Sari la conținut

urzica

EX+
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de urzica

  1. Hihihi asa e....ce stie ea de arta dom-le?....
  2. 3 grabiti spre Bucuresti. Nu stiu de ce dar mi-au luat ochii!
  3. Rog insistent domnisoarele carora le plac fustitele si rochitele vaporoase sa nu se scandalizeze! Sunt 3 filmulete pe care nu le poti incadra la categoria "funny" dar nici nu poti sa-ti stapanesti ranjetul din coltzu' gurii! Vizionare placuta! http://www.trilulilu.ro/scoutboy/1b260a9fe6a324 http://www.trilulilu.ro/scoutboy/0612bd517e8353 http://www.trilulilu.ro/scoutboy/40605dde35121b ori... http://www.trilulilu.ro/khaos/0ea9bee56f2f3a aici imi place mult melodia "fundala" precum si scena finala........
  4. Da si "carcoteii" nostri cand ies la "agatat" pe strazile gri ale Bucurestilor
  5. nu! beige metalizat...e un fel de verde crud! pai daca e beige...cum naiba mai sa fie argintiu?
  6. Nu-i organizare frate! Si-asta mi-aduce aminte de o treaba simpatica! Merg eu cu interes la Politie sa vad ce-mi trebuie pentru reinnoirea pasaportului. Acolo, cei care isi asteptau randul sa-si ridice documentu' stateau: nu pe una, nici pe doua ci pe 3-a cozi. Pe alocuri 4! Chestie care a scos din sarite un coclar d-ala cu palarie si mustata ds-a dus el in fata si a inceput: "ce inseamna asta? dar e posibil? 4 cozi? ia asezati-va voi pe una singura ca sa existe o logica! da-o-n colo de treaba!" Ei si sa vezi lumea ce se conforma si ce k uns a functionat totul! Asa si noi! Vreun coclar ceva printre noi?
  7. [dar nu mai conteaza asta...o dam iar in off topic..si scapa ala sa revenim.....deci?
  8. Fratilor eu voi proceda in felul urmator! Disponibilitate 100% ! o_r_t_i_c_a2000 sunt pe yahoo mess. Daca va hotarati sa abordati serios problema va stau la dispozitie! Si la cat de nervoasa sunt acum....l-as improsca nitel cu cisterna aia de scrie pe ea "toillet service"....
  9. Pai asta e ideea! dar organizarea? sau mergem pe rand? fiecare cum il taie capu'?
  10. Propun ca pentru inceput sa se afle adresa! si gasita o alta metoda de a pune tara la cale! pt ca acest topic va sta marturie si cel mai probabil ne va baga in rahat la un moment dat! deci...idei? aici sunt!
  11. Bine marmoto! Am sa-ti cos o cagula pe parcursul zilei de azi! Eu zic sa ne organizam! Eu personal i-as f..e directia astuia pe asta in cel mai infect mod! Merita! "pe asta" nu se pune! .................
  12. singura metoda de "razbunare" in acest caz este urmatoarea: prins strategic in mana dreapta bucata de keie cu varf ascutit si inconjurat masina de doua ori pe la miezu' noptii. Modelul zgarieturii: Valurile Dunarii! Mama cati imbecili in tara asta! mpropriu spus "singura"...ar fi varianta care ti-ar da cea mai putina bataie de cap!
  13. urzica

    Accident Dej, 14 Iulie

    Eu propun sa o linsam pe impertinenta! Strigator la cer! Sper ca la un moment dat sa plateasca cu varf si indesat pentru ceea ce este: cazatura umana!
  14. urzica

    Accident Dej, 14 Iulie

    Extrem de trist si dureros. Nu se poate! Mario nu mai poate acum decat sa ramana in memoria si in sufletul celor dragi. Tragic. D-na...poate sa se duca dracului linistita. Eu una n-as opri-o. Inimaginabil. Cum naiba poti sa nu acorzi prioritate? Cum? Nu-mi pot explica! Eu conduc de 7 ani, Niciodata nu au existat asemenea probleme. Pentru ca acordarea prioritatii este instinctiva! ............Femeie dobitoaca! M-a atins destul de tare aceasta intamplare nefericita.
  15. Placeeeeeeeeeboooooooo! Schiba-le-as orientarea sexuala acu' ca tot vin ei la arene!
  16. urzica

    Navodari

    Personal nu ma mai mira nimic. Weekendul trecut am fost in vama. Apai sa ma ierte Dumnezeu, trecura niste palcuri de bestii pe langa mine in cateva rafale pe autostrada de nici umbrele nu am reusit sa le zaresc. Inteleg ca tentatia e mare......dar inconstienta si mai si! Parerea mea! iar de RIP si de zau ca-s satula!
  17. Imi este sila de oamenii de genul acesta: gresesc si dau repede telefoane sa se scoata. Nu au simtul raspunderii. ce poate fi mai onorabil decat sa-ti asumi responsabilitatea? sa raspunzi de propriile tale fapte si afirmatii?
  18. Mdaaaaaap. Vant puternic. Asta mi-aduce aminte de perioada in cand eram eu mare biciclista pe-acasa prin Brasov, de aveam zile cand ma apucau pandaliile si pedalam intre 30 si 40 km. (mi-e dor de perioada aia) Ei bine intr-una din acele zile, avansand lin in bataia vantului, cuminte, cu niste casti cat roata carului pe ureki, era cat p c sa ma las "sedusa" sub ditamai animalu' de tir. Greseala mea. Foarte periculos. ...foooooooooooarte periculos! Asa nu! Ah! Sau cand mi-a deskis o baba portiera in fata ca sa iasa din taxiul oprit la stop! a zburat urzica de spuneai ca-i inger nu alta! De atunci imi pocneste degetul mic de fiecare data cand strang pumnu'!
  19. Dar sa stii ca eu tot te iubesc!
  20. Escule mama....tu esti in poza? vai ce te-ai skimbat!!
×
×
  • Creează nouă...