Sari la conținut

Optimus12

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Nu am

Optimus12's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca baiatul se crede pe sine ce spune, e foarte grav, ma intreb catia ani are ?
  2. Salutare pasionati de CB. Ca un neinitiat in ale motociclismului si avand o simpatie fata de Honda CB500 va intreb daca exista varianta carenata a ascestui model ? Daca da ,dati un link sau o poza sa ma pot convinge ,daca nu ,se poate pune carena pe orice model de CB500 ? Va multumesc anticipat !
  3. Salutare! Sper ca nu va suparati daca va intreb si eu ceva dar nu stiu unde sa mai caut. Daca aveti vreunul/a dintre voi un cb 500 CARENAT(nu varianta 's' semicarenata) puteti sa postati niste poze cu motoru? Va rog mult deoarece nu am gasit decat vreo 3-4 poze! Multumesc de intelegere!
  4. Salut! Citesc de ceva timp forumul si vazusem o discutie despre "ca cb-ul nu are o protectie la vant buna" si banuiesc ca nu o sa se imbunatateasca doar cu un parbriz.Dar despre varianta carenata ce parere aveti? Face diferenta? Astept raspunsuri! Multumesc anticipat!!!
  5. Mersi de sfat!!! Dintre astea 3 NU auzisem de kawa gpz 500.In schimb am auzit numai vorbe de lauda pentru CB 500 si am vazut ca e si ieftinuta dar ca protectia la vant am auvit ca sta cam prost ca nu are carene fata dar exista vreun model carenat?? Daca da la ce pret si unde il gasesc?? Multumesc!!!
  6. Salutare! Sunt relativ nou in lumea moto si din aceasta cauza as vre sa cer parerea voastra despre ce motorcicleta sami aleg. Am cautat,am vazut review-uri,mam uitat pe forum la diverse modele si se pare ca nu ajuns la un compromis.Daca puteti sa ma ajutati cred ca ati avea nevoie de ceva indicii despre mine si despre ce gandesc eu ca mi sar potrivi.In primul rand am 21 de ani,1.90 inaltime,~65 kg iar compromisul pe care il caut ar arata cam asa: -sa fie ceva in 2 cilindri -maxim 500 cc(nu vreau rachete) -o viteza maxima ~180 nu mai mult -protectie la vant buna -capabilitati practice(ex. sa poti sa pui un topcase,genti laterale,etc.) -fiabila -daca se poate sa arate cat de cat bine Cam astea ar fi criteriile pe care sa le indeplineasca MULTUMESC anticipat !!!
  7. Scuze dar nu sunt prea familiarizat cu anii de aparitie!
  8. Salut baieti si fete! La ce pret ar fi bun un vfr 750 din '98-'99 ? Si ce ar trebui sa tin cont cand cumpar un vfr? Multumesc ! Mesaj completat Salut baieti si fete! La ce pret ar fi bun un vfr 750 din '98-'99 ? Si ce ar trebui sa tin cont cand cumpar un vfr? Multumesc !
  9. Pai si compresia motorului cum as putea spune k este in regula ? Presupun k nu e ceva usor de probat. Sau din contra se aud ceva zgomote ciudate pe la motor ? Mersi mult !
  10. Salut baieti ! Poate cineva sami zica si mie la ce pret ar fi bun un cb500 second hand ? Si alte sfaturi legate de alegerea unui cb500 . Multumesc mult.
×
×
  • Creează nouă...