Sari la conținut

gringo

Membru
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gringo

  1. La FSX ai avantajul ca ai multe add on-uri .Un joystick bun e si Thrustmaster t16000m daca nu vrei sa dai 300 ron pe un X52 sh. Ai uitat de HAWX si Ace combat cu "batai" aeriene.
  2. http://www.youtube.com/watch?v=Y1VaxLcWSEM deci se poate si in Romania.
  3. Daca s-a pozat lumea cu Dolanescu sau Dinica morti ce mai conteaza un baicar?Acu' inmormantarea e intalnire?
  4. Degeaba participa lumea la tot felul de actiuni de constientizare a soferilor daca motociclistii- unii mai teribilisti care merg la actiuni pentru a fi vazuti- dupa ce pleaca de la actiune merg ca disperatii pe strazi crosetand printre masini.
  5. Am si eu o nedumerire: s-a fabricat in 2003 si pegaso pe carburator si pe injectie? Ca din ce am vazut pe net asa ar reiesi dar poate stie cineva din experienta.
  6. Anuntau un documentar la discoperi: hell riders.Sau Clubul motociclistilor cum e pentru romanica.
  7. Cu accidentul in cauza nu are .Dar se circula al fel de aiurea peste tot in tara si astfel apar topicurile cu accidente.Nu mai departe azi un coleg de aici de pe forum era sa fie busit de un sofer neatent.
  8. Acu ce am venit si eu de pe strada dar cu masina.Numai drogati numai panarame cu folii negre pe geam, cu telefonul la ureche,muzica de se aude clar cu geamul inchis, alde pisi nu au treaba cu acordare de prioritate , oglinzile sunt puse ca dizain si pentru a da bine bine in poze.Nu e de mirare ca se intampla ce se intampla pe strazi si sosele.
  9. Cei de la Cluj au vina de a avea 2 sisteme paralele de alarma si nu unul singur si integrat.Sistemul ala Tetra in care s-au bagat o groaza de bani de ce nu este folosit de toata lumea?
  10. Dupa cum am spus intarzierea nu are cum sa fie scuzata.O ora ?Sa faca plata asta e.Fiecare plateste in felul lui.
  11. ei e niste deosebiti .noi nu ii intelegem.
  12. Ambii au vina aici: ala cu masina taia curba pe linie continua iar motomobristul nu avea ce sa caute acolo fiind in aceiasi situatie cu soferul de masina.Dar fiind vitezisti bajetii si suferind fiind ca sta dupa conservar si ala cu masina dupa un amarat care nu are beemveu ca el si se strica marfa in tir in vama se grabea bajetii si au calarit dunga.Daca la o prostituata te mai intelegi la gauri pe strada nu te prea intelegi urmarile nefiind mereu cele mai usoare ca bune nu pot cred ca se pot considera.
  13. @colegul "sub influenta" esti in eroare grava si iti spun de ce: 112 este gestionat de sts(serviciul de telecomunicatii speciale) iar dispecerii de acolo nu sunt femei de serviciu cum afirmi tu in necunostiinta de cauza si mintit de"cineva din interior" .Nu face confuzie intre cine iti raspunde la 112 si cine iti raspunde la transferul convorbirii catre salvare sau alte institutii care lucreaza prin 112, dar inafara de salvare in rest toti sunt cadre militare sau foste militare - vezi cazul politiei care a fost demilitarizata.Partea proasta este sistemul paralel de alarmare existent la Cluj si cine a facut treaba asta e la fel de vinovat pentru ca trebuia sa se gandeasca la toate "spetele" care pot aparea in aceste cazuri. RIP? Nu era mai bine daca nu mergea pe o roata si nu se credea stapanul soselelor?Cred ca era mai bine daca era mai cumpatat- daca la 29 de ani faci asta inseamna ca nu esti maturizat si ai unele tare- si al ora asta savura o bere sau un vin fiert sau ce vrea el impreuna cu prietena. Faptul ca era la schimb de tura nu scuza pe nimeni pentru ca vorbim de un om totusi.
  14. Daca prietena lui afirma ca respectivul mergea pe o roata si in curba nu mai este nimic de comentat.Asta e: teribilismul si dorinta de a impresiona la care se adauga neglijenta celui /celei de la 112 au mai luat o viata.
  15. albinele sau bondari ce or fi nu sunt in focus iar la raliu mai bine mergeai mai aproape sa nu apara populatia in cadru sau crop si scapi de ei.
  16. La Mk2 nu stiu nu ma pronunt.Am vazut ca are si mufa pentru update de firmware.
  17. Nu e vorba doar de brand e vorba de a se "pupa" cel mai bine cu aparatul.Bine ar fi sa le ai pe ambele si sa faci probe si apoi sa alegi ce crezi ca e cel mai bine.
  18. daca ai bani de sb ia sb.si la canon e valabil.am vazut un nissin di622 mk I care subexpunea crancen cu un canon.dat cu el direct in subiect fara compensare - sau + era poza intunecata de ziceai ca nu merge blitzul.te obisnuiesti cu el si ii dai + dar daca ai bani de sb ia sb.
×
×
  • Creează nouă...