Sari la conținut

Robbby

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Tg-Mures
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Aprilia Pegaso 650 - '96

Vizitatori Recenți Profil

204 citiri profil

Robbby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am gasit din dezmembrari si am sa fac maine comanda. Nu mai misc mobra din loc pana nu e schimbata. Azi m-a lasat in drum dupa 1km, cand incercam sa incalzesc motorul sa fac masuratori la incarcare.
  2. Multumesc baieti pentru sfaturi, dar se pare ca am dat de buba. Nu are incarcare doar 13,5 la rece si la cald vreo 13,2, iar cand o turez scade pe la 6V. Nu sunt mechanic, dar incepe sa mi se para logica treaba. Se incalzeste, nu mai da scanteie, "scuipa" bujia, se opreste si nu mai porneste pana nu se usuca bujia. Nu stiu voi ce parere aveti, dar in capul meu cam asta se intampla.
  3. Da... Ai dreptate. Nu avea filtru de benzina, era doar o teava cu niste coliere si am venit acasa cu moto 60 de km si nu a avut nici dracu. I-am montat filtru si a nceput sa isi faca de cap. Acum filtrul iar este demontat, insa face exact la fel.
  4. La cald insemnand la 10km de mers. Apa imi atinge 80 de grade dupa 200m de mers si ramane acolo, se raceste la drum intins dar nu trece de 80 niciodata.
  5. Multumesc Blackbeardbob pentru raspuns. Am scos azi bujia, era neagra si cred ca nu a fost schimbata de ani buni. Am schimbat bujia, a mers suuuuper frumos si lin motorul 10 km, dupa care a murit, am stat 10 minute pe marginea drumului, a pornit, insa mergea foarte sacadat, frana de motor ma dadea in cap rateuri, etc. Nu stiu cum sa imi explic logic legatura dintre partea de amestec si motorul cald. La motor rece merge foarte frumos, sunet frumos, trage, suuuuper. La cald, parca e o mobra la care tre' dat foc.
  6. Salutare oameni buni. Sunt noul posesor al unui Pegaso 650 din '96 si am o problema foarte interesanta la care nu am gasit nicaieri raspuns sau sfaturi. Fiara porneste perfect la rece, fara soc, fara nimic. Merge si trage extraordinar si cu doua persoane, insa, dupa 15-20 de km da sa moara. In timpul mersului se aud cateva bubuituri (ca si cum ajunge benzina pe esapament), dupa care moare inecat in mers (chiar si la 120km/h), bag frumos in liber, ma mai duce pana la un loc cu umbra, ma dau frumos jos si astept, astept, astept, pana se raceste un pic, dupa care porneste iar si ma mai duce inca 2-3 km si totul se repetea. Tin sa mentionez, ca de incerc sa repornesc motorul dupa ca a murit, nu mai porneste nici cu soc, nici cu acceleratie, cu nimic. La sfarsit de saptamana am facut o plimbare de 100km, a fost extraordinar de greu sa opresc din 3 in 3 km si sa stau sa fumez o tigara sau sa beau un suc. A mai patit cineva asa ceva? De unde ar putea provenii problema? Carburatoare? Bujii? Bobina? Face asta doar la cald. Multumesc anticipat
  7. Salutare toti, Imi cer scuze dinainte ca nu am citit tot topicul, insa are 390 de pagini deci cam greu. Insa daca ati vazut rezolvare la problema mea, sa imi spuneti doar pagina si o citesc eu. Am un SR 50 Di-Tech... La inceput imi pornea greu, adica la prima cheie(buton) pornea, daca il opream nu mai pornea doar de la pedala, il lasam pt a doua zi, tot acelas lucru, primul buton perfect dupa aceea doar pedala. Insa acum mi s-a stricat pedala, cred, faca destul de urat si nu reusesc nici cum sa pornesc scooterasul. De la buton NIMIC, redresor pus pe baterie, NIMIC, m-am uitat la pompa de benzina, MERGE, m-am uitat la bujie, scanteie SUPER, becul de la Injection Check e aprins doar can pun chei pe contact insa cand incerc sa-l pornesc nu mai sta aprins... Dupa cate am citit asta e normal. Careva, care a mai avut asemenea probleme cu Scootere pe injectie, sa-mi scrieti va rog, ca imediat e gata vara... Mersi anticipat
  8. Buna, Sunt nou pe forum si sper sa nu fi gresit topicul. As avea si eu niste intrebari... Este o motocicleta de 125 ccm. Vreau sa o cumpar, insa proprietarul spune ca a fost adusa din germania, a primit-o cadou cand lucra afara si are doar talonul din germania, fara contract de vanzare cumparare. Exista vreo posibilitate de a o inmatricula? Daca fac contract de v-c cu persoana respectiva, se ia in considerare in dosar? sau daca el face o declaratie pe propria raspundere ca motocicleta a fost primita cadou. Astept un raspuns cat mai urgent, pentru ca vreau sa o cumpar daca se poate inmatricula. Multumesc anticipat.
  9. Buna, Sunt nou pe forum si sper sa nu fi gresit topicul. As avea si eu niste intrebari, vad ca pe aici sunt cativa oameni care se pricep la asa ceva. Este o motocicleta de 125 ccm. Vreau sa o cumpar, insa proprietarul spune ca a fost adusa din germania, a primit-o cadou cand lucra afara si are doar talonul din germania, fara contract de vanzare cumparare. Exista vreo posibilitate de a o inmatricula? Daca fac contract de v-c cu persoana respectiva, se ia in considerare in dosar? sau daca el face o declaratie pe propria raspundere ca motocicleta a fost primita cadou. Astept un raspuns cat mai urgent, pentru ca vreau sa o cumpar daca se poate inmatricula. Multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...