Sari la conținut

kosm!n

INACTIV
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kosm!n

  1. kosm!n

    Accident pe Mihai Bravu

    Aici zice ca jeep-ul a trecut peste continua .... care scrie din povestite ?
  2. Nici nu stii cata dreptate ai!!! Frate ma feresc sa nu ma ia cate una pe capota sau sa schimbe banda peste mine de cel putin 5-6 ori pe zi! E bataie de joc care nu are decat o solutie emigrarea!!!!!!!! Tara de ca.cat!
  3. Scuze de off-topic: Multumesc colegului cu multe abtipilde cu nume pe parbriz ca m-ai ajutat cand am ramas fara baterie acu vreo luna in parcare la BCR la universitate....GATA
  4. Salut, Cine imi imprumuta o oglinda dreapta azi? Trebuie sa imi fac RAR-ul si decat sa le dau la aia spaga prefer sa cinstesc un binevoitor....Las orice garantie! Repede va rog ca am programare la 15:00
  5. Da, i-am uscat din nou bujiile si le las putzin in soare. o sa incerc din nou astazi , nu stiu care e faza cum de s-a inecat in halu asta!
  6. Am sa i le curat si usuc in dimineata asta.... vedem ce iese
  7. Ms o sa mai scot bujiile inca o data si maine sa le curat din nou ca probabil le-am udat azi din nou , bateria este deja pe redresor! Mesaj completat Daca mai are cineva vreo idee ...sunt numai urechi (ochi)
  8. Ma face sa cred ca e ok bateria faptul ca este in stare sa invarta minute bune in gol demaratoru pana se duce.... nu zic ca e perfecta ...dar are cu siguranta suficienta putere sa porneasca . Benzina este si da este pe on Mesaj completat alte idei ? Mesaj completat Vreo porpunere , idee , solutie ??? Mesaj completat sugestii ?
  9. Bateria e ok...doar ca o omor eu cu invartitu demaratorului in gol.. Alta idee ? Mesaj completat Invarte in gol.... cand ii dau gaz ...mai da cate un tun!
  10. Salut... Probleme cu pornirea , daca ati mai intampinat asta si/sau stiti ce e de facut va rog sa impartasiti: 1-Honda Hornet 2006 carburatie 2-benzina 3-baterie ================================================= ==> NU PORNESTE !!! 4-bujii curatate si uscate ieri Imi da niste sperante cum ca ar lua-o dar nimic. La final inainte sa ii epuizez bateria suna de parca pornise dar s-a oprit cand am luat mana din demarator (avand acceleratia 3/4) AJUTOR !
  11. Salut... Probleme cu pornirea , daca ati mai intampinat asta si/sau stiti ce e de facut va rog sa impartasiti: 1-Honda Hornet 2006 carburatie 2-benzina 3-baterie ================================================= ==> NU PORNESTE !!! 4-bujii curatate si uscate ieri Imi da niste sperante cum ca ar lua-o dar nimic. La final inainte sa ii epuizez bateria suna de parca pornise dar s-a oprit cand am luat mana din demarator (avand acceleratia 3/4) AJUTOR !
  12. Am rezolvat .... a pornit din prima cum mi-a promis ... sper sa nu le mai inec , sugestii ceva ?
  13. Am rezolvat! Am cumparat una din Bricostore la 18 lei, pare cam fragila ce e drept dar nu am avut probleme cu ea, foarte utila pentru ca are 2 articulatii. Multumesc MetalWarrior, eram confuz pt ca aia de 16 care stiam ca tre' sa mearga nu functiona! Mesaj completat Am luat din Brico e ok;)
  14. Aha.... deci tre sa dau o fuga pana in Bricostore si sa imi iau de 16... ms frumos !
  15. Salut! Spune-ti-mi va rog ce dimensiuni au cheile pentru bujii ? Eu nu mai am trusa de scule originale . Ms frumos!
  16. Eu nu mai am trusa. Ai idee de cat e ? 16-17-18 ?? ceva!
  17. Salut , Din ciclul intrebarilor mele naive ...dupa aceea cu uleiu , urmeaza piesa de rezistenta! Ce cheie folositi pentru bujii? Eu am una cu 2 capete 18-16 si 18 e prea mare iar 16 nu se duce pana la capat sa prinda filetul ! Eu nu am vazut cheie de bujii de 17 Multumesc!
  18. La stiri au zis ca ar "putea " fi pus sub acuzare printre altele si de vatamare corporala din culpa...... ceea ce a facut el se numeste tentativa de omor ...Vatamare corporala din culpa nu e cand alergi lumea cu intentia de a da peste ei! Un accidentat a zis clar ca a virat spre el!!
  19. Salut! Dupa cum spune si titlul am nevoie de o cheie pentru bujii, motorul nu mai porneste si dupa ce am eliminat toate posibilele cauze am tras concluzia ca problema se afla la bujii (elctric e ok , benzina primeste). Cine e din Bucuresti si se poate intalni cu mine sa imi imprumute cheia pentru bujii o zi ? Multumesc anticipat!
  20. Salut, eu lucrez in comert si pot sa iti spun ca cei de la Kronaumoto chiar au fost foarte OK , o firma care iti accepta un retur fara bon!! e ceva rarisim in Romania si inseamna 100% bunavointa..... in mod normal firma nu este obligata nici sa stea de vb cu tine in legatura cu acel retur fara bon! Aceste lucruri sunt scrise si la lege!!Daca vrei iti dau link-uri sa te convingi. Si ce daca iti acorda suma de schimb doar 50E? Oamenii se asigura ca nu ies in pierdere, dupa ce ca fac un "extra mile " pt tine ar mai fi culmea sa isi ia si teapa, daca aveai orice mod de a dovedi ca ai dat 70 pe casca (in afara de "pe cuvant") sunt sigur ca ti-o luau inapoi cu 70. Cu stima!
  21. Ms mult pentru raspunsuri , raman la bardahl .
  22. Nu stiu daca e bine sau rau dar multi "batrani" folosesc tehnica asta, si motivul este acela pe care l-ai spus si tu : nu mai pierzi din avant..... de partea tehnica sa zica expertii daca spargi cutia sau nu!
  23. Salut din nou! Cine imi poate trimite is mie manualul pentru Hornetu 2006 ? =>
  24. Mersi mult asta o sa pun, am de gand sa il schimb pe 12-13 iulie la ce bani il ai pe stoc ?
  25. Pai si pana la urma 10w50? sau 10w40? Care e diferenta intre ele ? 10w50 e pentru temperaturi mai mari daca nu ma insel . Multumesc pentru raspuns Nyt,sorin128,george05
×
×
  • Creează nouă...