Sari la conținut

dks

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    CBR 600RR

dks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut , Poate aici e cu mai mult noroc - ma intereseaza o toba SH (de preferat toce/arrow/lv) pt 600RR 2007+ (nu conteaza daca este street legal - va fi folosita pe circuit) /PM Mersi
  2. Pai cum vine asta? Adica Dumnezeu trimite ocazional printre noi cate un ascultator "de Salam" , fara permis de conducere , calare pe r6 , fara acte , cu 200 la ora prin oras ... drept pedeapsa ? E lesne de inteles ca ti-e prieten ... dar despre ce vorbim noi aici ? Poate ti-e cel mai bun prieten ... poate are un suflet mare cat China sau incomensurabil ... dar faptele , gesturile si atitudinea afisata creioneaza portretul unui dobitoc. Aceasta isprava NU ESTE O GRESEALA!!! - cand incalci toate regulile jocului , te arzi ... Sunt de acord cu tine in schimb la capitolul - "calitate umana" ... pur si simplu nu pot intelege cum cineva poate dori/afirma ca doreste moartea unui individ ... Numa' bine!
  3. dks

    Accident...

    Referitor la filmuletul nr. 2 - Imi place foarte mult cand cineva spera si doreste moartea celor din jur , in special a celor pe doua roti.Probabil daca erau 2 cazane din '90 (eventual cu sigla de bamfeu) apareau numai exclamatii de genu' - "ce tari e astia sa moara familia lu' vandam - asta e valoarea".In opinia mea este exact atitudinea etalata si de "co-forumisti" in cazul domnisoarei ce a cauzat accidentul de pe calea victoriei ... Banuiesc , de asemenea , ca acest minunat sofer are detector radar in bord tocmai pentru a nu fi prins de "spagari" pe zonele cu restrictie de 20 , el in rest fiind un sofer model , cu discernamant si conduita sociala ireprosabila. Nu ca ar interesa pe cineva opinia mea - doream doar sa transmit un mesaj de aceeasi speta - MURITI IPOCRITILOR (indiferent de patura sociala , vehicul condus , etc) --- On-topic : Multa sanatate si sa auzim de bine!
  4. Esti doar un troll patetic. In cazul in care totusi exista astfel de specimene : du-te la blocu' tau cu motoru' tau cu tot si eventual ai putea sa-ti deschizi si propriul forum - unde tu si cu tine veti putea trai fericiti. Iti doresc totusi sa nu intalnesti vreunu ca tine pe sosea ... ca poate ... cine stie ... o sa ai nevoie de vreun ajutor la un moment dat.
  5. un post "cu cap" - prezinta realitatea +1!!! si cand imi aduc aminte ca acum vreo 2 zile era un individ incepator ce spunea ca-si ia gixxer de 1000 (parca?) dar "nu-i da capat in oras INCA" ...
  6. Probabil cei care au "renuntat" la viata violenta cand au fost batuti de o fata in clasa a-2a accepta sa-ti traga unu masina in fata , sa te injure , sa te scuipe etc.Se observa clar ca era cu jumate din masina "intre benzi" deci sigur a avut vreo intentie belicoasa. Sa fim seriosi exista marlani in ambele "tabere" , si soferi pur si simplu bulangii (de genul astuia care pur si simplu te obstructioneaza desi nu castiga absolut nimic) dar si mobristi "gretosi" (claxoane, mii de ture in situatii in care nu exista loc).Totusi , avand un astfel de comportament , e doar o chestiune de timp pana la conflict. Personal , daca i-a fost pusa integritatea in pericol , consider ca a procedat corect.A aplicat principiul "decat sa planga mama mai bine sa planga ma-sa".Daca nu ... asta e ... ce-si face omu' cu mana lui se numeste ... lucru manual.
  7. Off-topic : La toate cursurile aprofundate de conducere preventiva/defensiva , agresiva , antrenamente specializate pentru interventie rapida , pilotaj , karting si orice se mai doreste , se porneste de la o regula/indrumare foarte simpla : POZITIA SI CIRCULATIA CORECTA A MAINILOR PE VOLAN.Si da e a MAINILOR (la plural) pentru ca , SURPRIZA , se folosesc ambele.Ca romanii sunt mieji e cunoscut (din pacate) si peste hotare , cotul pe geam fiind considerat probabil (pe langa celebrul claxon) un simbol al "valorii". On-topic : sanatate pilotului! PS : Inainte ca orice persoana lezata sa retalieze aberatii privind "covrigul" se recomanda cu caldura sa incerce niste scoala de pilotaj!
  8. "Daca ta-su lu ala a platit regeste... si asta insemnind de ordinu a +100 000 Epuro de caciula atunci... da-l in pisici... Mai degraba e educat de paguba in bani decit de puscarie." Singura problema e ca sutele alea de mii de eur s-ar putea sa fie din taxele platite de mine , de tine , de noi , de voi ... si cand sunt bani mai mult "nemunciti" nu stiu cat este "educatie prin paguba" ... dar noi sa fim sanatosi!
  9. @ Petru Moldovan Ai si tu dreptate in felul tau ... totusi este nevinovat pentru ca la 10 ani nu prea ai control asupra destinului.La 10 ani nu cunosti regulile de circulatie si nu te poti considera "complice" la actiunile celui de la volan.El , copilul , nu putea sa-i traga lu' tac-su' doua smetii peste ochi sa-i atraga atentia ca greseste sau sa refuze sa mearga cu el in masina pe motiv ca merge prost , pentru ca habar nu are sa evalueze logic si pertinent situatiile de viata (la dracu' doar de aia e minor si are capacitate de executie limitata /// tot aici iti dau dreptate ca fiind indrumat de un tampit care incalca zilnic regulile de circulatie este foarte clar ca la fel ar fi facut si el la obtinerea permisului , doar a invatat de la 'taticu').La varsta aia esti pur si simplu sclavul parintilor si gata (nu cred ca exista cineva sa nu fi fost cel putin ULTRA-entuziast de o plimbare cu masina la varste fragede). Intr-adevar in general din parinti imbecili ies si copii la fel , doar nu faci din cac.t bici ... dar exista si posibilitatea (destul de mica) sa fie un om admirabil si cu o judecata decenta. In fine , despre morti numai de bine!
  10. accident intre 2 specii hulite pretutindeni In coltul din dreapta : o cioara borata de 16 ani , fara permis ii da gaz pe drumurile publice sfidand orice pentru simplul motiv ca are valoare , e miez , ca maneaua pe telefon in timp ce merge / lantu' de aur / tatuaju' nu prea mai impresioneaza in zilele noastre si a trebuit sa treaca la "next-level".In opinia mea a reusit si este un exemplu demn de urmat de toti cei din etnia sa si din clanul de aspiranti (cocalarii romani ce-si doresc sa aiba valoare ... arhicunoscuti nu e cazul de alte detalii) cu precizarea ca ar fi indicat impactul cu obiecte dure in vederea obtinerii unor poze cat mai "mijto" pentru colaje pe youtube.In acest caz subscriu lui Method! In coltul din stanga eternul "Loganar" , cel pentru care masina lui cu ABS e cel putin un spirit divin pe pamant si in care nimic nu i se poate intampla.Si acesta cuprins de febra puterii emanate de maretul motor autohton, incepe sa erijeze intr-o persoana mega-importanta ... un "valoros" permitindu-si sa sfideze la randul sau totul in jur (fortat bariere , depasiri in "blind" , depasiri riscante in care te obliga sa franzei pentru a-i face loc etc). Victima colaterala = un copil absolut nevinovat. Din partea mea , cele doua tipuri de combatanti ar trebui sa se dueleze fara martori , fara SMURD , fara "nimic" pe camp.
  11. RIP! pur si simplu a fost ceasul rau , locul si timpul nepotrivit. ca fapt divers , cunosc foarte bine drumul , iar in zona aceea nu se asteapta absolut nimeni sa-i apara cineva brusc in fata.pur si simplu nu te gandesti ca cineva ar putea fi atat de (cuvant urat) incat sa depaseasca un tir in varf de panta + curba la dreapta : un fel de 0 absolut al vizibilitatii. si toootuuuuuusi ...
  12. dks

    Accident Raliul Sibiului

    E imposibil ca la raliuri sa "imprejmuiesti" drumul pe toata lungimea lui , nicaieri in lume nu se intampla asta pentru ca este vorba de zeci de km.Drumul a fost inchis si semnalizat la ambele capete , iar comisarii de cursa si/sau jandarmii au fost pozitionati conform normelor (adica in zonele sinusoidale in care se aduna in general publicul, tocmai pentru a-i tine pe acestia la distanta cuvenita).De asemenea toti locuitorii din zona sunt anuntati din timp si nu cred ca este cineva din zona care sa nu stie cand si unde au loc etapele de CNR. Din moment ce au fost respectate normele FIA privind organizarea nu vad cum ar ptuea fi vina organizatorilor ca doi cretini ies cu mobrele dintre copaci in fata unui pilot de raliu.
×
×
  • Creează nouă...