Sari la conținut

ststef

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ststef

  1. Salut, Si eu am vrut ceva cam in genul in care cauti tu si m-am oprit la Honda Deauville. E docila, te iarta daca scapi mana in acceleratie, e "aproape touring", are ABS, are cutii laterale "din fabrica" avantajul e ca e mai ingusta decat una la care atasezi cutiile si se descurca destul de bine in oras. Faptul ca-i mai grea nu cred ca-i un impediment pt. "dimensiunile" tale. Bafta.
  2. Intrebare pt. posesorii de Deauville. La rulare, in special cand strang ambreiajul => motorul trece in relanti si este mai "tacut", se aude un zgomot ca un harait sacadat, ca si cum ar freca ceva din cand in cand, zgomotul se aude mai tare la viteze mai mari nu la rulaj "la pas". Intrucat sunt incepator si n-am mai mers pe motociclete cu cardan va intreb daca este posibil ca acest zgomot sa se auda din cauza cardanului? La voi se aude asa ceva?
  3. Tu cam cat vrei sa te mai "inmultesti"? Nu ajunge ca sunteti 3 pe capul fetei aleia?
  4. Cam cat de mare e cutia in care ai facut montajul? (sa stiu ce-i zic lui Ionut sa cumpere) Merci.
  5. Care sunt? Ia gandeste-te pe unde ai umblat azi dupa masa si unde ti-e pompa de benzina? Nu cumva incuiata la mine in sertarul de la birou? Cred ca ma apuca maine o migrena si o lipsa de chef de munca...
  6. Esti tare, la sector 2 mi-a cerut toate actele traduse si cu interventii l-au eliberat dupa 3 zile ca altfel il dadeau fix dupa 5 zile cat scrie la lege ca e termenul maxim.
  7. A obtinut cineva "vestitul" certificat de TVA? De unde se scoate si cum?
  8. O.K., dupa citirea de vreo 3 ori a articolului din pag 1 totul pare logic si al dracu de simplu in teorie, cand trecem la paractica e alceva. Acum vine intrebarea de incepator: cat de tare afecteaza, daca ciupesc frana spate in curba pt. asezarea mai buna pe traiectorie, faptul ca odata cu actionarea franei spate se actioneaza si frana fata (asa s-au gandit cei de la Honda ca e mai bine)? Mai obtin o "asezare" pe traiectorie sau o decelerare cu posibilitatea "scoaterii" din traiectorie? Practic pana la a ajunge sa testez as vrea sa-mi spuneti, din experienta voastra, la ce sa ma astept ca sa n-am vreo surpriza. Merci.
×
×
  • Creează nouă...