Jump to content

karoly.balint

INACTIV
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

About karoly.balint

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Yahoo
  karoly.balint

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  SfintuGheorghe
 • Carnet moto din
  2003
 • Motocicleta
  DRZ 400SM
 • Numar Moto
  UHM471
 1. "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!! ;)

 2. Citesc de vreo ora acest topic. Daca vedem numai urmările, e groaznic ce sa întâmplat.Nu vreau sa iau apărarea motociclistului. Doar atâta as dori sa atrag atenția tuturor motocicliștilor care scriu pe acest forum, ca înainte sa scrie orice, sa stea puțin, măcar un minut și înainte de orice comentariu, sa privească înapoi, si sa vada fiecare in parte unde si cind a gresit , voluntar sau involuntar. Eu personal am făcut o greșeală acum doi ani, care ma bântuie și în ziua de azi. Dupa o zi splendida de plimbări am fost 7 motocicliști, am ajuns acasă.Am oprit la un bar în centru unde am băut cite o bere fără alcool.In drum spre casa la o intersecție în fata mea a oprit o fata cu un Opel.De foarte mult timp îmi plăcea de acea fata dar nicio data nu am avut curajul sa o abordez.Nu știu ce mi-a venit dar am depășito, și i-am făcut semn sa oprească, a oprit, ...am stat de vorba am invitato la un suc..în fine....Am stabilit ca în acea seara sa ieșim împreuna. Totul ok... Asta se întâmpla le vreo 300 de metri de casa mea.Plec fericit de la locul faptei, demarez în trompa, schimb ca nebunu 1, 2 , 3 ,4. și deodată îmi apare în fata doua fete pe trecerea de pietoni!!!!Era o trecere la care și înainte și după erau parcate mașini.Deci în fata mea nu am văzut nimic când am plecat!! Tot ce îmi amintesc a fost ca o fata din cele doua o trage pe cea aflata în fata mea sa nu o lovesc!!..Dupa ce am trecut de ele am realizat ca era sa produc un accident pe trecerea de pietoni!!!! Am oprit m-am întors dar fetele plecaseră deja!!Nici în ziua de azi numi explic din ce cauza am mers mai tare pe acea porțiune de drum? Cine ma cunoaște știe ca ca nu sunt dobitoc! Habar nam, a fost un gest,, atunci pe moment care putea sa fie fatal! ... Acum când citesc acest forum ma gândesc ...dacă doamne ferește dacă cealaltă fata nu ar fi traso pe prietena ei din fata mea??? Acuma as fi și eu catalogat ca motociclist criminal de toată lumea!!! Chiar nu vreau sa iau pararea nimănui, dar cum a spus Isus! Primul ara sa arunce cu piatra cine este fără de păcat!!! Si după asta omoritima ca am avut curajul sa scriu câteva cuvinte ca o merit!!
 3. Pe data de 20-21 Martie Etapa a I-a A Campionatului Național Individual de Motocross! La Sfântu Gheorghe județul Covasna!! Clasele:50,65,85,MX1,MX2.
 4. Pe data de 20-21 Martie Etapa a I-a A Campionatului Național individual de Motocross! La Sfântu Gheorghe Județul Covasna!! Clasele:50,65,85,MX1,MX2.
 5. Pe data de 20-21 Martie Etapa a 1-a A Campionatului Național Individual de Motocross! La Sfântu Gheorghe județul Covasna!! Clasele:50,65,85,MX1,MX2.
 6. Ce părere aveți despre urmașul DR-Z ului?? http://www.youtube.com/watch?v=qsX09DlsK3M
 7. Antrenamente calificari 10 okt. orele 12-18 Cursele 11 okt. orele 10.30-16
 8. Daca eventual nu a știut cineva și este pasionat............ 10; 11 Okt. 2009. Antrenamentele Sâmbăta , Cursele Duminica. Traseul se afla la ieșirea din oraș către Sugas Bai. Mesaj completat Este vorba de Etapa a 5-ea a Campionatului Național de Motocross 10-11 Okt. 2009 Se aliniază la start toate clasele: 50, 65, 85, MX1, MX2. Clasele Profesioniști și amatori. Antrenamentele libere si calificările încep astăzi 10 Okt.de la orele 12-18. Cursele mâine 11 Okt. de la orele 10.30-16. Festivitate de premiere orele 17.
 9. Si cu pompa cam acelas efect se produce aerul apasă plutitorul în jos asa se inunda mai mult camera de plutire și primește motorul un amestec mai bogat pentru puțin timp suficient sa pornească. Eu am pornit motorul in felul asta după o luna jumate de stat,pe timp de iarna si,nu am avut probleme,dar înainte pînă am aflat de trucul asta dădeam și eu de cîteva ori la demaror pînă pornea asta după o săptămînă de stat. Funcționează metoda asta, mi aduc aminte ca se chinuiau uni dincolo pe timp de iarna cu sprayuri, redresor pe baterie și uscător de par la filtrul pt aer cald ......)) Dupa ce au încercat asa toți au scris pe forum ca este o metoda buna de pornire.
 10. S-ar putea! Oricum dacă reușești sa o pornești scrie și tu ce a fost problema sa învățam și noi. O mica șmecherie în cazul în care sta motorul mai mult timp, am învățato și eu de la alti și funcționează!! dai drumu la benzina, tragi socul,înclini motorul spre stînga pînă începe sa picura pe jos benzina prin țeava de supra plin a carburatorului, îndrepți motorul și o ja la prima cheie, mai ales iarna e super s-al pornești asa!
 11. A avut noroc ca nu sa gândit vreunul sa depasesca sau sa schimbe direcția, la viteza aia nu știu dacă l-ar fi văzut vreunul în oglinda!
 12. Întradevăr sunt destul de multe DRZ-uri în Ungaria,și al meu de acolo provine, chiar este imatriculat acolo. Daca te hotaresti sa cumperi unul de acolo, prima data intereseazate la imatriculari ca sa fi sigur ca se imatriculeza, costuri, acte smd., apoi găsește pe cineva cine vorbește ungurește, sunați cîteva numere , și dacă iți place careva motor dai o fuga pînă acolo nu este departe.
 13. Apropo de DRZ-uri citesc pe un forum DRZ de dincolo , ca au pățito câțiva cu niște șuruburi de la magnetou care s-au slăbit, secționat, si distrus aprinderea. Du pa ce a postat unul au mai scris și alți ca au pățito. Se spune ca la modele 2006 în coace nu se pune problema pt ca șuruburile sunt fixate cu fixativ. Recomanda la toți sa dea jos capacul de la aprindere, și sa scoată șuruburile cu pricina, degresat, și montat înapoi cu Loktitte! Voi ați auzit până acuma de de asta, a pățito cineva? Eu unul sigur o sa îmi lipesc șuruburile. Mesaj completat
 14. Si eu am un SM, dar l-am cumpărat cu genti de S. Am 18 spate cu 21 in fata. Eu încă am reglajele de uzina nu am umblat la ele nu am smintit încă nevoia. as fi curios sa merg cu un S odată sunt curios ce diferență se simte?
×
×
 • Create New...