Sari la conținut

nisteporci

Membru
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

nisteporci's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Si eu am niste probleme si mi-au spus sa sun in toamna Daca gasesti pe cineva, arunca 2 cuvinte si aici. Bafta.
  2. Nu stiu daca s-a mai discutat, dar m-ar interesa sa stiu, din experienta voastra, in ce perioade (zile/ore) ar fi mai liber circuitul ca eventual sa pot da o fuga sa intru o data, maxim de doua ori, fara sa stau 2h pe terasa la suc, dupa care sa intru si sa-i incurc pe restul, mult mai buni decat mine, si fara sa invat nimic, incercand sa merg mai repede, dar nu mai corect. Multumesc.
  3. Multumesc pentru raspuns. Sa aveti drum bun si distractie placuta, eu nu pot sa mai vin. Poate data viitoare...
  4. Salutare, Cat e de mers pe drumul de pamant? Merge parcus cu anvelope de strada? Ce preturi sunt la rulote si cam care ar fi data limita pentru rezervari? Multumesc.
  5. Multumesc frumos tuturor pentru sugestii, am rezolvat, am gasit la un service de biciclete.
  6. La bilele alea n-am ajuns inca, deci n-am nici cea mai mica idee despre ce e vorba... Sunt mai mici decat cele de 1.4mm diametru mentionate de Ativix?
  7. Referitor la preload, dupa mult timp in care am oscilat intre intelegerea si neintelegerea fenomenului, am gasit un articol care a reusit sa ma satisfaca complet. Stiu ca pare a aborda notiuni de baza, demult "intelese", dar mie mi s-a parut foarte bun., dati-i o sansa http://fixbroke.tumblr.com/post/39188918110/spring-preload-and-sag-what-does-it-really-do
  8. Probabil ca da, dar nu stiu exact diametrul. Seamana cu coroanele despre care zicea TNG.
  9. Nu stiu ce-s "coroane".. Am cautat pe google, vad ca-s un fel de rulmenti. Se pot cumpara de undeva? De la magazinele cu biciclete? Vreo recomandare in special? Multam.
  10. Salutare, Am desfacut butonul de pornire si am pierdut bila aceea metalica de 1-2mm diametru din interior. Pentru cine a desfacut vreodata, stie despre ce e vorba Ma intrebam de unde pot sa fac rost de alta bila similara? Alte intrerupatoare electrice de pe piata, rulmenti, etc? Poate cineva a mai avut problema asta. Multumesc.
  11. Va multumesc frumos pentru implicare si sfaturi. Si nu in ultimul rand, multumesc Cesar
  12. Dorsoduro 750. Mda, pai asta era ideea, ca n-are cine sa ma ajute/sustina Multumesc, ma uit. » Post actualizat in 20 Mar 2015 12:07 Am vrut sa zic ca in afara de preload, mai pot seta doar rebound-ul.
  13. Salutare, Ma ajuta si pe mine cineva priceput sa-mi verific/setez corect sag-ul la motoreta, si in general cam ce tine de suspensii (nu mai am decat control asupra rebound-ului, dar cu ala pot sa ma joc si eu la o adica), in viitorul mai apropiat sau mai indepartat? Eu ma pricep doar in teorie, si nu prea am la cine sa apelez sa-mi tina/ridice motoreta, sa faca masuratori. Motoreta e cumparata sh anul trecut, si tot traiesc cu impresia ca a fost umblat la setarile standard sau ar trebui modificat ceva. Nu sunt cine stie ce expert asa ca s-ar putea sa fie doar o problema imaginara. Chiar si asa, vreau sa imi iau gandul de la ea Bine-nteles, contra cost. Cu multumiri anticipat pentru orice sugestie sau propunere.
×
×
  • Creează nouă...