Sari la conținut

polizoru'

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de polizoru'

  1. Vand vreo 2.5 kg de fier- teoretic 2lei ,practic 70eur are si desen de montaj. trimit in tara cu ramburs! Hai noroc la toata lumea
  2. vand geaca alpinestars Drystar marime L cu mesada,protectii umar, cot,spate, -150 eur si cizme Revi't nr 42 piele -60 eur tel 0721915068
  3. Salutare tuturor, am rugamintea daca poate sa-mi spuna cineva cum pot da calamina jos de pe piston,valve. am incercat cu solutie de curatat aragazul si nu zic ca nu merge dar dureaza o vesnicie si mai si miroase nasol=toxic. Doi la mana: in cartea de service, legat de arcurile supapelor zice arcul exterior limita 35mm si cel interior 34mm . la mine toate arcurile interioare au 33,5mm e musai sa le schimb? trei la mana :cum dau jos garnitura de hartie de pe corpul cilindrului care la dezansamblare a ramas jumate pe blocul motor si juma pe corpul cilindrului desigur fara sa deteriorez suprafata de contact patru la mana: pe axul cu came e componenta decompresorului (punctat pe poza) Intrebarea este acea piesa la mine are un joc de aprox 1-2mm in toate felurile ,e normal ? multam tuturor celor care ma pot ajuta!
  4. polizoru'

    DONATII

    donez una buc. guma fata 90/90/21 IRC profil 3mm, guma pirelli scorpion 120/90/17 profil 3mm, toba ktm 900 operata .
  5. Mda, ce sa zic oricum multam de avertizare ca de altfel l-as fi montat asa . O sa rumeg problema! Mesaj completat
  6. eu mi-am luat teava patrata de 30 si de 25 intra una in alta faci o constructie gen scaun cu patru picioare atat ca picioarele sunt defapt doua tevi una in alta ca sa culiseze .teva de 25 are o platforma de lemn (partea superioara) iar aia de 30 care-i pe pamant are legaturi sudate intre ele ..... la final mergi la auto-moto,praktiker si iti iei un cric hidraulic din ala mic cu 35 lei . trebe facute niste socoteli ,desen...etc dar nu-i complicat si e foarte sanatos .... a si mai poti da si niste gauri in teva aia de 25 ptr blocare - siguranta.
  7. ma tot gandesc... ce sa se largeasca acolo ca nu-i decat melcu ala turnat . treaba care am observat-o eu e ca acel plastic are un joc in carapace si ca el tinde sa iasa in afara cand se angreneaza . poate sa se largeasca sau sa se corodeze de la vaselina melcu ala ? bun si daca e largit cum zici ce-i de facut? Mesaj completat am vazut pe nemtalai pe ebay... dar de ce nu-ti faci sau cumperi un suport sa-l ridici ?
  8. .................. oameni buni ! voi ce faceti cand se duce melcu de kilometraj ? se poate comanda pe undeva?
  9. Va salut! Am o dilema legat de reglarea supapelor la domi poate ma puteti ajuta. Am deschis topicul cu supapele chiar daca s-a mai vorbit despre treaba cu pricina si cu ajutorul lui Switch am mai iesit un pic din ceata insa mai am cateva nelamuriri Cred ca ar trebui scris pas cu pas cum trebuie facuta treaba caci probabil sunt multi care ar dori sa stie. Una din intrebari ar fi :In timpul operatiunii arborele il invart numai in sens invers orar sau si orar? Se lucreaza cu bujia scoasa sau nu conteaza? Legat de pasii care trebuie urmati (sa ma corectati sau adaugati daca trebuie): Vreau sa reglez supapele la compresie => momentul in care supapele de admisie se deschid si se inchid ,pistonul ajungand sus in TDC (pe vizor marcajul vertical in stanga lui"T") pana aici arborele se invarte in sens invers orar. Un alt aspect in acest moment ar fi ca toate supapele au un pic de joc Urmeaza reglarea propriuzisa a celor doua supape de admisie (joc de 0.10) si cea de evacuare stanga (0.12) pana aici toul clar urmeaza a patra supapa si anume evacuare dreapta care dupa manual e tare greu de priceput la faza asta am auzit ca unii fac in felul urmator si anume lasa un joc mare de aprox 1mm la supapa , mai dau o tura arborele pana la TDC si apoi regleaza la 0.12 Acel joc de 1mm ar fi ptr ca decompresorul sa nu fie actionat decat dupa acea tura in plus. In afara de faptul ca nu stiu daca e bine asa nu stiu acea tura se da in sens orar sau invers? si mai o dilema - o singura tura sau doua ptr un ciclu intreg? Legat de reglarea acestei supape va las pe voi sa completati ,cei care aveti experienta.
  10. Salut,m-ar interesa roata dintata de plastic din melcul de acceleratie daca piesa e in stare buna.
  11. Salutare! treaba sta in felul urmator: daca am macar vreo 2-3 comenzi deci 6 darabe de cutii m-apuc de treaba, daca nu-i graba .... se rezolva! si legat de crash-bar, deocamdata e in studiu ca ce-am vazut pe la hepco&becker nu mi se parea prea zdravan ... oricum sunt prin zona numa bine!
  12. polizoru'

    BURSA LOCALA

    cutie alu 30l (prima poza) tabla de 0.6mm ,maner cu arcuire, incuietoare cu cheie, dim: 400X270X350h 70eur buc cutie alu 40l tabla de 1 mm nu are maner incuietoare cu cheie dim: 450X270X350h 100 eur buc. la mai multe buc pot face discount (in functie de cantitate) ps: la modelul de 40l optional se pot pune manere de genul vezi poza ------->
  13. vand nx 650 din 96,38000km,chit lant nou,placute frana noi, ulei schimbat, cauciucuri ar trebui schimbate, stare generala buna. relatii la tel 0727655819. pret 1700 fix neinmatriculata -toate actele necesare exista -adusa din germania.
×
×
  • Creează nouă...