Sari la conținut

Mihutz77

Membru
  • Număr conținut

    330
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mihutz77

  1. Vin cu etrieri fata de imprumut de la un amic care nu a mai reusit sa isi rezolve venirea la Nadrag. Ai meu s-au incapatanat sa nu mai dea drumul suruburilor care tin placutele. Iar placutele erau pe ultima suta... Caut sa cumpar o pereche cat mai buni, eventual fara pistonase, garnituri, etc. Doar sa aiba scoase suruburile care sunt cu cap pt imbus si sa nu fie vopsiti cu pensula :-)
  2. Salutare, motorul meu e intr-o revizie inopinata, trebuie sa-l desfac bucati si sa verificam de ce merge... Pana una alta, lanturili de distributie se schimba cand balangane sau la un nr de km? A mea sarbatoreste 120 mii pe bancul de revizie. Nu scoate zgomote ciudate dar nici nu vreau sa-l mai desfac prin padure aiurea sa schimb distributia :-)
  3. Am nevoie de cele doua bucsi de pe cadru, pe care se aseaza rezervorul. De unde le-as putea lua? Nu-mi trebuiesc noi.
  4. ok dar cu legarea la sitemul electric tot nu-s lamurit. O conectez in mufa pompei originale sau ii dau un plus dupa contact?
  5. Salutare, Mai are cineva montata pe africana pompa de benzina FACET? Ma gandesc ca mi-ar prinde bine sa o adaptez ca prindere si in caz ca pica cea originala, sa trec simplu furtunele pe asta noua. Are doua fire pt alimentare. Unde se leaga? Tot in mufa originala?
  6. Se pare ca dieselgate nu e un scandal aparte, nu e "ceva" aparte din cultura nemtilor.Inainte sa-mi caut o africana, am discutat cu un prieten bun care se ocupa cu service moto prin Arad, care de altfel m-a sfatuit sa NU imi iau moto din Germania pt ca a gasit printre alte mizerii facute in mecanica chiar si STANIOL bagat sub cuzineti la KTM si altele.... Mi-am luat africana din It, jos palaria la cum a fost intretinuta dar...seaua luata de la Touratech.DE. O mizerie de sea, cu materiale de cacao. Am facut pasul sa o reconditionez la Dan in Tm si, nu vreua sa sar calul, dar acum este calitate 100/100. Facut tura de peste 200km si este perfecta pt cr'l meu. Unde este calitatea mult laudata? La nemti???
  7. Salut, Caut sa cumpar o toba originala pt vt750.
  8. Poate, doar daca l-a mai surprins vreun paparazzi in turele lui. Eu recunosc, anul asta am mers foarte putini km in ture de distractie. Nadrag si...cam atat. Si mi-e un dor.....
  9. Ma bag si eu pt 3 calendare 2016 » Post actualizat in 04 Nov 2015 16:51 Ceva poze si cu africana mea. » Post actualizat in 04 Nov 2015 17:51 Inca una :-)
  10. Incarcarea slaba nu este neaparat de la releu. Aceiasi problema am prezentat-o acum cateva zile pe o pagina anteriaora. A fost o legatura prajita la releul demarorului(din cate am inteles de la electrician). Dupa ce am refacut contactele si am schimbat respectivul releu, incarcarea si-a revenit la peste 14V indifferent ca sunt sau nu farurile aprinse.
  11. Africana mea la 113mii are o problema in mers: nu se mai misca acul de la kilometraj deloc. N-am umblat niciodata la cablu sau la melc, doar le-am uns. Nu a prezentat niciun semn ca cedeaza ceva. Brusc a cazut acul la 0. Ce naiba are? Cred ca nici nu a fost schimbat ceva inainte, eu am luat-o pe la 30mii. » Post actualizat in 16 Oct 2015 19:48 Banuiesc ca nu-i vreo siguranta arsa :-)))
×
×
  • Creează nouă...