Sari la conținut

son_of_god

Membru
  • Număr conținut

    132
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    -
  • Motocicleta
    mobra
  • Numar Moto
    vechi

son_of_god's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Boxati in intuneric, legati la ochi. Dar sunteti inversunati. Macar atat! Cu ce ne ajuta? Nimeni nu vorbeste de evidenta! Ala cu masina mai facuse miscarea asta de mii de ori fara sa se intample nimic, era perfect relaxat! Motociclistul era aproape de casa, si majoritatea ne relaxam cand suntem in mediu familiar, cand mai e putin pana la destinatie. Nu frana, nu eschiva, accident aproape frontal, deci masina de abia intrase pe banda lui, asta inseamna ca in dreapta mai avea loc de 3 motociclete. Mai ajuta pe cineva ca soferul poarta majoritatea vinei?
  2. Soferii vechi de pe ambulanta povestesc cum au ramas fara permis pentru ca sunt atat de obisnuiti sa mearga tare si lumea sa se dea din fata lor incat uneori uita ca sunt in masinile personale si se comporta ca si cand ar fi avut si girofar. De cele mai multe ori un accident nu are o singura cauza, ci mai multi factori duc la producerea lui. Infrastructura depasita, saracie asociata cu durere in penis de ceilalti, lipsa celor 7 ani de acasa, aglomerarea cazanelor (2/4 roti) pe sosele, politie corupta si impotenta. Astia suntem, asta se intampla!
  3. Legea! Sa se aplice legea! Sa terminam cu turat motoare la 2 noaptea si blana orbitoare! Cu numere sub codita si anvelope plastic! Daca ai depasit viteza de 100 prin oras sa fii omorat cu pietre si tu si familia! Sa facem o initiativa astfel incat costumul moto sa fie obligatoriu! Sa facem o initiativa legislativa in care "lane share" sa aiba o definitie clara! Sa facem o initiativa legislativa privind zgomotul maxim pe care il poate produce un atelaj! Le aplicam pe astea si garantat numarul accidentelor grave o sa scada!
  4. Dumnezeu sa-l ierte! Soferul e un jegos, cum sunt multi in Bucuresti! A vrut sa faca o aroganta si s-a lasat cu moartea unui om. Ce ma mira pe mine e ca nu vad o reactie din partea motociclistului. Nu-mi pare sa franeze, sa incerce o eschiva. Din filmul nu prea reusit pare ca are loc prin spatele masinii, dar el merge drept.
  5. Plm, mi-e jena ca sunt aceeasi specie cu voi. Parca v-ati uita la un film porno cu un negru care o f#te pe una. Voi stati acasa si o dati la laba. Ca sunteti incapabili sa f#teti in viata reala. Si va doriti sa o nenoroceasca ala. Sa i-o bage prin toate gaurile sa nu mai poata sa mearga. Si cand terminati cu masajul propriu, va simtiti barbati, ca si cand voi ati rezolvat-o pe femeie. Eventual va laudati si prietenilor ce barbati sunteti. Asa si aici. Va bucurati de nenorocirile ce se abat asupra unui membru PSD pentru ca simtiti ca partidul asta ne asupreste si-si bate joc de noi de 30 de ani. Dar sunteti prea lasi sa rezolvati voi problema, aveti alte treburi si va bucurati cand o rezolva altul pentru voi (Dumnezeu, soarta, karma, Allah, Iisus, sau mai stiu eu ce prieteni imaginari aveti). E clar ca nenea asta e prostovan rau si si-a cautat-o cu lumanarea (vreme neadecvata, incepator, poate mergea si un pic cam tare).
  6. De ce esti incuiat? Toata lumea e de acord ca tiganii sunt subspecie, cu toate ca sunt si oameni muncitori si civilizati printre ei. La fel se intampla cu taximetristii. Soferii incep sa se obisnuiasca cu prezenta motociclistilor in trafic, la semafor trag de conserva sa se faca loc. Cum se face loc pentru ambulanta si pentru pompieri. Pentru politie doar te faci ca faci loc. Situatii traite de mine. Perceptia generala si comportamentul fata de o breasla sau comunitate sunt destul de importante cand faci parte din comunitatea respectiva.
  7. Cum a franat fara motiv? Nu vezi ditamai spiridusul in fata lui? Faptul ca eu franez pentru evitarea unui pericol real sau imaginar nu ma face vinovat. Cred ca si la faimoasele "frana prin podea" intentionate, pe care le mai fac smecherii, culpa este a celui din spate, chiar daca exista o filmare. Cel care pune frana e bagat la condus agresiv sau mai stiu eu ce balarie, dar pentru accident, ala de da cu fatza plateste. Nu stiu de unde scoti tu vinovatie aici? Din ce ti se pare tie, evident, dar nu ti se pare conform legii!
  8. E o lipsa de respect generalizata. Cred ca asta e si motivul accidentului de fata. Toti cei de pe langa mine sunt niste prosti, toti vrem sa ne bagam, sa fim "miezul". Daca ne reuseste de cateva ori devine o obisnuinta. Soferul a fost lovit din spate. De cat timp era pe banda, cat de brusca a fost franarea lui, de ce a franat...Nu se stie. Cand vezi trafic destul de aproape de tine, ar trebui sa devii mai precaut, sa nu pui frane bruste, sa "ciupesti" un pic frana inaintea franarii efective, ca sa-l averizezi pe cel din spate. De motociclisti ce sa mai spun!? Eu am o "aplicatie" in creier : Daca ala din fata opreste brusc, ma sui pe el? Daca la limita farurilor/vizibilitatii apare brusc ceva, opresc? Daca raspunsul e nu, o las mai moale. S-au respectat participantii la trafic? Raspunsul e nu, in opinia mea.
  9. Da, misionare, zici corect. Abuzurile politiei nu vor inceta, alergarea dupa planul de amenzi, impotenta in fata infractorilor, precum si asocierea cu ei. Ei s-au inteles deja, urmeaza punerea in aplicare dupa ce evenimentul nu va mai fi in paginile ziarelor. Motociclistii vor trage de gaz, conservarii nu o sa-i vada, politicienii vor fura, gospodinele vor gati cu multa ceapa, joia si in weekend avem gratar si manele. Welcome to Romania!
  10. Draga Goe, asta e realitatea Romaniei. Ca tu vrei o tara ca afara, ca eu vreau oameni frumosi si destepti, astea sunt vise...Realitatea e asta! Smecheri printre smecheri, interlopi, tigani cu sabii in portbagaj. Si naivi care se mira ce se poate intampla intr-un stat de drept! Da, pentru partile implicate, era mai bine fara filmare. Se intelegeau intre ei, CA COlegii. Sunt convins ca se vor intelege si acum, dar un pic mai greu, trebuie sa se estompeze evenimentul din amintirea colectiva.
  11. Asta-i tot ce ai putut produce? D'asta s-au chinuit ai tai cu tine in scoala? Alea 4 clase, dar totusi...Niste argumente logice ai?
  12. Babaeti, voi nu vedeti padurea din cauza copacilor. Aici e un caz clar de cocalari vs. cocalari. Unii in costum de militieni, altii in costum de militieni dar cu costum de moto peste. Si voi vreti neaparat ca o parte sa aiba dreptate. Dar nu e suficient, trebuie sa fie dreptatea absoluta. Ca legea, sa ne supunem legii! Toata lumea si-a bagat organul (legii) in ea de lege. Si moto si politistii. A rezultat o fractura, o filmare, si 12 pagini pe un forum. Cel mai mare vinovat e ala care a facut filmarea. Justitiarul penisului! Daca nu filma, baetii punea frumos batista pe tambal, se intelegea intre ei, ca jmecherii naturali ce este. Si fara filmare existau mai putine sanse sa va inflamati pana la apoplexie. Shit happens, mostly to you!
  13. Motociclistul e clar nevinovat! Va recomand tuturor sa mergeti ca el, un exemplu de urmat! Ce baiat bun, ce bine ii dadea el in linie dreapta! Il ajuta cu ceva ca vina majoritara e a conservarului? Ca da, trebuia sa i se cedeze trecerea? Suferinta de pe patul de spital e mai putina? Recuperarea mai grabnica? Daca vrei sa ajungi acasa, nu mergi asa! Din video, pare o intersectie relativ aglomerata, cu pietoni asteptand sa traverseze, cu masini facand stanga si te gandesti ca e o idee buna sa vii "blana*"!? Go for it! Bravo Gigi, ai avut prioritate! * pentru cei care cred ca blana inseamna +250km/h. Blana inseamna o viteza de la care nu mai poti reactiona preventiv in conditiile de trafic existente, relativ la capacitatile tale, ale atelajului, ale arealului.
  14. PoliBuc e un comentator de clasa. Ne povesteste topicul. Ma simt parca as asculta Steaua-Rapid la tranzistor. Verticalizati, baieti, verticalizati!
  15. Da, din pacate pare sezon compromis pentru pieton...
×
×
  • Creează nouă...