Sari la conținut

Sosolik22

Membru
  • Număr conținut

    98
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Sosolik22

  1. Colegul organizator eu nu m-am referit la painea de la firma de catering, ci la cele 2 persoane care duminica la 6-7 dimineata faceau pe maimutele si care tot tipau pe acolo, iar unu dintre ei striga unde-I panea maaaa! Iar la faza cu turatul motorului nu am pus contra ci doar am sesizat chestia aceasta. In rest distractia a fost ok si la mai multe festivitati tinand cont ca a fost pentru prima data eu ma declar multumit.
  2. Ba da painea unde e!!!!! Si nesimtitul care la 4-5 dimineata s-a gandit el sa tureze motorul cateva minute in blana ( pentru ce a facut asta? cred ca nimeni nu are un raspuns). Pro- mancare relativ ok, preturi decente la berea la pahar, a fost muzica buna. Contra - lipsa aspectului plata la intrare pentru care primeai un rahat de biletel cu donatie (eu stiu ca donatia inseamna ceva din placere nu din obligatie) - pretul pentru berea la doza, pret nesimtit - loc destul pentru campare doar ca nu s-a ocupat pentru cosirea buruienilor - muzica pe timp de zi a cam lipsit, parca ziceai ca esti la o intalnire a batranilor.
  3. Prezenttttttttttttttttttttttt Nu pe socialista sau comunista, dar pe o japoneza, sper sa ajung de joi sa dau o manuta mica de a mea de ajutor.
  4. ctrad. Incearca mai degraba la hotel corso, Este la aprox 5 min de mers pe jos: http://www.hotelcorso.ro/
  5. Man pune-i benzina, daca ai mers numai cu treptele 1 si 2 ti-a consumat nu gluma.
  6. Conteaza cu ce vi? conteaza sa vi sa te distrezi, sa sarbatoresti week-end-ul, sa te impartasesti cu tuica sau vin.
  7. Salut Ma poate ajuta si pe mine cineva cu diagrama asta dar pentru sv650s 1999-2002, vreau sa montez bord de sport pe naked, si nu prea stiu corespondenta firelor. Multumesc.
  8. vreau si eu un bord functional ca al tau )) al meu zace la 44000 asta e o sa ajung si eu curand la cifra ta:)) l-am mai si spart:))))))
  9. Sosolik22

    Accident Buzau

    Noi(eram cam 5-6 motoare, plus ca mai erau care venise cu masini, si au mai si oprit un tip care venea dinspre bv) fuseseram la o plimbare, si apoi poposeam in oras, cand am auzit de accident, apoi ne-am urcat calare si am venit sa ajutam/aflam ce sa intampla. Se cam taiase cand am aparut toti, nu shtiau care e trb:))! Probabil daca colegul vostru ia dat un pumn la inceput, ce o fi zis : sa vezi ce ne ia astia acuma:)))! Insanatosire grabnica, ar trebui sa fim bagati si noi in seama ca mai exista si motociclete pe strada:((!
  10. M-as baga si eu, dar nu imi merge kilometrajul:)))))) Dar vreau si incerc sa particip la domeniul fotografii daca se poate:)!
  11. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o schema pentru tahometru? Mi s-a busit o siguranta care s-a topit si nu shtiu ce valoare avea:(! Sau de unde sa cumpar unu sh:)!
  12. Salutare detinatorilor de sv 650! Are cineva idee de unde pot face rost de turometrul din bord pt sv650 naked 2001? Sau macar de schema electrica pt el, mi s-a ars o rezistenta si nu shtiu ce valoare avea! Multumesc!
  13. Bogdan 0767924179 Buzau Salutare! Cazare 1-2 persoane in pat langa mine sau pe jos pe parchet intr-un apartament cu 2 camere!
  14. Intr-adevar mare dreptate, cred ca mai bine in loc sa dam cu ripuri si sa ne certam din cauza postarilor din spatele calculatorului, care in fata nu le-am zice, in spatele pc-urilor toti suntem numai eroi, eu zic ca ar trebui dupa parerea mea facute actiuni ample, defilari, prin judete cu moto pentru a intelege si persoanele care circula cu vehicule ce au mai mult de 2-3 roti, ca suntem si noi pe langa ei, dar totodata trebuie sa scadem si teribilismul tinerilor urcati pe motoare, care daca si-au luat un motor puternic necesita sa-l si exploateze la capacitati maxime! Sincer inca nu cunosc prea mult/bine lumea motociclismului dar in ultima vreme am urmarit foarte mult forumul, si nu mi se pare normal cand este un topic deschis pentru o cauza, sa ne jignim, sa ne credem mai tari si mai destepti, daca suntem o comunitate destul de restransa fata de cele pe 4 roti eu zic ca ar trebuie sa fim precum fratii, sa ne ajutam, sa lasam orgoliul deoparte, pentru ca niciodata nu vei shtii cand doamne fereste patesti si tu ceva din cauza altora, eu am avut accident cu conserva din cauza altui conservar, deoarece respectul intre soferi in romania nu exista, este doar ambitii prostesttiiiii! Odata cu schimbarea permisului dupa ce experia as introduce un sistem de redobandire al cunostiintelor printr-un examen obligatoriu! Haideti sa ne unim si sa facem ceva pentru noi!! Tarana sa-i fie usoara bietului motociclist ca a murit nevinoat in prima zi a anului si pe langa asta din cauze nedemne pentru un astfel de om! Rog pe cei mai experimentati sa deschida un topic si sa incercam sa facem o mica schimbare!
  15. Salut! Prin Buzau mai ai de ales si muzeul de chihlimbar, si tabara de sculptura de la magura! Cand ajungi in Buzau poti sa imi dai un semnal si daca sunt liber ma alatur pe raza jud. Buzau! Daca vrei sa ne auzim da-mi un pm!
  16. Are cineva turometru de sv650 naked 2001? As mai avea nevoie de melcul de la roata(senzor km)! Multumesc!
  17. Off Topic - Livius ai si tu o parte de dreptate, dar sincer sa fiu eu sunt incepator si am sub mine un sv650 care este un touring super din punctul meu de vedere pentru incepatori, asa ca nu neaparat sa reduci cilindreea ca sa eviti accidentul, pana acum 2 luni am avut un scuter malaguti fifty cu capacitate de 80 in 4 trepte pe care mi-am inceput "studiile" pot spune. Asa ca mai degraba ar trebui ca incepatorii, sa nu faca la scoala doar un rahat de poligon, pe care sincer il face si nea vasile la 60-70 de ani! Iar vitezanele de 600 pentru incepatori mi se par mult prea naravase pentru cineva fara experienta! On Topic - Sincer si-a facuto cu mana lui, nu trebuieeeeeee sa mergi cu viteza ca sa fi erou, vrei sa fi erou si apoi altii iti canta rip!
  18. Merg luminile, dar nu merg ceasurile! Scuze de intarziere! In rest moto merge superrrrr! Mai ales pentru incepatori o recomand cu mare drag!
  19. Salut! Sunt si eu nou posesor de sv650 naked! Am si eu o intrebare pentru voi, nu imi merge bordul si am inteles ca este nu shtiu ce piese(rezistenta) in ceasul la turometru! A umblat cineva in bord pana acuma? Asfalt USCATTTTTTTTT
  20. Glevesanu Bogdan glevesanub@yahoo.com
×
×
  • Creează nouă...