Sari la conținut

roxanica

EX+
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de roxanica

  1. am si eu nevoie de o schema mecanica pt un motor de dnepr mt 11 din 1992. si eventual dc stiti careva cam ce modificari se pot face ca sa nu mai zemuie pe langa tija de ambreiaj as fi recunoscatoare. merci
  2. am rez si eu, mi-am programat cat de cat examenele sa pot veni la hd. abia astept. asa ca mai puteti conta pe inca un om
  3. bere, votca, vin, tequila, orice numai coniac sa nu fie... ala nu bun...
  4. bine macar ca nu a fost mai rau. asfalt uscat in continuare si distractie placuta pe acolo.
  5. p.s. poza e facuta la cateva ore dupa
  6. am si eu ceva micut.. facut in mai... m-ar interesa dc stie sa ma ajute cineva de tus temporar ca as mai vrea tatuaje dar nu stiu cat as mai vrea permanente
  7. spor la lucru si sa vedem poze cat mai curand.
  8. a doua intalnire pt mine dar pot zice ca a fost super dar aceeasi pb cu insignele. super baieti ... ne vedem si la anul. ps.... cu ocazia asta am imbolnavit-o si pe o prietena de a mea cu microbul motoarelor.
  9. iupiiiiiii abia astept ne vedem la bv atunci
  10. plec de acasa din sebes alba si ma duc dupa intalnire sa fac o vizita bunicii din ploiesti asa ca ma plimb putin prin tara. am auzit ca in buc ar fi un bar fain in buc, etrusco sau asa ceva. dc tot voi fi in ploiesti poate trag o fuga si pana in buc ca sunt curioasa cum e barul. mai vb noi sa stim cum ne gasim in bv. ps: parca ai zis ca ai sa imi imprumuti casca, nu-i asa?
  11. stie cineva o scoala cat de cat bunicica in sibiu sau alba si eventual un instructor sa te invete si sa cazi cu motorul?
  12. mihaichi sau ddu, nu stiu cu cine sa merg la intoarcere dar important e sa merg. merci mult amandorura pt oferta. oricum inca nu stiu sigur cu cine vin ca s-ar putea pana la urma sa vin singura ca prietenele m-au tradat. important e sa vin.
  13. meri mult mihaiachi... pana atunci mai povestim pe forum cred oricum mai intru pe net pana atunci
  14. care mai vine la bv din ploiesti sau mai departe si la intoarcere are o casca de imprumut si un loc in sa pana in ploiesti?
×
×
  • Creează nouă...