Sari la conținut

Impartial

Membru
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Impartial

  1. Eu as fi ramas cu f4i-ul. Ce ai pus tu sunt entry level. Din ce modele ai enumerat nu mi se pare nici unul ok si la 1.83 stai bine pe majoritatea mobrelor, asa ca nu mi-as face prea multe griji din punctul asta de vedere, dar daca cauti ceva strict pentru oras si ABS neaparat, inteleg oarecum. Personal, iti recomand Z1000, cineva mai sus ti-a recomandat si Z750 ceea ce este ok...-ish, dar Z1000 este cu foarte mult peste din toate punctele de vedere fata de Z750. Documenteaza-te, nu ma crede pe cuvant. Nu te bucura la bani marunti, multi sunt cei care au facut asta ( inclusiv eu in trecut) si dupa trebuiau sa bage inca 1000 de euro in ea, isi bagau p..a si le dateau mai departe mai "cotet" decat le-au luat. Succes.
  2. Toata pare revopsita, inclusiv cadrul. Din fabrica cu cadrul negru vei gasi doar modelele zx-6r incepand cu anul 2005. P.S: Imi place foarte mult poza cu Bemveul, credeam ca numai la noi exista dastia . Nu ma pricep la piata din Germania, dar dastea troznite si revopsite gasesti si la noi, pe bani mai putini chiar. Iti sugerez sa cauti in continuare.
  3. Am trecut prin asta si eu acum 2 ani, a fost foarte nashpa, pierdut mult timp dar s-a rezolvat. Foarte bine ca ai chemat politia si salvarea.Totul se va rezolva. Sfaturile pe care le-ai primit mai sus sunt foarte bune, tot ce pot sa adaug este sa iti mentioneze politistul echipamentul pe deviz/p.v.. Nu e obligatoriu, dar ajuta. Orice ar fi, deschide dosar separat pentru echipament. Nu este obligatoriu sa aduci facturi/chitante, etc, este in regula sa furnizezi link-uri sau alte tipuri de dovezi din care sa reiasa costul echipamentului. Apropo, blugi, telefoane, bratara, ceas, etc. Sunt obligati sa plateasca pentru tot ce a fost afectat. Ai ceva daune, trebuie neaparat reparata in service, asta daca nu ti-o incadreaza la dauna totala. Cel mai bine te duci la Honda, o sa-ti dea frumos o proforma cu costurile reparatiei si pieselor pe original de o sa le pice mustatile asiguratorului Succes!
  4. Nu prea sunt genul care sa se bage in seama, dar nu pot sa ma abtin, nu mi-o lua in nume de rau. Boss!!! Stim ca baga bine Alpinestars sau Dainese la terasa, daca se poate la pret de taraba si schimbata deja de 5 rideri, unii care poate nu mai sunt in viata... Deasemenea, il stiu si pe domnul Pisoi, are si de firma, dar probabil ca a cerut un pret decent si nah... Si as putea continua, dar de aici incolo ma abtin, ca e dimineata si am mancat un mar in loc sa beau o cafea.
  5. Chiar ma gandeam sa iti scriu pe topic, e de departe cea mai ok pe care am vizionat-o. Imi cer scuze ca nu am mai sunat, am avut casa in lucru ( inca e ), duminica la ora 3 noaptea am "terminat" si am reusit sa facem dormitorul locuibil. A fost un sprint, ca eram satul sa locuiesc la fini, la Stefan cel Mare ( unde ne-am si intalnit ).
  6. Am vazut-o si mi-a placut destul de mult, arat putin ciudat pe ea la 1.90 m, dar e in carti. Merci pentru sugestie .
  7. Am mai gasit ceva, este "vanduta" de user-ul Lex din Cluj, este mobra unui prieten, baiatul a fost foarte sincer la telefon, mi-a spus ca a fost scapata pe jos, carena dreapta sparta, reparata si revopsita, carena frontala inlocuita cu carena de fibra, prinderile difera, are mai multe defecte optice minore, nu se potrivesc gaurile si de aceea nu sta la fel de bine, de aici si faurile care nu stau tocmai corect, dar ca mecanic e ok si ca nu a fost folosita mai deloc in ultimii 2 ani de zile. Cauciucuri dot 2010, suruburi lipsa ici si colo. Motoreta a fost adusa din Italia. http://olx.ro/oferta/kawasaki-zx-6r-2008-ID6AcbO.html#be14da2870 Nu cred ca ma intereseaza, dar am zis sa scriu aici ce am vorbit cu el in ideea ca mai sunt si altii interesati. Pare ca mi-o caut cu lumanarea, dar am vazut cam ce era de vazut prin Bucuresti ( nu numai modelul asta ) si parca n-as vrea iar sa trec prin ce-am trecut cu ultima mobra. Aparent toate's la fel, sau n-am gasit inca ce trebuie. Va multumesc pentru raspunsuri, chiar m-au ajutat.
  8. Dap, pare forjata pe linie dreapta, asta + vechimea cauciucurilor+carenajul farurilor sugereaza la prima vedere ca nu prea a fost ingrijita. Si legata de cea a lui frigider, sa zicem doar ca depaseste bugetul, dar iti multumesc de sugestie si deasemenea iti multumesc de explicatia cu anul fabricatiei, nu stiam ca se procedeaza asa in Italia. Am avut un VFR model 93, iar in carte la anul fabricatiei era 94. Acum stiu de ce. Merci.
  9. I-am spus si eu din start ca e modelul 2008, dar in carte ar fi 2009. Am observat ca se intampla des asta la noi. Multumesc de observatie, intr-adevar plasticele nu se potrivesc pe forma farurilor, se vede clar asta la cel drept, iar oglinzile sunt de la modelul urmator.
  10. Salut, Am gasit mobra asta in Cluj: http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=625333 Am mai plecat odata prin tara dupa o mobra si am fost dezamagit. Daca ar putea cineva sa o vizioneze si sa-mi spuna parerea lui, mi-ar fi de mare ajutor. La randul meu pot sa ajut in Bucuresti. Propietarul spune ca e picata pe dreapta si revopsita carena, moto a fost achizitionata de la un amic, cauciucurile sunt terminate si au dot din 2010. Spune ca suruburile, carenele sunt originale, singurul lucru schimbat de el a fost cablul de ambreiaj. Un sfat, un ochi critic e binevenit. Cinstea e inclusa! Multumesc.
  11. Caut sa cumpar un Honda VFR 800 Vtec 2005+. PM me daca va ganditi sa o vindeti. Multumesc.
  12. Salut, Caut sa cumpar un 636 din 05-06. PM me daca va ganditi sa o vindeti. Multumesc. Titi, care este problema mai exact? Vad ca pe afara multi s-au plans de problema cu pompa de benzina si aparent majoritatea s-au rezolvat cu o curatare. Tutorial servisare pompa benzina (model 2006): http://zx6r.com/guides/24381-how-service-fuel-pump-strainer.html Teoretic, modelele astea impart acelasi model de pompa benzina cu 636-le tau: Ninja 650R si ER6.
  13. Si eu sunt patit ca tine, dar la mine se potriveste perfect vorba " Sa nu te duci cu sacul la pomul laudat" . Am fost la un service destul de cunoscut in Bucuresti ( care s-a si inchis intre timp) si mi-au luat bani buni pe ce nu au facut. Exemplu instalatie electrica....150 de lei...cum am adus-o, asa am plecat cu ea ( facea masa in continuare si nu mi se aprindeau semnalizarile in timp ce aveam farul pornit) si inca 100 de lei pentru indreptat codita ( cica era nevoie). Arata exact la fel ca atunci cand am adus-o la service. Sa nu mai zic ca imi lua 500 de Ron pentru reparat si vopsit codita . ( am facut-o singur, m-au costat 70 de ron materialele si vopseaua....si a iesit perfect) . Cu semnalizarea eram destul de suparat si i-am zis ca nu sunt multumit..replica lui "Ia semnalizarile originale sa vezi daca mai face asa" De atunci, m-am apucat s-o repar singur ( cu ajutor de pe youtube, diverse tutoriale) si o mana ajutatoare de la prieteni/ rude pentru un pistol de vopsit, diverse chei si un sfat din cand in cand. Te simti mult mai bine cand faci cu mana ta, in special cand cineva iti cere 500 ron pe reparat codita si vezi ca se poate face cu mult mai putin. Bafta si ai grija.
  14. M-as baga si eu la o intrunire in Bucuresti daca ar fii sambata asta, sau alta sambata.
  15. Salut, sa va prezint motocicleta mea, o Honda Vfr 750 F din 94, model 90-93, o am de 1 an, ma inteleg foarte bine cu ea, trage foarte bine, franeaza bine, la inceput mi-a fost putin mai greu cu manevrele pe loc din cauza greutatii, dar acum ma joc cu ea, ca pozitie in sa e foarte comfortabila, si ofera o foarte buna protectie impotriva vantului, iar sunetul de motor in V e frumos si special.Din pacate am reusit sa o scap odata, chiar atunci cand am luat-o, am blocat fata pe un drum umed, plin de nisip, dar din fericire aveam viteza mica si doar am zgariat-o, ah si am cumparat-o fara oglinda pe partea dreapta, daca aveti idee de unde sa cumpar una raman dator cu o bere, in rest ce sa zic, e in stare foarte buna si sunt foarte multumit cu ea,n-am avut nici macar o problema de cand o am, porneste mereu la prima cheie, si daca o respecti, te respecta si ea.
×
×
  • Creează nouă...