Sari la conținut

bulgy_05

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    bulgy_05@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Dorohoi
  • Carnet moto din
    nui
  • Motocicleta
    aprilia pegaso
  • Numar Moto
    - -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    danuvia , honda xl 500 , aprilia pegaso

bulgy_05's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. bv baietii mei . abia astept sa ma intorc in tara sa batem impreuna soselel patriei si nu numai ! salutari din Belgia si Asfalt uscat !
  2. Verifica prima data mufele(toate ce tin de lumina si incarcare) si bornele . Faptul ca iti face probleme doar un timp apoi isi revine zic eu ca e un contact imperfect.dak nus contactele cel mai sigur releul de incarcare. ALternatorul (impropriu spus asa) e de fapt un dinam cu magnet permanent (volanta la majoritatea motocicletelor) la care nu se duce colector, carbuni (pt ca nu are asa ceva). practic nu se strica. alte sfaturila 0747680549 constantin. poate te mai pot ajuta cu ceva
  3. piese din dezmembrari de aprilia pegaso 650 ccm . capacul din partea dreapta a fost scos dar este si acela. relatii la 0747680549 (constantin)mai am semnalizari, cadru, carene , far, bord,comenzile electrice,carburatoare,sa in stare perfecta, contactul rezervorul saua cu aceiasi cheie, rezervor,ghidon,manere, scarite,cadrul si motorul cu acte, releu incarcare.
  4. s-a dat : - Roata spate (fara pinion ) - Disc de frana fata - Disc de frana spate - Roata fata
  5. nui nimic tio dau pe a mea dak ai rabdare sa mai cauti piesel de pornire. ieftin si bun . doar 350 de euro asa cum se vede mai vin si cu nishte poze ale rotilor la cererea telespectatorilor poze cu maneta ambreiaj (tot la cerere)
  6. oricum nu mai bine ca a ta psiho25 azi ma apuc sa o scot de la naftalina. vine un tovarash sa ma ajute. iote si pozele si altele mai multe detalii si poze la cerere. tocmai ce am dat rotile cu tot cu discuri si pinion spate. cauciucurile nu le dau cas cam uzat si nash vrea sa am pe nimeni pe constiinta. daca se risca cnv si pt cauciucuri lea dau ca doar fac borsh cu ele
  7. dezmembrez AP 650 din 95. lipsesc piesele de sub capacul din dreapta motorului si electromotorul. statorul este prins de capac . in rest e Rosie si e completa .poze la cerere.maine ma apuc sil scot de ;la pastrare ca e bine prins intre niste motoare si cutii de viteza. sau o dau asa cum e pentru umila suma de 350 de euro negociabil.
  8. stau de ceva ore citind fiecare cuvintel din expunerea voastra a aventurii pe care o traiti. sa va dea dumnezeu sanatate sa terminati cu bine aventura asta incredibila.
  9. fratilor vreau sa va salut si sa va multumesc pentru acest forum .astai prima mea postare acilea.dak intereseaza :aprilia mea mere cu aprindere de atv linhai.poate va e de folos !!!!1 stiu ca cdi de pe pegaso costa mult si nul gasesti asa pe toate gardurile.prietenul meu , fost mecanic de motare a facut aaptarea .
×
×
  • Creează nouă...