Sari la conținut

bulanov

Membru
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bulanov

  1. Spirit of Motions

  2. suntem 2 motoare, sot-sotie, plecam azi sambata ora 15-15.30 Petrom Militari cu innoptare la Ranca, maine pe Transalpina si in functie de timp/vreme/buna dispozitie etc intoarcere pe Transfagarasan sau alta ruta. Posibil sa innoptam azi si la Campul lui Neag. Suntem deschisi si la alte propuneri. Stim ca e tarziu cand postam dar poate mai sunt si altii ca noi, hotarare de ultim moment. Astfalt Uscat si Week-end cu Soare! Motoarele cu care mergem sunt bandit de 600 si gs 500. Viteza va fi cea adaptata traficului (unde se poate ii dam "gaz" unde nu - "cuminti").
  3. si noi plecam in august pt 14 zile cam pe acelasi traseu, dar nu ajungem in italia si austria dar avem in plan albania si macedonia. sotia are gs500 si eu un bandit de 600. cazare in principiu la cort. cine stie ...
  4. sal, cu piesele pana acum nu stiu sa fi fost probleme, deoarece , pur si simplu nu am schimbat decat consumabilele la ea. de obicei le comand din timp, dar oricum nu a durat mai mult de 3-4 zile pana au ajuns la usa mea. consumul este undeva in jur de 4% +/- 0.2 l. am tinut motorul pt sotia mea, dar ea preferat un gs500 (abia si-a luat permisul). sa auzim numai de bine. astfalt uscat sal, sunt de acord cu tine ca la 2400e gasit vn 800, dar in ce stare? dupa cum observ cunosti destul de bine piata moto. acesta e in stare impecabila! daca adaugi si aerograful, saua, coburi, windshiel-ul+ revizia din "bara in bara" sunt convins ca pretul nu e asa de sus. stima si Astfalt uscat!
  5. kawasaki vn 400cmc, 1997, aprox 22500 km. Absolut toate consumabilele schimbate de 1000km (inclusiv antigel si lichid frana). Toate consumabilele si piesele sunt aceleasi ca la vn 800 clasic. cauciucuri 80%, vopsea custom (aerograf). saua tapitata (f. faina). In aceeasi bani mai intra si doua coburi (noi)de 40l fiecare si un windshield (nemontat). doar benzina si astfalt uscat e tot ce-i trebuie viitorului proprietar. inmatriculata persoana fizica. asigur certif fiscal pe loc. in Romania nu m-a avut proprietar decat pe mine. Bucuresti, 0763866661 (e vodafone) ITP martie 2013, asigurare septembrie 2011.
  6. Idiot! 7 clase primare! Mars in Italia! si ... FELICITARI PT TARILE IN CARE AI LUCRAT... "DEGEABA" - NU TI-A AJUTAT LA DEZVOLTAREA TA INTELECT!
  7. am vazut mai de mult intr-un post: nu mai astepta, pleaca cu motorul care-l ai! sigur poate sa te duca, posibil cu mici "shicane". ideea in sine de a parcurge si cunoaste atatea civilizatii, tari si mai ales obiceiuri locale te va face sa treci usor peste eventualele defectiuni ale motorului. eu asa simt. deci motorul cel mai bun e cel care il ai! Astfalt Uscat!
  8. orice, chiar si din deceniul 80 dar lasa FB. Ti-o spun prea multi, NU reinventa roata! Astfalt Uscat!
  9. buna. de la inceput precizez ca nu doresc sa intru in polemica cu nimeni. eu am aproape 35000km facuti cu vulcanul meu numai cu ulei de masina 10w40. cel putin deocamdata e totul ok: cutia schimba impecabil, nu consuma gram de ulei, pornirea la rece din prima. schimbul de ulei il fac de obicei intre 6-7000 km. asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...