Sari la conținut

mihă.Escu

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    IZH Jupiter 4

Informații profil

  • Motociclete detinute
    IZH Jupiter 4 (1982) - aprilie 2011

Vizitatori Recenți Profil

357 citiri profil

mihă.Escu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multam fain! Ma bucur sa aud ca mai plac versurile in general. Cat despre astea de pe pagina trecuta, trebuiau sa fie intr-un fel anumit, pen' ca e vorba de niste oameni deosebiti, pan' la urma.
  2. Caut ( si nu gasesc) cama pentru Jupiter 4 - ma refer la bucsa excentrica din metal pe care calca piciorusele platinelor! Sau cum i-o spune. A mea e uzata rau (cu nas de boxeur, adica)!
  3. Pe munti, Urale si drum lung Oricat ai da, banii n-ajung. Pe Adrieni, Ovizi si-Ivani Ii ai pe suflet, nu pe bani. Pentru calatorii ecvestre Un singur cal de cursa este: Nu cel ce trage la sareta, Ci ast, de la motocicleta! Si daca ai pretini si cai - Din ai de sus, ce-i mentionai - Gand de copil si dor de glume, Ce ti-ar mai trebui pe lume?!
  4. Pui mana si-o ridici din balarii, aia faci! Ca prinde samanta de rugina si dup-aia trebuie sa stai s-o freci! Am dat de cric, acu' sa vedem daca m-o "semnaliza" cineva.
  5. Acela e, într-adevăr. Am lăsat PM. Rămâne în picioare cererea pentru niște semnale față-spate de IZH (de preferat din cele cu soclu metalic).
  6. Motociclistului îi șade bine cu drumul, psihicului cu plimbarea și rezervorului cu...benzina! Brava, tovarăși!
  7. Mulțămesc pentru urare și promit udătură! Mă gândesc azi la tot anul care s-a făcut de când am îmbătrânit ultima oară și-mi vin în cap numai lucruri bune: surpriză, cadouri, motociclete, motocicleală, mâini murdare, înjurături, speranțe, realizări, dar cele mai importante două: devenire și prieteni! Adevărat că puțin a trecut de când m-am pomenit în mână cu cartela care te face motociclist și-n fața autorității și sincer n-am realizat nici până acum că o am! Prima chestie care mi-a venit în minte când m-am văzut cu permisul a fost întrebarea: „Cum dracu am devenit eu motociclist?” Și-ntr-adevăr, până să-l cunosc pe Adi, pe la facultate, motocicleta și motocicleala mă tentau doar atât cât trecea pe lângă mine unul pe două roți, bubuind din tobe și cromuri. Atât. Nu mă vedeam în urmă cu niște ani să ajung nu să mă „dau” pe vreo motocicletă, ci să ajung să țin atât de mult la fiarele astea! Bravo cui m-a învățat, cui m-a ajutat, cui a fost alături la treaba asta și celor care întorc capul sau urechea cu plăcere după aste ruginături însuflețite!
  8. Salutare! Conform teoriei „ fiecare cu ce-l doare” (și deși mi-ar plăcea și mie niște jante turnate ), mă interesează oarece șa și niște aripă spate. Or fi ele de Planetă, da' de Jupi 4 nu am găsit și cu vreo adaptare sper să se potrivească. Așadar, câți lei fac?
  9. Crezi că merge șaua aia de 3, la 4? Că aripile nu se potrivesc la pasărea mea!
  10. Salutare! Aveți careva prin garaje/debarale/magazii, vreo șa de Jupiter 4, originală și în stare bună și o aripă spate cu stop, tot de Jupi? Pe bani, se-nțelege!
  11. De unde ai jantele alea?? Ah, păi până brumbuie, strâng Âşi eu bucăți pentru ea de pe unde pot! Indiferent dacă au vreo legătură cu pornirea sau nu, doar să le am acolo ca să le pun când or trebui. Băiat strângător, deh!
  12. Salut! Dragi tovarăÂşi! Alo! Alo! aici s-a produs o neînțelegere: eu vorbeam de "cauciucurile" de la scărițe, față Âşi spate, NU despre anvelope!!! Oricum, extraordinar că sunteți aÂşa de interesați de soarta mea!! Multam fain! P.S. "La trei'j' de ani trecuți..." ). Aporoporo de capace, nici eu nu cred că sunt inestetice, mai ales că aÂş vrea s-o repar în forma cât de cât originală!
  13. Scriu Âşi eu acum cât e Lev în reparații Âşi mai am timp! Că după ce l-oi face, trebuie să scriu kilometri pe ceas mai mult! Mulțam de considerațiuni, oricum.
×
×
  • Creează nouă...