Sari la conținut

Penetru

Super Membru
  • Număr conținut

    7.188
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    (sau echivalentul din perioada respectiva).
  • Motocicleta
    Aprilia Pegaso
  • Numar Moto
    metalic

Informații profil

  • Motociclete detinute
    multe

Vizitatori Recenți Profil

4.977 citiri profil

Penetru's Achievements

  1. Pentru eliminarea limitării, se poate schimba CDI-ul cu unul fără restricții, se poate scoate inelul de la variator și se pot elimina restricțiile de pe evacuare sau admisie.
  2. Pare să ai probleme de încărcare, e nevoie de niște măsurători și probabil de schimbat regulatorul.
  3. Corespondentul nostru mai poet ne-a transmis: „În poiana cu alune stau Elene și Costici, ciocnesc vin de regiune și prăjesc ceafă sau mici”. După o oră a sunat din nou: „A venit ursul și spune: vreau să stau și eu aici!”. Catavencii.ro La mulți ani!
  4. Am o părere proastă despre teleshopping, ei bine, la o reclamă de-asta vine un băiet mononeural care crede că știe engleza și insistă să pronunțe toate literele, inclusiv pe cele mute. Rezultatul e că la englezescul "high" lui îi iese "haigâh" și nu se găsește un coleg care să-l corecteze.
  5. Eu tot nu am înțeles cum fac la editare tranziția de la film la imaginea sferică, aia in formă de planetă.
  6. India deplasează portavioanele într-o misiune de pedeapsă asupra Pakistanului, au calculat greşit pentru că şi pakistanezii sunt imuni la mirosuri...
  7. Am cunoscut o doamnă care gătea tot felul de mâncăruri foarte gustoase, probabil avea crătiți scumpe, altfel nu-mi explic. Folosește 7-9g cafea măcinată foarte fin pentru un espresso simplu (sau 14-18g pentru dublu), ideal arabica proaspăt prăjită. Încălzește bine espressorul, portafiltrul și ceașca înainte de preparare. Măcinarea trebuie ajustată astfel încât să obții 25-30ml espresso în 25-30 secunde (pentru dublu: 50-60ml din 16-19g cafea în același timp). Presarea cafelei (tamparea) se face ferm și uniform, cu o forță de aproximativ 13-20kg. Apa folosită trebuie să fie purificată, la 88-95°C și presiune de 9 bari. Activează extracția imediat după fixarea portafiltrului. Un espresso perfect va avea o cremă densă, maronie, persistentă și gust echilibrat, fără amăreală excesivă sau aciditate pronunțată. Ajustează măcinarea și cantitatea de cafea până când extracția și gustul sunt perfecte.
  8. Pentru cine nu a prins detaliile despre pana de curent de ieri, timesnewroman a explicat ce s-a întâmplat. Spania, Portugalia şi sudul Franţei sunt afectate de o pană de curent imensă, fără precedent în istorie! De vină, spun specialiştii, ar fi un milion de români care au băgat simultan la microunde drobul adus din ţară de Paşti. „Ca în fiecare an, multe persoane au fost în România de sărbători, de unde s-au întors cu o bucată de drob într-o caserolă în care a fost mai demult îngheţată. Asta n-ar fi fost o problemă, dar anul acesta toţi au decis s-o încălzească exact luni, la ora 12 şi 4 minute, iar sistemul pur şi simplu nu a făcut faţă”, explică Pepe Chorizo, ministrul spaniol al Energiei. Fenomenul poreclit deja „El Drobo” în Peninsula Iberică riscă să afecteze şi ţări precum Italia şi Germania, reţelele electrice din întreaga Europă nefiind deloc pregătite pentru încălzirea globală a drobului.
  9. Se simte cum scade IQ-ul pe toată strada.. VID-20250423-WA0044.mp4
×
×
  • Creează nouă...