Sari la conținut

bogdyys

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Brasov/Bucuresti
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    Dragstar 1100
  • Numar Moto
    BOB
  • Club
    Lonely wolf.

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Hoinar, ZZR-uri, ZXR-uri, GSXR 600 K5

Vizitatori Recenți Profil

508 citiri profil

bogdyys's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=585133 4700 euro.
  2. Toate modificarile si piesele din lista sunt facute/puse pe moto anul acesta, dupa modificare (04.2014) moto a rulat doar 2000 km Pe timpul iernii garaj + husa Pana la inceputul viitorului sezon pret vanzare 4700 euro
  3. Vand Dragstar 1100 bobber http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=585133 Aripi, sa + suport, suport nr, ghidon, galerie admisie, suport far made by Octav (Garaju' lu' Octav). Sa si gentuta bascula made by Boohoohoo Handmade Leather Design. Inaltatoare ghidon custom. Filtru aer custom k&N, mansoane Kuryakyn Gloss Black ISO-Grips, far + semnale + stop Drag Specialties bullet style, cabluri Motion Pro acceleratie push + pull + ambreiaj + soc, tobe Cobra Speedster Shorts, cauciucuri withe wall, mai sunt si altele.... Servisare completa la Zenklawa Garage (ulei motor + grup + furca, lichid frana, rejeting, etc...) Air box original + filru K&N nou si multe alte piese intra in pret. 5000 euro. Nu sunt interesat de schimburi.
  4. Cumparat moto, rar + itp in regula, modificat moto dupa dorinta (multumesc Octav!), oprit de politie pentru: depasire viteza (platit contraventie...) - provincie control de rutina axat pe moto (control documente fara inspectori rar) - Bucuresti comentarii politisti: vai dar ce frumos motor aveti...si altele in linie cu modificarile moto (modificari care nu sunt in numar mic....) Succes!
  5. bogdyys

    Yamaha Dragstar

    Servus, Multumesc, am dus moto la specialisti sa faca toate aceste operatiuni, nu are rost sa "ma joc" eu personal ca mai rau stric... Va multumesc pentru sfaturi!
  6. bogdyys

    Yamaha Dragstar

    Servus, Pornesc cu socul tras, las 2-3 minute sa se încălzească, scad socul pana la jumătate, nu sta la relanti, chiar si dupa ce am mers un pic cu ea tot la fel, sigur motorul era încălzit, in plus este cald afara si nu cred ca ar fi fost nevoie de soc (părerea mea). La relanti am umblat dupa ce am mers cu moto, am văzut ca e mai rau asa ca am renunțat sa mai umblu.
  7. bogdyys

    Yamaha Dragstar

    Adevarat a Inviat! Pornirea o fac cu socul tras la maxim, dupa 1 minut reduc pana la jumatate socul (mai jos moare motorul), pentru repornire sau mers trebuie sa stau cu socul tras. As mari relantiul daca as sti cum, o sa incerc sa gasesc un mecanic bun in astfel de motoare pentru toate operatiunile necesare, imi poate confirma cineva daca cei de la Dual Motors sunt ok? Multumesc,
  8. bogdyys

    Yamaha Dragstar

    Servus, Sunt un nou posesor de 1100, tare încântat, totuși am o problema, dupa pornire daca scad socul sub jumătate nu sta la relanti, experiența mea e bazată pe motoare cu injectie, ma puteți ajuta cu un sfat?
  9. Servus, Doresc sa cumpar evacuare finala pentru un K4, second dar in stare perfecta Multumesc anticipat,
×
×
  • Creează nouă...