Sari la conținut

gsxaddict

Membru
  • Număr conținut

    133
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Baden-Württemberg
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    R1200RS
  • Numar Moto
    Baden-Württemberg

Informații profil

  • Motociclete detinute
    SRAD 600, 636 2004, K8 750, K8 750, Busa 2009, BMW R1200RS

Vizitatori Recenți Profil

840 citiri profil

gsxaddict's Achievements

  1. Merci ! Si la Opel am avut experiente foarte bune cu ei.
  2. Salutare, din 2019 sunt posesorul unui R1200RS an 2017 culoare frozen bronze metalic. Este primul tourer pe care il posed, pana acum am trecut prin vreo 5 vitezane. Sunt foarte incantat de ea, lucru reflectat si in numarul de kilometri facuti. Daca inainte faceam 3-4000km, acum trec de 9-10.000km/an. A fost configurat de primul proprietar cu pachetele Confort, Touring si Dynamic. Ca si accesorii Aftermarket am montat: -inaltator ghidon MV -parbriz touring Puig -finala titanium Akrapovic -cadru protectie motor Wunderlich Acessorii originale BMW: -set valize -navigatie BMW Navigator V Penru turul de anul acesta planuiesc sa ajung si in Romania si probabil va trebui sa fac revizia spre finalul turului. Aveti experiente cu service-ul BMW Motorrad de la Oradea? Multumesc.
  3. Avem motociclisti romani in zona Kehl / Offenburg?
  4. gsxaddict

    Cineva din Bayern

    Este cineva in Bayern care are planuit ceva de miercuri dupa amiaza incolo, pana duminica?
  5. Salutare, eu locuiesc in Ludwigsburg, ne organizam cumva pentru o iesire?
  6. Salutari tuturor si La Multi Ani! Caut pentru Hayabusa 2009 urmatoarele piese: -radiator apa -capac motor stanga + stator -disc frana fata stanga Multumesc
  7. Salutare, as avea nevoie de un manual de reparatii pentru o Hayabusa an fabricatie 2009. Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat.
  8. Eu am avut doua K8-uri de 750 pana acum. Primul din 2011 pana in 2014 si al doilea din 2017 pana in prezent. Dupa cum mentioneaza si majoritatea testelor, si parerea este ca ar fi cel mai bun all-rounder din clasa Supersport. Din 2006 pana acum am avut vreo 8 Supersporturi si a fost de departe cel mai bun pachet per total. Insa, dupa cum mentioneaza si cineva mai sus, dupa o anumita varsta incepe sa fie obositor la drumuri peste 350 - 400km. Ma gandesc incet sa o vand si sa imi cumpar un Tuono V4 sau S1000R. Despre FZ1 nu pot sa spun nimic din pacate, pentru ca nu am condus niciodata una. Ai ajuns la o decizie?
  9. Salutare, caut mai multe piese pentru Hayabusa 2009 (carene laterale, radiatoare, etc). Aveti idee daca dezmembreaza cineva? Multumesc!
  10. Pana in 2014 am lucrat in diferite pozitii in Logistica de piese de schimb in Oradea (4 ani), apoi in Bucuresti (3 ani) si in final in Cluj (aproape 2 ani). Pot sa spun ca am dus-o bine, cu venituri din 2010 incolo in medie de 6-6500 RON. in Martie 2014 am primit o oferta de munca in Bucuresti de la un distribuitor mare de piese de schimb. Conditii exceptionale (pentru Romania), tot pachetul.... Am pornit spre seara in Martie catre Bucuresti cu intentia de a accepta oferta lor. Pe la Brasov am fost sunat de un tovaras, care lucra in Austria si cu care discutasem in prealabil sa ma anunte daca vor fi oportunitati de angajare la ei in companie (iarasi era vorba de Logistica). Si azi imi amintesc cum s-a exprimat. A spus ceva de genul "acuma-i momentul". Zis si facut, am intors masina la Brasov, am condus toata noaptea si a doua zi eram in Tirol. Batut palma cu angajatorul, castigam cu vreo 30% mai putin decat as fi castigat in Bucuresti. Dupa 4 ani pot sa spun ca nu regret o clipa decizia mea. Am lucrat la inceput cate 10-12 ore pe zi sa imi fac un nume in compania aia si la nici 4 luni mi-au dat posibilitatea sa imi construiesc un departament propriu, ceea ce am si facut. Este destul de "socant" sa fii chemat intr-o sedinta dupa nici 30 de zile si proprietarul companiei sa te intrebe "cum te pot ajuta?", "ce puncte ar putea compania imbunatati legat de munca ta?","ai nevoie de anumite resurse?",etc. Complet alta mentalitate! Ei, intre timp, am cunoscut sute de oameni noi, legat prietenii frumoase, vazut locuri exceptionale si invatat o limba noua. Am schimbat angajatorul si tara, si la fel, mediul de lucru este unul placut, in care esti stimulat sa performezi si sa te dezvolti continuu. Desi taxele sunt mari (42% pe venitul actual), ai servicii medicale ireprosabile, autostrazi, transparenta, educatie, curatenie, etc si CEL mai important pentru mine - liniste (la propriu si la figurat). Sotia se simte si ea foarte in largul ei aici, desi nu vorbeste limba atat de bine. Sunt deschis la a ma intoarce in tara, cand cel putin infrastructura, sanatatea si economia vor fi macar functionale. Pana la urma trebuie sa decizi ce este prioritar pentru tine si cum vrei sa fie experienta asta. Ca si alti colegi inaintea mea insa, iti recomand sa iti finalizezi studiile intai si abia apoi sa incerci sa pleci. De asemenea, motivatia financiara nu ar trebui sa fie singurul motiv pentru a pleca. Sa nu uiti ca si sansa joaca un rol important in toata experienta asta (firma, oamenii pe care ii intalnesti, etc..). Mult succes mai departe, oriunde ai ajunge!
×
×
  • Creează nouă...