, asa si lumea moto trebuie "curatata". Si asta ca urmare a niciunei frustrari, ci doar ca atunci cand ca motociclist esti asociat cu tembelii care se cred zmei pe 2 roti, it's simply not fair!
  10. Eu am cu "Atentie motociclisti" (de la AMR). Am primit zilele trecute cateva si am si de dat. Daca te intereseaza, comunica-mi pe PM.
  11. Indeed... Tare frumos a fost! Cu exceptia ploii de la intoarcere Poze avem noi, dar o sa le postam diseara
×
×
  • Creează nouă...