Sari la conținut

zts13

Membra
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti

Informații profil

  • Interests
    eu.

zts13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. zts13

    Accident usor.

    Imaginile de pe acele camere le poate obtine politistul cu care ati vorbit voi.Trebuie sa faca o cerere si sa duca un cd la cei care supravegheaza acele camere,apoi cand obtine imaginile o sa va cheme pe amandoi ca sa le vedeti.Eu vorbesc aici din experienta mea cu un mos care nu recunostea ca a intrat in mine,asa ca s-a lasat cu asteptari 2 saptamani pana cand a sosit cd-ul si apoi tataie ma ruga sa fac amiabila.Mult noroc cu asigurarea!
  2. A zis ca sunt 3 benzi pentru inainte,auto era pe banda 2 iar moto pe banda 3...si a specificat ca exista si o banda speciala pentru stanga,adica a 4-a banda.Eu asta am inteles.In concluzie moto nu a gresit cu nimic.
  3. Aolo doamne fereste sa aud de divort :D Las' sa ajungi la nunta de platina cu el :))

  4. SiD

    Botez chestii ;). Noroc ca nu am pus de divort cu motoru'.

  5. Buna,nu am mai intrat pe forum de asa mult timp.Nu te-am mai sunat de atunci cu accidentul pentru ca am zis sa vedem cum decurg lucrurile.Banuiesc ca aveai o groaza de alte lucruri pe cap si inafara de noi.Nu s-a mai intamplat nimic de atunci,doar ca de ceva timp dosarul a ajuns la un procuror si trebuie sa asteptam rezolutia aia sa vina acasa.Abia astept sa se termine totul :D

  6. Nu nu,doar ca am fost ocupata cu munca iar apoi in vacanta la mare

  7. SiD

    Ai disparut...

  8. zts13

    accident usor

    Maybe.... "cainilor comunitari" )
  9. Multumesc multumesc :D

  10. SiD

    LA MULTI ANI ! ..si multa sanatate :)

  11. Imi pare rau dar nu vreau sa dau numarul public si nu stiu cum sa-l dau pe privat deoarece folosesc un telefon (am laptop-ul stricat). Daca exista vreo modalitate de mesaj privat, da-mi nr. ori daca nu, poti sa-l postezi si aici daca vrei.

  12. Imi pare rau dar nu vreau sa dau numarul public si nu stiu cum sa-l dau pe privat deoarece folosesc un telefon (am laptop-ul stricat). Daca exista vreo modalitate de mesaj privat, da-mi nr. ori daca nu, poti sa-l postezi si aici daca vrei.

  13. zts13

    accident grav cheia

    ON: Insanatosire grabnica riderului! OFF: Nu cred ca jignirile astea intre voi isi au rostul pe un astfel de topic.Da,corect unii motociclisti nu respecta regulile asa mult ca altii,dar fiecare plateste pentru greselile lui intr-un fel sau altul.Ca unii sunt adeptii mersului linistit,incet,admirand peisajul iar altii prefera viteza si ceva mai multa adrenalina...asta este,suntem oameni si nu scrie nicaieri ca toti trebuie sa fim la fel.Atata timp cat decizia fiecaruia nu afecteaza o alta persoana este perfect,insa atunci cand au altii de suferit se schimba situatia si trebuie sa raspunzi pentru asta.Cel mai important acum este ca baiatul sa se vindece,ce o sa se intample mai departe este mai putin important acum.
  14. zts13

    Accident Buzau

    Deocamdata nimic nou.Miercuri mergem la Buzau,ne-au sunat in sfarsit si putem veni.Azi ne vedem si cu avocatul sa mai vorbim...in rest cam atat.Ne-au mai trecut accidentarile ) Sper sa fie bine totul la politia de acolo,am inteles ca sunt cam dificili politistii din Buzau... Revin dupa mini excursia de pe 2 mai pana acolo cu noi detalii.
  15. zts13

    Accident Buzau

    Referitor la intrebarea de mai sus legata de declaratii,nu inca nu am fost sa le dam.De ce? Pentru ca nenea politistul care a venit la fata locului la accident si care se ocupa de dosarul nostru,a intrat in concediu fix de a doua zi dupa accident si nu raspunde la telefon nici macar colegilor.Si noi si avocatul nostru am incercat sa dam de el insa fara succes deocamdata,mare minune daca nu l-o fi trimis iranianul in vacanta de fapt (nu vreau sa fiu rautacioasa,dar la noi se practica chestiile de genul).Asa ca inca asteptam sa vedem poate da un semn de viata nenea. P.S. Moto este de Honda CBR 600 RR,am vazut ca existau cateva nedumeriri mai sus.
×
×
  • Creează nouă...