Sari la conținut

silvik1313

Membru
  • Număr conținut

    233
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de silvik1313

  1. Salutare! Deschide goagălul şi caută: "biris motociclete italia". O să găseşti destule review-uri cât să îţi faci o idee. Sunt câteva persoane aici pe thread care au colaborat cu succes cu ei. În rest +1 la ce a zis @Addrianii, cu toate că eu nu îmi aduc aminte să mă fi dat jos de pe ea la semafor din cauza căldurii. Cea mai mare temperatură pe care am văzut-o în bord a fost de aproape 140 grade (temperatură ulei) la un 695. Dacă mergi în shorts, da, te "bronzezi" un pic. Dar daca ai pantaloni moto/jeans, în mijlocul verii, nu prea mai contează că ai 140 sau 120 de grade sub tine. Altfel, nu te sfii să întrebi orice pe grupul recomandat mai sus.
  2. Care led portocaliu? Dacă e cel de check engine pot fi 100 de motive, începând de la apă în benzină. Fum precis scoate dar nu se vede. Trage un pic (mai mult) de accelerație și o să se vadă.
  3. E foarte ok ca moto de începător. De probleme specifice nu îmi aduc aminte. Moto din anunț e un pic "tunată" (semnale și stop cu led, atele cu fașe elastice pe jambe - glumesc, tobe reising) într-un sens în care nu pot să zic ca îmi place. Îi sta mai bine cum a făcut-o mă-sa (eventual cu niște tobe de carbon) dar asta e doar o părere personală. Codița tăiată are un plus la aspect însă un mare dezavantaj la mersul pe ploaie sau ud. Radiatorul nu știu cât util este... mai ales dacă motoreta nu se folosește în aglomerații urbane. Poate chiar să încurce în sensul că se încălzește mai greu în zilele mai răcoroase. În rest cred că știți deja de celebrele "probleme" Ducati: schimbare a distribuției la 2 ani sau 20k km (și verificare întindere la jumătatea intervalului) și reglatul jocului la supape (parcă o dată la 20k km la modelul în cauză). Eu am dus-o la verificare la supape la 35k și nu a fost nevoie de nimic dar nu-s 2 Ducatiuri la fel. Eu cred că merită văzută, mai ales ținând cont de kilometraj. Da ce bre, demontat ambreiaj nu e operație de service? De montat înapoi nu mai zic... Anul ăsta nu cred că apare până prin iunie dar e posibil să mă înșel. S-o călărești sănătos monsieur!
  4. Nimeni? Și eu aș fi curios ce presupune importul unei motorete din RO în UK.
  5. IF apă în rezervor THEN ridică rezervorul ușor și dă drumul la bușonul de scurgere. Ar trebui să îți curgă întâi apa apoi benzina. Închizi bușonul când curge numai benzină, nu e rost de risipă. ELSE nu văd motivul pentru care ar fi util să scurgi benzina din rezervor... Și nici de ce l-ai lăsa la "aerisit" în caz că o scurgi.
  6. Nicio variantă de M620 nu are ambreiaj uscat din fabrică.
  7. Câteva vorbe despre sistemul de comunicații boxă-pilot ce se dezvoltă pentru anul viitor.
  8. Nici eu nu stiu pe nimeni care să plece cu lanțul după el...
  9. Nu, mersi. Altfel... poză de aseară de la Academie
  10. De asemenea sa ai in vedere faptul ca exista ferry-ului de la Kamenari. Ferryul costa cca 2E cu tot cu motoreta si daca nu ma insel in timpul zilei merge la interval de 30 de minute. Traversarea dureaza aproximativ 10 minute.
  11. Părerea mea e că nu ar trebui să existe colier.
  12. Mastic nu ar trebui să fie. De colier nu ştiu. Pune o poză cu îmbinarea.
  13. De când cu Ţucărberg mai slabă activitatea pe forum. Dacă doreşti, îţi recomand să adresezi întrebarea şi aici.
  14. Din astea? Da, stiu nu arata prea grozav...
  15. O să te tai pe vene în mocăniţă, de plictiseală. Du-te învârte roata mai bine. Drumul de la Vişeu la Sighet e bestial. Acolo poţi vedea Memorialul durerii şi la o aruncătură de băţ este şi Săpânţa cu al ei cimitir vesel unde te vei putea tăia pe vene cu o mai mare plăcere decât în mocăniţă. Tot în Săpânţa ai şi cea mai înaltă mănăstire de lemn din univers. Edit: Acum am văzut acel soft enduro de la profil. Paralel cu traseul mocaniţei este un drum care se încadrează la soft enduro zic eu. Te poţi da câţiva km pe el ca să îţi faci o idee. Merge pe aceeaşi vale a Vaserului ca şi Mocăniţa.
  16. Eu zic să-l cumpere 'onda. Altfel, au anunțat că vor lansa 2 modele la WDW, unul aniversar (90 de ani bla bla) și unul pentru 2017. Any guess?
  17. Nu sunt rău bre. Mia a înţeles până la urmă şi şi-a dat jos crash-pad-urile.
  18. Da, e o idee proasta. Intreaba pe @PetiteLutin.
  19. Incearca cu un PM la @addrianii. El are un M900 carb.
  20. Stil, eleganță. Prețul de achizitie este mai mic in IT însă costurile de consultanță/deplasare și transport în țară fac ca prețul final de achiziție al unui M620 de acolo să devină mai mare decât cel de aici. La motorete mai scumpe se schimbă ecuația.
  21. E cineva aici care a întrebat chiar ieri de un capac deschis. Nu știu dacă îl are/dă pe cel stock...
×
×
  • Creează nouă...