Sari la conținut

Mitza123

Membru
  • Număr conținut

    85
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mitza123

  1. Are cineva prin berceni de imprumutat pt o ora, doua o cartoa bimetal de 54? Si un flex? Dau bere la schimb.
  2. Intrebare pentru cei care si-au curatat singuri si reglat carburatoarele la shadow-urile de 600 cu carb dublu: capacelele de la suruburile de reglaj al amestecului pot fi scoase fara a fi gaurite/stricate?
  3. De vanzare, de pe un Shadow de 600 din '94: maneta ambreiaj+surub prindere+senzor ambreiaj+ clema fixare si suruburi aferente 40 ron - candva cromate, potrivite si pe 750, crom sarit in unele locuri, bune in caz de nevoie fara pretentii tripla furca (si partea de sus si cea de jos si bara dintre) + oale furca FARA jambe - 300 ron Preferabil in bucuresti, dar nu e musai. Detalii suplimentare, poze in plus etc: child_of_nosgoth@yahoo.com sau 0744 301 378 am pus pozele in topicyl de piese si accesorii /index.php?/topic/693743-piese-accesorii-diverse-pt-chopper/?p=3760541
  4. Mitza123

    Accident Bucuresti

    Imi cer scuze, se pare ca am inteles eu gresit ce povestea soferul politistului...ca el zicea de ceva taxi, probabil nu am prins eu bine. Oricum..sa fie insanatosirea grabnica!
  5. Acum 10 min am trecut pe langa loc, accidentul avusese loc cu putin minute inainte, motociclistul/victima fusese dus la spital. Motorul era un cruiser Kawasaki, cred ca un vn800, nr B-46-KTN, soferul din cate am inteles era o persoana mai varstnica, a suferit o fractura de picior/bazin (nu am inteles exact) deschisa, de uinde si petele de sange de pe asfalt. Din cate am inteles circula pe banda 1, in paralel cu el era masina din imagine, pe banda 2. Dupa semaforul de la Brancoveanu masinii i-a fost taiata fata de catre un taximetrist care mergea din sens opus, inspre strada Alunisului. E haos in intersectia respectiva, sunt multi care forteaza orice gaura aparuta in coloana ca sa mearga inspre Alunisului, taximetristul a fortat prea tare....masina din imagine a vrut sa evite impactul cu taxi-ul (neidentificat la momentul actual) si a tras de volan, intrand pe banda motorului si lovindu-l...a cazut, si s-a invartit.
  6. motociclista era motociclist...si era treaz si in stare naturala..."victima" era pe jos, pietoana (pietoanta?) si era drogata/bauta/proasta. nu amesteca evenimentele ca se sperie lumea. Sanatate motociclistului si sa il fereasca pe viitor de asemenea specimene. Dupa ce rezolvi cu actele la politie, da-o in judecata...e usor de castigat un proces civil de genul asta, iti iei banii de reparatii.
  7. Mitza123

    HD Dyna corner

    Intrebare intrebatoare...exista cineva prin bucuresti cu un fxdwg wide glide? Ma bate gandul spre unul, dar as vrea sa il vad si eu live inainte.
  8. absolut nici una...bere aia sa fie, ma bucur ca ai ajuns ok, nasol cu beleaua, dar mai bine ca s-a intamplat in constanta decat pe autostrada sau naiba stie unde...am tot vrut sa te sun azi, dar am fost cu capul in nori...ne auzim pe mess.

  9. nu ala e stickerul pe care il cauta...e greu de gasit al lui...
  10. Sa fie cu sanatate, le-am infasurat cum trebe, dat cu izolant, solutie temporara...daca nu ploua azi, o imping nitel pana porneste. Vedem maine ce solutie permanenta gasesc.
  11. Daca ai umblat recent la comenzile de pe ghidon, poate ai strans prea tare surubul(sau poate fostul proprietar)...incearca sa desurubezi putin si vezi daca tot asa ai probleme.
  12. A avut careva probleme la un Shadow 600 cu mufa care leaga bateria de electromotor? Aia alba, cu 3 dinti in interior. Mi s-a parlit, nu mai incarca acum, vreau sa stiu daca gasesc pe undeva mufa sau leg pe direct.
  13. Mai lucreaza la spite Rabinu? Vreau sa imi dau jos spitele de pe roata, sa ii fac un polish, mi le pun la loc, dar am nevoie sa o centreze cineva. Cosmote-ul nu mai functioneaza?
  14. salut...as aprecia mult, lasa-mi un nr de telefon si te sun sa vedem cum facem

  15. Mai, eu vin sigur....sunt mitza cu shadowul de 600:D
  16. Mitza123

    Reparatii sei

    Din nefericire trebe cam de la 0 pentru VT700...a fost rupta saua si plouata, plus ca e veche. Multumesc pentru informatii, cand scot motorul de la caldurica, ne auzim mai concret. Bafta in continuare.
  17. Mitza123

    Reparatii sei

    Salut. Putin mai spre primavara as vrea sa imi modific si eu saua pentru mai mult comfort, atat pentru mine si pasager. Daca ai putea te rog sa imi zici si mie niste preturi pentru o sa model asemanator cu acestea doua: http://midamericacycle-images.com/ca/mustang/489374.jpg si http://i.ebayimg.com/23/!B,jnm!gBG...ygYPGQ~~_12.JPG . Forma ma intereseaza, nu franjurile sau alte chestii de pe ea. Motocicleta este o Honda Shadow VT600C. Din cate am inteles, se poate face ori cu burete ori cu gel? Deasemenea, am un amic care are nevoie de o retapitare pentru saua lui, cu schimbat burete. Motocicleta este o Honda Shadow VT700, ceva mai rara pe la noi. Saua arata asa: http://classic-motorbikes.net/images/gallery/11403.jpg. O zi buna, multumesc!
  18. UPDATE: am vb cu o prietena de familie de-a baiatului. Este la spital in Bucuresti, in coma indusa. Nici un organ vital nu a fost atins, are sange la plamani si cap, dar se resoarbe. Coaste..mandibula, dar nu sunt vitale astea. De printesa cu audi nu prea am aflat nimic, momentan familia e preocupata cu sanatatea lui. Cu putin noroc, totul o sa fie bine!
  19. sincer, imi pare rau ca nu am avut cu ce sa ajut...se uitau politistii ca desteptii la rezervorul crapat...tipau sa se dea lumea mai departe, ca e benzina...erau 30-40 de oameni in jur, cu plozii in brate, ca la stirile de la ora 5, jumate din ei fumau.
  20. Eram in drum spre Sinaia azi, 24 octombrie, pe la ora 15 circulam prin Puchenii Mari. Lume adunata. Scurt si la obiect: o "domnisoara" cu un Audi, avand numarul PH 10 ASM , circuland pe directia Ploiesti-Bucuresti, s-a decis sa intoarca fara sa se asigure peste 2 linii continue. Motociclistul Laurentiu a intrat din plin in usa dreapta, muierea dracu fiind cam perpendiculara pe sosea. Din observatii personale, cred ca el mergea legal, urma de pe asfalt, urma de rezervor, distanta de la urmele de pe sosea si locul unde era cazut el si motorul, impactul asupra masinii, ma fac sa cred ca peste 70 nu avea, inainte de a frana. Cand am sosit acolo erau deja echipaje de politie, ambulanta abia venise. I-au pus protectia de gat, l-au pus pe targa, l-au urcat in masina. In acest timp, baiatul respira, misca putin. Nu stiu ce motor avea, dar fratele lui avea un Ducati Monster rosu. L-am intrebat pe frate daca putem sa il ajutam cu ceva, se adunasera vre-o 10 motoare, dar in momentul acela nu a putut sa ne zica nimic. Fiind traficul cam mare am plecat. Problema este: am vb cu 2 persoane de la accident, intr-o benzinarie la 1 km mai departe, am auzit 2 povesti. Un baiat cu motorul a zis ca el cand a plecat, la 2 min dupa mine, l-a vazut in ambulanta, misca picioarele. Cealalta parere, a unui scuterist, era ca l-a vazut in ambulanta, medicii ii faceau socuri. Daca stie cineva mai multe detalii, va rog spuneti! Pe directia Bucuresti-Ploiesti nu am vazut ambulante sa circule, deci presupun ca a fost dus in Bucuresti. Repet: motociclistul Laurentiu, motocicleta de viteza, un rezervor foarte plat, numar B ceva BMW. Sper sa fie ok baiatul, iar domnisoara cu numarul PH 10 ASM sa primeasca ce merita, de la oricine...cand am ajuns noi acolo deja era data deoparte, langa politisti. PS: daca datele nus corecte, imi cer scuze...adica, nu am fost atent la localitate sau numar. PPS: sunt un lenes, am postat si in alta parte, am dat copy paste. say what u want. PPS: nenea ala care era pe acolo cred ca era un betiv rupt in gura rau...se tavalea pe sensul opus, facea gura, plangea, injura...
  21. multumesc pentru raspunsuri. o sa desfac tamburul si o sa schimb sabotii.
  22. zici ca se inmoaie cand se usuca, in mers? la mine se intampla pe loc...scoatem motorul de sub husa, fara sa il misc apasam frana si era tare. daca apasam de cateva ori puternic, isi dadea drumul.
  23. ma gandeam la asta, la 6 ma duc sa pun motorul pe butuci si sa curat lantul, iau si manualul cu mine sa verific. ideea e ca a fost destul de brusca trecerea, azi franam cum trebe, maine nu. mersi de sfat, o sa vad. alte pareri? sa verific deodata mai multe.
  24. Acum cateva zile am plecat cu mobra, Shadow 600, dimineata, dupa o noapte de plouat. Frana pe spate(tambur) era foarte rigida, fiind nevoie de cateva apasari serioase sa se inmoaie cat de cat. Azi de dimi cand am plecat de la munca, frana era foarte moale, mergea pana aproape de capat si abia jos prindea. Se poate sa fie de la umezeala, avand in vedere ca am mers zilele astea putin pe ploaie? Repet, este vorba de frana de pe spate, cea pe tambur. Motocicleta nu a stat sa fie plouata, a fost acoperita, doar in mers sa fi ajuns apa, daca are vre-o relevanta. Multumesc pentru sfaturi. PS: mi s-a recomandat sa verific cablurile, dar alea eu le-am vazut sa fie bune
×
×
  • Creează nouă...