Sari la conținut

mixpix

Membru
  • Număr conținut

    78
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mixpix

  1. http://www.romimoto-piese.ro/category/10400000000/vehicle/21449/article/89435
  2. Te pot ajuta eu cu o sincronizare si curatare carburatoare , sunt din braila.
  3. Am avut de curand aceeasi problema .La mine a fost din carburatoare .Sub cuiul pontou exact unde atinge el ai un jigler in spatele lui are o sita. Scoate-l si curata-l.
  4. Da functioneaza corect cablul.Care ar fi reglajul optim , e la 2.5 ture.
  5. amestecul e la 2.5 ture fiecare, culoarea bujiilor este in parametri.
  6. Ambreiajul e bun.Am citit pe niste forumuri straine si cica ar fi carburatia mai exact nu stiu ce.Am dat cu wd40 pe la carburatoare si se pare ca nu e aer fals. Am incercat si fara filtru de aer aceleasi simptiome , iar cand am oprit motorul a inceput sa iasa un fum alb din carb numarul 1.Poate fi nivelul din camera plutitoarelor?
  7. Nu vreau sa-l deranjez banuiesc ca nu sunt singurul ,daca se uita pe topic bine daca nu asta e.
  8. va spun sigur ambreiajul nu patineaza.
  9. pai daca il calc?In ture nu patineaza nu face zgomote nimic. mersi de raspuns cablul de acceleratie are joc, oricum o sa tin cont.
  10. Salut am un zzr 600 din 96 cu problema de mai sus care apare pe franari mai violente , si inca una ,imi decelereaza destul de greu daca am 8 000rpm la 90 si trag ambreiajul decelereaza pana la 3 000rpm ramane o secunda aici apoi revine la relanti.Carburatoarele sunt curate si sincronizate.Poate fi aer fals?
  11. ai putea incerca cu o toba stock dar cu set de 50 nu o sa se duca mai tare de 90
  12. Ti-am zis in vreo 3 raanduri da nu m-ai inteles .Toba este stock sau tuning?Carburatorul este de 12mm(stock sau mai mare) ar merge maxim 16-17mm/kit de 50, altceva, raportul transmisiei stock ar fi 13/47.(pinion fata 13 dinti, spate 47)asta ar explica de ce nu urca mai mult in ture in treapta 6.daca in treptele mici se tureaza la maxim iar in a5a si a6a semnificativ mai putin transmisia ar fi.
  13. tot nu ai raspuns la ce modificari are mopedul.s-ar putea sa nu fie compatibile cu setul de 50/chinezarie 80.
  14. este ok cand nu patrunde in uleiul de transmisie.Sa verifici muzicuta.Poti muta siguranta de pe cuiul de dozaj cu o pozitie in jos.Ar mai fi o problema , daca toba rapoartele transmisiei si carburatorul au fost configurate pentru 80cc.Bujia ce culoare are?Totusi e un motoras de 50cc iar viteza de 90 mi se pare decenta pentru o configuratie de 50cc.
  15. Verifica uleiul de transmisie daca e in parametri lasa-l acolo, daca are spuma galbuie ti-a crapat si mai jos de cilindru si iti scapa compresie in carter sau este pompa de apa.Daca tot ai umblat la carburator n-ar fi o idee rea sa verifici si muzicuta cand o pui la o sursa de lumina n-ar trebui ca lumina sa patrunda printre lamele.Bafta
  16. Daca ar fi muzicuta ar fi trebuit ca atunci cand tine mana pe carburator unde vine filtrul de aer sa stropesca cu benzina.90% e socul.Mai ales ca are electronic si nu are baterie pe el.
  17. Cum am mai zis trebuie schimbat tot kitul.
  18. Nu o sa se rupa , in cel mai rau caz o sa iti sara in mers se vede ca a inceput sa iti atinga in aparatoare fiind foarte detensionat din cauza uzurii.Cel mai bine ar fi sa schimbi intreg kitul.Nici pinionul spate nu sta prea bine iar cel de pe fata presupun ca si mai rau.
  19. daca nu e conectat nicaieri ala ar trebui sa fie.
×
×
  • Creează nouă...