Sari la conținut

pintea_eddy

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    pintea_eddy

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Cagiva sx 125 1983, Aprilia Rs 125

pintea_eddy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. pintea_eddy

    nu sunt romani?

    Salut, sunt eddy , detin un suzuki gsx r600 srad , locuiesc in madrid zona hortaleza. Ies in fiecare sfarsit de sapamana prin imprejurimi ( 100km ) Daca mai sunt si alti rideri prin zona si vreti sa iesiti la plimbare da.ti.mi un mesaj. 642 641 813
  2. doar la o biela ( nr 4 ) era putin zgariat si avea bataie , isi facuse loc intre cuzineti.Am dus arborele la un atelier specializat in asa ceva,am pus cota de cuzineti pe care mi.au spus,o , si am schimbat si biela.
  3. Salut baieti,am o suzuki GSX-R600V din 1996 , recent i-am facut motorul ( rectificat arbore, schimbat biela nr4+cuzineti ) am pus totul inapoi asa cum arata in manual ( Suzuki_GSX_R_600_97_00_Service_Manual_www.manualedereparatie.info.pdf ). Motorul porneste la sfert , dar suna ca un tractor .Iintrebarea e urmatoarea: difera marcajele pentru setat distributia de la 1996 la 1997( manualul specifica pt modelu din 1997) ?
  4. Salut baieti, am un suzuki gsx r600 din 1997,cuzinetii de la biela nr 4 sunt varza ( au joc de aproape 3-4 milimetri), am demontat chiuloasa ,cilindrii, si vreau sa merg mai departe..sa ajung sa schimb cuzinetii,dar am ajuns la o infundatura. ma poate ajuta cineva cu un sfat..cineva care a mai desfacut motoru?
  5. Salut baieti, unde gasesc cuzineti pentru biele, pentru un suzuki gsxr 600 srad din 1997 ?
  6. are power valve pe ea? .eu am avut o aprilia rs 125 din ´98 , si am avut o problema odata; si anume , in carburator..unde intra furtunul de benzina..se acumulsera scame si alte mizerii.. am curatat rezervor,carburator,filtru schimbat..furtunas schimbat bujie si tot..si nimic..pana odata..knd am facut carburatorul bucati,si am desfacut tot tot tot,si am descoperit si scamele alea, kre nu lasau benzina sa curga, pentru ¨Acceleration¨ incearca sa refaci amestecu dintre benzina si aer, verifica bujia, cauciucurile sa fie umflate bine ( la presiune corespunzatoare) si acum ca veni vorba ia in calcul si uzura motorului, ce stii de segmenti?. Sper ca te.a ajutat cu ceva.
  7. pintea_eddy

    Scop atins: BOBBER

    arata superb,deabia astept sa il vad terminat :>
  8. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  9. Prea tare tipu,si-a facut singur frane ,suspensie, manere,capace .. codita ,stop ..mai avea putin si facea si blocu´ motor la aparatu´ ala. tot respectu
  10. motorul rotativ e intalnit pe masinile gen mazda ex5 rx7 rx8 etc, robuste si foarte puternice
  11. depinde acum ce bobina ai,de obicei baietii le pun bobine de dacie,inclusiv eu am pus la hoinar bobina de dacie , e simplu pui un intrerupator pe ¨-¨ ( minus)
  12. mersi , am desfacut toate carburatoarele si nu mi.a placut deloc ce am gasit,la unul dintre ele,butoiasul acela care se ridica si da drumu la benzina era complet blocat, starea e cam jalnica , e statuta de multi ani afara si m.am gandit initial ca ar merita dar m.am razgandit. mersi pt ajutor
  13. am facut o cautare pe net si am gasit urmatoarele : -PermatexŸ Form-A-GasketŸ No. 1 Sealant 4.24 $ un tub -pe bike bandit @ 5 $ bucata http://www.bikebandit.com/mikuni-float-bowl-gasket?m=80111 mai astept pareri. mersi!
  14. Salut baieti, am inceput restaurarea unei yamaha xj 600 din ´88; cand am desfacut unul din carburatoare ,s.a rupt garnitura de jos ( partea cu plutitorul) aveti idee din ce material pot sa o fac ? sau ce solutii mai am? Mersi.
×
×
  • Creează nouă...