Sari la conținut

sorin83

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

sorin83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Postez doar-doar dispare topicul de pe rima pagina inapoi in 2011 On Topic: Varadero arata mai a motocicleta fata de CBR cu rotile alea mici. In plus faptul ca are motor V2 o face sa sune si mai bine si ii confera si un cuplu putin mai mare (probabil).
  2. Felicitari. Arata foarte bine. E varianta de 27 CP nu? Din cate am observat din cele citite pe net cele de 27CP au un singur ceas... Nu stiu daca e adevarat sau nu pentru ca nu exista prea multe informatii despre el250/el252 oricat de mult am sapat... Si pe mine m-ar interesa modelul asta ca prima motocicleta. Ma atrage cilindreea mica pentru ca l-as folosi mai mult in Bucuresti. Nu uita te rog sa postezi consumul atunci cand iti dai seama care este si viteza practicata.
  3. In mod normal daca becul ar fi ars nu s-ar mai aprinde deloc. Problema ar trebui sa vina de la droser care probabil are un scurt-circuit in el.
  4. Puteti sa-mi sariti si mie in cap dar trebuie sa remarc ceva. Colegul de forum asdg s-a exprimat civilizat si a adus argumente care sa-i sustina toate ideile formulate. In schimb a primit numai injurii si pumni virtuali de la unii dintre membrii forumului. NU spun ca sunt de acord cu legalitatea asta dusa la extrem. Spun doar ca a fost tratat nedrept. Foarte buna remarca celui ce a zis ca si motociclistii ar trebui sa ia RATB-ul daca nu se simt in siguranta in trafic... Pe de-o parte recunoasteti si voi ca in ultimii ani s-a schimbat mult situatia motociclistilor in traficul bucurestean (in sensul ca si conservarii sunt mult mai constienti de existenta celor pe 2 roti in trafic) pe de alta parte muriti daca asteptati si voi la un semafor pentru ca un (cuvant urat) din 100 de soferi normali nu vrea sa va lase sa treceti in fata lui... Ma intreb cum va manifestati acum 5-7 ani cand erati invizibili in trafic. Cel mai tare ma deranjeaza ideea de distrugere. Stiti cat costa o oglinda spre exemplu? Voua v-ar conveni daca v-ar tranti cineva ghete in rezervor daca faceti ceva gresit in trafic? Sunt sigur ca nu... Va dati mari justitiari dar mergeti cu numarul ascuns. Voua v-ar conveni sa va tranteasca unul cu masina si sa nu aiba numar? Recunosc ca fac loc motociclistilor de fiecare data cand sunt in coloana chiar daca asta inseamna sa mut masina.Inteleg foarte bine ca nu ma ajuta cu nimic daca ii tin in loc; din contra fac un lucru bun si or sa ma dezmierde mai multi ingeri cand o sa urc la cer. Recunosc ca si eu ma bag printre benzi cu masina sau ca merg pe banda de urgenta pe autostrada cand sunt accidente si se formeaza ambuteiaje (si mi se intampla si mie sa ma blocheze cate unul doar de dragul de a ma bloca). Traficul a ajuns de asa natura incat facem fiecare tot ce putem pentru a scurta cat putem timpul de deplasare. Mi s-a intamplat saptamana trecuta sa fac 1h:20 de minute din Militari pana in Pantelimon cu toate ca am folosit multe "artificii". Drept urmare a doua zi mi-am facut abonament la metrou si am constatat ca in anumite destinatii ajung in jumatate din timpul pe care l-as fi facut cu masina. Trebuie sa fim mai toleranti unii cu altii si sa terminam cu "rautacismele" si violenta. La un moment dat violenta asta poate duce la ceva foarte grav.
  5. NTV-isti cum stati la capitolul consum cu agregatele voastre? Ma intereseaza in special consumul in Bucuresti la mers normal si consumul la 90-130 km/h. Deocamdata nu am A-ul dar mi-am propus ca intr-o luna sa ma apuc de scoala. Credeti ca la 1.80 si 80 kg o sa stau bine pe ea si o sa o pot misca pe loc sau o sa ma chinui avand in vedere faptul ca e destul de joasa si are 200 kg?
  6. Aveam vrep 6-7 ani si in orasul in care am locuiam se construia o cladire mare care a ramas in pom la un moment dat => santier mare => vreo 25 de caini.Intr-o seara ma trimite mama sa cumpar paine. La intoarcere vad un caine cum se ridica din pozitia culcat si incepe sa ma latre. In 2 secunde toata haita ii urma exemplul. Copil fiind m-am speriat si am luat-o la fuga nestiind la vremea aia cum trebuie sa-i abordez. Vazandu-ma ca fug evident au inceput sa alerge dupa mine si unul maricel mi-a sarit in spate punandu-ma jos. In secunda urmatoare incepusera sa ma muste de pantaloni. Marele meu noroc a fost ca un nene trecator vazand ce se intampla mi-a sarit repede in ajutor si a alungat cainii. Pana am ajuns prin liceu aveam o teama teribila de caini. La un moment dat insa fiind din nou inconjurat de o haita nu am mai procedat ca de obicei (retragere inceata sperand ca nu sar pe mine) si i-am f***t unuia un picior in gura cat ma tinea siretul. Atunci am avut o revelatie si nu am mai avut biciodata probleme grave cu "cei mai buni prieteni ai omului" desi am mai fost muscat (am avut doar o zgarietura) o data parsiveste de la spate (fara avertisment). Nu stiu cati dintre voi ati fost vreodata in Bucuresti prin spitale pe la urgente dar eu mereu am vazut apropape de fiecare data oameni care venisera pentru ca au fost muscati de caini... Ultima data am vazut o educaTOARE muscata de gat si de san pe drumul spre gradinita... Cu motocicleta deocamdata nu am cum sa am experiente cu ai dar cu masina am cateva: lovit caine pe autostrada cu 150 km/h. roata muscata, spoiler spate muscat, zgarieturi de gheare pe vopsea, mi-a intrat unul in aripa in timp ce eram in miscare pe drum drept, etc. De vreo 5 ani mi se intampla o chestie tare ciudata... Uneori atunci cand ma plimb pe jos noaptea adun toti cainii de pe drum pe langa mine. NU dau dovada de nici un fel de intentie de agresiune... pur si simplu merg si ei pe langa mine (chiar pe langa mine sau respectand o anumita distanta) de multe ori pana cand ajung la destinatie. Recordul a fost de vreo 10 bucati care m-au acompaniat vreo 2 ore acum 2 ani. )
×
×
  • Creează nouă...