Sari la conținut

Ciuprun Cosmin

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ciuprun Cosmin

  1. ANL-urile sunt construite recent, inainte nu avea nimeni de ce sa faca stanga sau dreapta acolo unde s-a intamplat accidentul. Acum, cei care mai baga mana in gaz sunt luati prin surprindere cand se opresc sa intre in parcare la ANL-uri. Cred ca si asta a fost un factor, nu cred ca se astepta sa faca stanga.
  2. Spectaculos la felul cum a sarit el prin aer si cum s-a tarsait motocicleta vreo 30 m pe asfalt. Nu a fost nici o intentie din partea motociclistului de a frana. Cei care au fost acolo la momentul impactului au spus ca nu a fost atent, in locul producerii accidentului fiind si o denivelare destul de urata si majoritatea participantilor la trafic incearca sa ocoleasca denivelarea de pe prima banda fara a se mai asigura si asa cred ca s-a intamplat si in cazul de fata.
  3. http://giurgiuveanul.ro/stiri/accident-spectaculos-pe-soseaua-bucuresti-in-giurgiu/ Motociclistul este usor ranit la mana. Cu doua saptamani inainte, un accident asemanator s-a petrecut la o intersectie mai in spate, neacordanduse prioritate. Masina a plecat linistita in timp ce motociclistul avea clavicula rupta. ASA CA TREBUIE SA AVEM GRIJA LA MERSUL IN ORAS SI NU NUMAI.
  4. Ma intereseaza si pe mine 2 machete cu detalii si mai maricele. o macheta Honda Hornet 2004 neagra si una cu Suzuki B- KIng daca are cineva ca nu gasesc.
  5. Parerea mea e ca poti sa ai ce vrei tu acasa ca tot degeaba. Cel mai bine e sa te duci la sala unde te deconectezi de problemele cotidiene si cele personale si poti face antrenament complex pentru a stimula intreaga masa musculara . Cel mai bine este sa iti gasesti si un partener de antrenament cu care sa te antrenezi si nu sa stai la barfa.
  6. Ce tare , eu am dat acum 5 ani pe ceea ce vrei tu 3000 de lei dar facut in bucati . Daca esti dispui sa dai suma aia pe un calculator fa-l din bucati si o sa ai un calculator foarte bunicel
  7. Dupa o noapte linistita , m-am trezit sa ma duc la serviciu . Cand ies din scara pe la 8 : 30 imi vad motocicleta intr-o pozitie nu tocmai cum o lasasem . Ma apropii de ea si realizez ca numarul este stramb si ma gandesc sa pun mana sa il indrept , surpriza , era pus de forma si am ramas cu el in mana. Imediat m-am gandit ca a fost trantita , dupa o inspectie a motocicletei am vazut ca suportul de la oglinda este rupt , maneta de la ambreiaj de asemenea este rupta , capacul de la motor este zgariat , oglinda zgariata , crash pad-ul este si el zgariat. Tocmai ce pusesem oglinzile de la titi_rulment ( multumesc , sunt rezistente si se vede super in ele ) Am intrebat o femeie ce locuieste cu mine in bloc si mi-a zis ca o masina neagra al carui numar nu il stie era langa motocicleta mea si s-a auzit o bubuitura. S-a uitat si nu a vazut decat cativa insi ce misunau pe langa motocicleta si au plecat . Urmatorul pas , reparata , pus camera video si supraveghiata pe timpul noptii .
  8. Salut ! am si eu un airoh mathisse rs si astazi am scapat-o pe scari . rostogolindu-se i-au sarit dopurile de pe viziera pentru pinlock. Stie cineva daca le pot gasi ? ca nu vreau sa dau pe viziera 30 de euro . Pe casca am dat 100 si nu se merita . Mai bine imi iau una noua .
  9. Eu am hornet din 2004 si cel mai mult am mers 200 km si nu am avut nicio problema . Mi se pare bun , chiar prea bun ! ( prea ca la tara )
  10. Salut ! Am schimbat si eu saptamana trecuta bujiile am pus iridium , filtru de aer sport , cauciucuri noi , filtru de ulei , ulei , lichidul de racire si cel de franare. Am sincronizat carburatoarele si acum merge foarte bine , se accelereaza mult mai puternic si raspunde mai bine la acceleratie. Singurul inconvenient este ca la relantiu are un lag cand trag tare de gaz . Mentionez ca la relantiu sta perfect , nu oscileaza. ( 1350 ture , in carte scrie ca se regleaza la 1400 + , - 100 ture )
  11. Aveti filtru kn montat pe hornet. Care este diferenta dintre cel kn si cel normal ? Si daca are cineva buji iridium montate pe hornet si ce diferenta este fata de cele normale.
  12. iti dau un sfat . Plateste un instructor care stie ce face si o sa te invete. Daca faci de capul tau nu ai randament si nici rezultatele pe care le vrei. Risti si ceva accidentari si cheltui mai multi bani daca ai face singur decat daca ai face antrenament cu instructor. Pe internetu asta majoritatea se dau drept cunoscatori si ei nu stiu sa tina o haltera in mana. Ca si cu mersul pe motocicleta. Ca sa ai habar sa mergi pe motor te duci la un instructor moto si pe urma cand ai baza incepi sa iti dai seama ce si cum . Slabire sanatoasa !
  13. Problema cu butonul de pornire il am si eu . l-am curatat , pus la loc , strans bine si nu a mai facut .
  14. Vreau sa zic ca eu mi-am schimbat singur simeringurile de la furca si uleiul. Si in 4000 de km facut nu am nici o singura problema. Cu banii aia 200 de lei pe manopera mai bine iti cumperi altceva ce ai nevoie
  15. tendinita se face mai greu . Eu iti recomand sa faci 3 antrenamente pe saptamana si cand te duci la sala sa nu stai la taclale . Intri , iti vezi de treaba , 3 exercitii a cate 3 seri 10 repetari dar sa bagi greutate incat sa faci cu greu alea 10 repetari. Mai bine sa mergi cu motocicleta in zilele de pauza decat sa bagi sala in fiecare zi
  16. este omologata toba ? banuiesc ca nu ai avut probleme cu politia daca ai pus-o doar 50 de km . La noi in giurgiu te opreste mereu daca o ambalezi un pic mai tare sau ai alta toba decat cea stock.
  17. multumesc frumos . Cand am timp o sa ascult
  18. Astazi sau mai bine zis ieri , am iesit un sfert de ora cu Hornetul la aer. Dupa 3 luni aproape de stat in garaj a pornit putin greu , banuiesc ca s-a evaporat ceva benzina din carburatoare si daia. Bateria a fost excelenta ( am cumparat-o de noua in iulie ) Dupa ceva automate a pornit , am lasat-o sa se incalzeasca si simteam cum nu mai am rabdare sa o calaresc putin. Am iesit cu ea la o tura sa mai ruleze cauciucurile rulmenti biele si ce mai are ea pe acolo , lanturi , pinioane discuri frane s.a.s.m.d Bine inteles cum am iesit pe strada si am dat-o pe a 2-a am bagat mana in ea . I-am bagat benzina si acum asteapta frumos la locul ei . A mai avut cineva chef , timp sau a fost nerabdator ?
  19. Am o intrebare , Te ajuta cu ceva aripioarele alea laterale pe care le-ai pus ? si under belly ala ? da si tu ceva detalii despre ele. de unde le-ai procurat la ce bani , daca sunt bune la drum . Multumesc anticipat
  20. Da-mi un link ceva sa aud si eu te rog frumos .
  21. Eu am inceput pe 600 cmc si vreau sa va spun ca este mare pentru un incepator. Prima oara cand am mers pe ea si am accelerat mi-au tremurat ceva minute bune chilotii . Pe urma bineinteles ca fara experienta am mers cu un prieten care a inceput direct pe gsx-r 1000 si ne plimbam , la 160 la ora a intrat in voblaj de abia m-am tinut pe ea si am incetinit-o . Asta a fost alta patanie de mi-au facut chilotii sa fluture mai rau ca steagu la 100 km/h. In fine , dupa ce am capatat ceva experienta si incredere ( adica dupa 3 luni inseamna 0 experienta ) era sa cad accelerand ceva mai puternic cu a 1-a si am prins pe viraj trecere de pieton si mi-a fugit curu de am facut un slide de toata frumusetea. era aproape sa cad . Dupa ceva timp era sa intru pe contrasens abordand virajul cu viteza un pic prea mare pentru experienta si frica de a ma lasa. Toti prietenii imi spun ca sa imi iau motocicleta de 1000 . Am mers pe cea a prietenului meu gsx-r 1000 k 5 si cand am vazut ce inseamna i-am zis ca motocicleta aia trebuie condusa numai pe circuit . Este nesimtit de puternica pentru ce imi trebuie mie. Asa ca sfatuiesc pe toti care au inceput ca mine sa mergem la cursuri de perfectionare si sa ramanem cu picioarele pe pamant ca nu are rost pentru niste eroisme sa stam in carucior sau sa plecam mai repede decat e scris din lumea asta. Viata e frumoasa !
  22. A incercat cineva pe hornet de 600 toba two brothers ? imi cer scuze , vroiam sa scriu vick exhaust . Am scris two brothers ca ma uitam la un clip.
  23. incearca sa inspiri la 2 pasi facuti si sa expiri la urmatorii 2 . Aerul rece este o problema si ar putea fi cauza durerii tale. Daca vrei sa slabesti alearga mai usor si mai mult timp iar daca vrei sa faci doar pentru suflu si inimioara alterneaza alergatul usor cu ruperi de ritm , 1 minut cam la intensitate 3/4 cu un minut la intensitate 2/4 . Sper sa iti fi fost de folos !
  24. Baga si tu niste poze cu viespea ca ma intereseaza si pe mine cum se vede parbrizul daca e cea de la avatar .
×
×
  • Creează nouă...