Sari la conținut

Cristy31

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cristy31

  1. Cristy31

    Jawa

    Salutare, Azi ma duc sa vad o Jawa si as vrea sa stiu si eu in mare ce costuri de intretinere sunt pt. ea. 1 - kit de lant 2 - ambreiaj (tot) 3 - saboti 4 - restul de piese care pica regulat Este vreun posesor de Jawa in zona Griviei - Chitila - Bucurestii Noi ? Bafta si asfalt uscat.
  2. Cum este cu zona pt. SH-uri?? Este intrarea libera pana acolo? Trebuie sa se ia legatura cu cineva ca sa se poata lasa moto acolo?
  3. Salut, sunt incepator, am permis de anul trecut. Informativ, ma gandeam la: - Jawa 350 - MZ ETZ 251 Astept oferte din partea voastra.
  4. Scuze de off, dar poate intereseaza pe cineva: /index.php?showtopic=498642
  5. Salutare Va prezint si eu un ZZR de 600 din '98 Motorul la cumparat fina-meu acum 2 ani si la tinut in garaj nemiscat. Acum vrea sa-l vanda, daca va intereseaza, sau auziti pe cineva ca ar vrea, va dau mai multe detalii pe PM. P.S: 1900 euro discutabil. Numai bine.
  6. schimb cu chopper (de preferat Yamaha Virago) /index.php?showtopic=449493
  7. Cristy31

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salutare la toata lumea, am reusit si eu dupa 3 luni sa-mi fac cont. V-am citit toate 405 pagini Sa ma prezint: sunt Cristi, sunt din Bucuresti si am categoria A din iulie si sunt conservar de aproape 10 ani. Inca nu am moto pt. ca vreau doar Virago si n-am avut bani sa-mi iau pana acum. De curand am luat "pe datorie" un Kawasaki ZZR de 600 pe care vreau sa-l vand sau sa-l dau la schimb cu o Viroaga de 250 sau 535. Daca auziti pe cineva ca vrea spot/touring astept PM. Dupa ce-l vand o sa fiu 100% membru Virago Zone PS: imi doresc Viroaga lui Axicos (daca o mai are)
×
×
  • Creează nouă...