Sari la conținut

serhio_bollox

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=487129&st=0&p=2312250&#entry2312250
  • Yahoo
    serhio_bollox

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Motocicleta
    Suzuki Bandit 2006
  • Numar Moto
    CJ

Vizitatori Recenți Profil

349 citiri profil

serhio_bollox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. serhio_bollox

    Util

    cat mai costa itp-ul la moto ?si unde sa-l fac cel mai usor ? am cautat in lista aia , dar nici un nume nu-mi suna cunoscut .
  2. serhio_bollox

    Util

    Recomand si eu CLOD'S GARAGE . scule multe si bune , lucreaza curat , zic eu si ieftin ,uleiuri , carburatoare , reglaje , reparatii . se baga cam la orice (am vazut la el R1,R6 , Honda repsol , chopere, super-moto ). Sarmisegetuza 10 .Eu mi-am surubarit Banditul la el , are rabdare ... Un mic minus : lucreaza numai cu un telefon dat in prealabil . Dar e ok , prompt . Deci cu incredere , 0735-775177
  3. ce ulei mai "vartos" sa bag in furca fata ? un semering curge , da oricum am impresia ca ma pune in bot mai ales la viteza mica (cand franez in spatele masinilor la semafor , etc. Am luat semeringuri noi , dar ulei inca nu . Franele sunt ok , placutele mai au , lichidul e schimbat. Fiind prima motocicleta a mea ,nu am cu ce s-o compar . dar tot zic ca e extrem de "moale " fata. sau schimbarea uleiului de telescoape cu altceva (un model sau altul ) nu ar avea efect vizibil ?
  4. la 250 de lei sunt cele de aluminiu. 62 de euro sau asa ceva. Parerea generala a voastra e ca nu sunt bune . Cele din uk , credeam ca e in euro pretul . Pana acum conduc detasat cele nemtesti la 150 de euro . Acum stii tu cum e , cineva e totdeauna ultimul venit , ala care aduce ziarul si cafelele . Asta e . Pana acum , inclin sa cred ca varianta cea mai buna pret/protectie sunt barile alea de 114 euro de pe louis . si mai e o chestie : toti stim sa cautam pe goagal, dar asteptam pareri personale de gen , eu am ,sunt bune sau nu am dat pe ele x lei cumparate de acolo. Nu ma incalzeste cu nimic sa gasesc minuni in State sau in Hong-kong si vanzatorul sa-mi spuna ca sunt extraordinare , aprobate de NASA si la bani marunti. De aia e forum , nu ? ii zice motociclism.ro nu googleciclism.ro .
  5. asta sunt chiar faine , nu se vad , mai ales daca motorul e negru...sunt louis ? Mesaj completat mai erau ciupercile facute artizanal ale uni baiat. Si alea erau ok , discrete. Singurul minus care il aveau fata de original e ca de pe piesa de aluminiu lipsea buza de aluminiu care "agata "cadrul. Nu reusesc sa dau de el , parca avea de vanzare la 250 de lei. si pretul era ok....
  6. da nepoate ....sunt si incepator si nu am habar de motoare. Nu intreb aiurea . Voi sunteti aia care ati cazut cu banditii ,deci ati testat utilitatea unor protectii sau a altora.Vreau sa stiu , vreau sa fac o alegere buna si discreta. De aceea nu am intrebat de crash bar-uri. 621 de pagini sunt multe si stufoase. Am gasit pana acum 3 variante : home made , de aluminiu si de teflon de firma . Ma interesau preturile ...e praf in tara, banii vin greu deci reducem de unde putem . Nu merg tare cu motorul , chiar vreau sa-l protejez la trante la viteza mica . Nu fii rau cu incepatorii , nu toti ne-am nascut invatati... Pe louis sunt poze generale , nu concreta la Bandit , modelul , anul. Si da , evident , posmagii sunt mai buni inmuiati. @ arw .... nu caut lumanari , orice merge . Adica ciuperci , lumanari.... dar nu crash bar-uri.
  7. linkuri? o poza , ceva? caq nu ma prind care sunt "prinderile motorului din fata" . Ideea era sa fac lumanari , nu ciuperci. Da daca gasesc "ready made " , cumpar.... da as cauta ceva concret .
  8. intrebare : Exista crash-paduri pt bandit ? gen lumanare ? speciale ? daca are cineva , eventual poate sa-mi zica dimensiunile (lungime , grosime ) si pozitia de aplicare ? am unde sa le fac din aluminiu sau teflon. multam fain !
  9. salut . ce parbriz e acela? l-ai pus tu ?mai ai idee de la ce firma e ? ca mi-as pune si eu unul la fel .
  10. daca ajungeti in Cluj si planuiti o pauza de 2 -3 ore, dati un semn. Daca veniti dinspre sibiu , merita o oprire la Turda , la salina. in cluj , gradina botanica. si terasele din hasdeu. :-)
  11. am 2 originale , cromate cu tot cu suporti . 25 de euroi +transport.
  12. azi am calarit si eu prima oara cu adevarat.....mai cu greseli (murit motor), mai cu poticneli, da invatam , invatam si punem in practica. A fost vreme ok pe aici , lumea la padure, orasul gol....foarte fain . :-)motorul merge bine , mai am nevoie de mici reglaje la motocicleta. sa ii schimb uleiul in furca. Cineva (motociclist vechi, dar de speed) s-a suit pe el si a zis ca telescopul spate e moale de tot dupa standardele lui si ca da in "cap " . La acela se schimba uleiul ? sau e capsulat?
  13. Promovat! binenteles , azi am constatat ca bateria e moarta.........ghinion, o sa ies doar in weekend ca mai trebuie sa mai si lucrez.... :-)
  14. e 2006 sau 2007 , nu am talonul la mine sa-ti zic exact....si in talon e de 650 ,aia sunt `100%. Undertailul l-a mesterit fostul proprietar, la fel si toba. acum am aripa fata de alta culoare....dar nu-i stres ,se vopseste in curand.
  15. Daca marti ,13 , nu e cu ghinion , si promovez poligonul, marti seara ne vedem pe strada........ la primul drum oficial cu banditul meu ,
×
×
  • Creează nouă...